by mmarko28 » 04 Jan 2021, 12:01
Zlaja wrote:
Fila ne sme da omane sa prva 3 pika. Tu se traže starteri sa sledeće sezone.
A potrebne su ogromne.
Pošto su uz NOS u najvećem problemu što se tiče capa, biće rasprodaje.
Oba Džeksona i Džefri sigurno odlaze, Venc će najverovatnije korigovati ugovor kako bi se lakše trejdovao, Erc i Barnet ulaze u poslednju godinu tako da će najverovatnije biti trejdovani, Kelse, Koks, Bruks, Džonson... ili trejd ili sređivanje ugovora.
Biće burno u Fili.
A potrebe na draftu kako u of liniji tako i u defanzivnoj, ILB, CB, WR...
Treba nam bar 6 pikova u prve 3 runde.
Koliko čujem, Fila ostaje bez DC-ja Schwartza. Mislim da je on radio jako dobar posao sa gomilom povreda i krpljenjem sekunderija u poslednje 2 godine.. Biće teško da nadju dobru zamenu.
Fila je preko Cap-a za sledeću godinu negde oko 70-75 miliona. Moraju da seku sve što mogu. Jackson, Jeffery sigurno idu. Problem je što većina igrača koji imaju velike ugovore ne mogu da budu katovani jer jer previše garantovanog novca:
Malik Jackson - 12.6 mil dead cap
Jeffery - 10.5 mil dead cap
Graham - 17.2 mil dead cap
Wentz - 34.67 mil dead cap
Brooks - 8.9 mil dead cap
Johnson - 17.85 dead cap
Ertz - 7.7 mil dead cap
Čak i da rasporede ovaj dead cap na sledeće 2 godine, to je opet polovina koja ulazi u cap za sledeću godinu.
Već 8 meseci pokušavaju da trejduju Ertza i niko ga neće jer traži veliki ugovor. Mislim da je on glavni kandidat da bude katovan. Eaglesi će biti u ogromnom problemu i nisam siguran kako će se iz ovoga izvući.Moraće da trejduju igrače bukvalno za džabe, da ih poklanjaju da bi se rešili ovih ugovora.