Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Malkovic » 29 Dec 2020, 20:38

Стилерси одмарају Ротлсбергера, каже Томлин.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby mmarko28 » 29 Dec 2020, 23:21

Malkovic wrote:Стилерси одмарају Ротлсбергера, каже Томлин.

Mason Rudolph VS Myles Garrett - Helmet match of the century - part 2.
mmarko28

Postby Zlaja » 29 Dec 2020, 23:26

Zanimljivo je svake sezone oko odmaranja igrača u 17. kolu.

Prošle sezone napoljuvaše Baltimor zbog 2 nedelje odmora.

Sad je priča oko Stilersa da ne trebaju da pomažu divizijskog rivala jer bi mogli da im padnu u plejofu, ali oni zaista moraju da nadoknade bye koji su imali još u 4. kolu. Plus što je Ben polovan, plus što im je skraćena rotacija u odbrani.

Biće mi krivo da Flores i Majami popuše zbog ove odluke, šta su ljudi napravili za samo 14 meseci, nestvarno.
Zlaja

Postby licimur » 30 Dec 2020, 09:47

Nece ispusiti Flores i Majami nego Coltsi. Ako Stilersi odmaraju igrace, nema razloga da to ne ucine i Bilsi jer nemaju za sta da igraju. A ako Klivlend , Majami, Tenesi i Baltimor dobiju onda su Coltsi ispali. A realno su najbolja ekipa od svih njih.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Steamroller91 » 30 Dec 2020, 10:47

Pa sad da l su Coltsi najbolji od nabrojanih ekipa, ne bih bas bio siguran. Izgubili su tokom sezone od skoro svih nabrojanih ekipa (Sa Titansima imaju 1-1 a sa Majamijem nisu igrali). Prethodno kolo su imali sve u svojim rukama pa su usrali protiv Steelersa koji su u padu u odnosu na pocetak sezone. Vrhunac bi bio da u poslednjem kolu useru protiv Jagsa (koji su osigurali prvog pika pa taman mogu rivalu sjebati planove).

AFC plej of ove godine jako tezak za bilo kakvu prognozu, u wild card rundi ce biti 6 ekipa gde niko ne odskace kvalitetom od ostatka. Meni Ravensi deluju kao da su podigili formu nakon covid situacije koju su imali. Mada je i to mozda prividno, jer su imali lak raspored na kraju.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby mmarko28 » 30 Dec 2020, 11:18

Coltsi su izgubili od Titansa pre 2-3 nedelje sa 20 razlike. U poslednjih par nedelja su pokazali da nisu mnogo bolji ni od Texansa, a ne od nabrojanih timova. Oni su dobro treniran tim koji mora da igra na odredjeni način da bi pobedio. Ako počnu da gube, teško mogu da se vrate sa Riversom kao QB. On ima savršen osećaj da baci 2-3 glupe lopte protivnicima na svakom meču.

Po meni, tim protiv koga niko u plejofu ne želi da igra su Ravensi. Koliko god oni bili limitirani u pas igri, imaju odličnog trenera, milion načina da napadnu odbranu trčanjem, Lamar je komplikovan za branjenje i potrebna je mnogo pametna i strpljiva odbrana da ga brani. Igra trčanjem i omogućuje da protivnički napad dugo drže na klupi. Kad su zdravi imaju odličnu DL koja može da igra i protiv trčanja i pasa, imaju jednog od 3-4 prava "shutdown" kornerbeka u NFL - Humphrey-a što im mnogo olakšava igru u odbrani. Upadaju u problem ako u drugom poluvremenu počnu da gube sa 10 ili više. Onda moraju da se uzdaju u pas igru, a to ne ide baš sjajno. Ali, igraju drugačije od svih ostalih i to može da im bude prednost, posebno u AFC gde nema mnogo timova koji su u stanju da brane njihov stil igre.
mmarko28

Postby licimur » 30 Dec 2020, 12:58

Nisam mislio da su bolji od Rejvensa. Rejvense sam stavio u recenicu jer moraju da dobiju i onda zaboravio da je ova procena Coltsa ukljucila i Rejvense u racunicu. Rejvensi su svakako bolji tim od Coltsa, i jedini tim koji moze da naudi Cifsima (da, mislim da Bilsi ne mogu).

Ali mislim da su Coltsi daleko bolji od Majamija i Klivlenda i mozda za nijansu ispred Tennesija (mogu da igraju znatno kvalitetniju odbranu od njih).
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby mmarko28 » 30 Dec 2020, 14:46

licimur wrote:Nisam mislio da su bolji od Rejvensa. Rejvense sam stavio u recenicu jer moraju da dobiju i onda zaboravio da je ova procena Coltsa ukljucila i Rejvense u racunicu. Rejvensi su svakako bolji tim od Coltsa, i jedini tim koji moze da naudi Cifsima (da, mislim da Bilsi ne mogu).

Ali mislim da su Coltsi daleko bolji od Majamija i Klivlenda i mozda za nijansu ispred Tennesija (mogu da igraju znatno kvalitetniju odbranu od njih).

Klivlend je dobio Coltse ove godine i to uz prilično lošu igru Mayfielda. Mislim da je odbrana Coltsa precenjena. Ako protivnik nadje način da blokira DL Coltsa pristojno, odbrana je loša. Nemaju nikoga u sekunderiju ko može da pokriva hvatače. Predvidlivi su u odbrani kao i sve druge ekipe koje igraju ovu odbrambenu šemu. To je velika prednost za QB protivnika. Uvek znaš koji će coverage biti.

Što se tiče Chiefsa, mislim da su tokom ove sezone postali ranjiviji nego što sam očekivao. OL Chiefsa je trenutno u rasulu. Mahomes dobija ozbiljne batine već 3-4 meča za redom. DL Saintsa ga je prebila, da je Brees bio na 80% Saintsi bi dobili taj meč. Protiv Atlante sam ga prvi put u karijeri video da se pomera u džepu bez razloga. To je obično znak da QB ne veruje svojoj OL. Za sad još uvek uspevaju da pobede ali nisu tako neranjivi kao što su delovali u prethodnih godinu i po dana. I dalje imaju Mahomesa, Hilla i Kelce-a pa su glavni favorit ali ne bi me čudilo da ne osvoje titulu. Dovoljno je da u jednom meču Mahomes odigra partiju ispod svog standarda i oni će izgubiti. Ono što je zanimljivo je da je većina timova koji mogu da budu problem za Chiefse u NFC, a ne u AFC. Razlog je što većina AFC timova koji su kandidati za plejof igraju dobro u napadu i loše u odbrani (Colts, Ravens, Browns, Bills, Titans).
mmarko28

Postby Stenli » 30 Dec 2020, 17:29

Samo da uđemo u plejof nekim čudom. :pray:
Stenli

Postby Zlaja » 01 Jan 2021, 01:24

Veliki udarac za GBP.
Najplaceniji i jedan od najboljih LT zavrsio sezonu.
Zlaja

Postby mmarko28 » 03 Jan 2021, 11:54

https://www.nfl.com/news/jaguars-expected-to-move-on-from-doug-marrone-with-eyes-on-urban-meyer-as-possib

Ovo bi bilo veliko iznenadjenje. Meyer je koledž trener, njegove najbolje karakteristike se uklapaju u koledž igru, baš me interesuje kako bi se snašao u NFL.
mmarko28

Postby Zlaja » 03 Jan 2021, 12:35

Zlaja

Postby Baxter Stockman » 03 Jan 2021, 19:14

Šta gledati od 19h?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 03 Jan 2021, 19:15

Rudolfa :D ili Tuu
Zlaja

Postby Pit Bull » 03 Jan 2021, 20:33

Steta za Majami...

I raspali NFL koji je Filadelfiju stavio u SNF i koji ce pustiti Vasington veceras jer im nista ne znaci.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Američki fudbal