Mozda najbolja utakmica regularne sezone.
Da ne pricam sta se sve desavalo ali meni jedna stvar nikad nece biti jasna.
Koliki moron trebas biti ( a ovo radi 99% igraca i timova) Clevland na 1:55 pre kraja i rezultatu 42-35 dobija loptu, predju ceo teren za 45 sekundi i sad taj poslednji pas koji je vodio ka TD degenerik glupi se baca u pilon da osvoji taj inc i postigne TD.
Umesto da se zaustave na yard, dva od gola i imaju 4 pokusaja da postignes TD i potrose jos barem 30 sekundi, Baltimore je imao 1 TO oni ostave 1:05 ili vise koliko je bilo i to protiv Tuckera, naravno stavio im sa 55 yardi...
Mislim da li je veci rizik ne uneti loptu 4 puta sa yarda ili zaustaviti napad koji ti je pritom stavio 42 poena do tada u utakmici da ne osvoji 40 yardi za minut+?
To sam milion puta vidjao da li je taj TD u statistici vazniji od bilo cega jebem li ga... Pogotovu u ovakoj utakmici je napad Baltimora bio u stanju da svaki napad istrci koliko god je potrebno, mislim da je do poslednjem drive-a Lamar imao 12/7 kompeltiranih dodavanja i tipa 120 jardi osvojio kroz vazduh.
Bukvalno da su iz srpdnje samo trcali taj zadnji drive za minut i 1 TO mislim da bi uspeli da dodju u field goal zonu ovog monstruma