http://sportklub.rs/Blog/Blog-ostalo/a319421-Nova-era-NFL.html
Pit Bull wrote:Osim Nju Orleansa, ni za koga se ne bih smeo zakleti da ce proci dalje...
Ali kladio bih se na sve domacine.
mmarko28 wrote:Ja sam do danas bio ubedjen da Titansi dobijaju, a onda sam video skor i statistike Tannehila u Bostonu. Ima 5 TD i 10 INT u karijeri. Takodje, biće hladno, a Tannehil u celoj karijeri ima samo jednu pobedu u 5-6 mečeva kad je temperatura ispod 5 stepeni. To je problem za Titanse. Takodje, Warren Sharp je izneo interesantan podatak pre neki dan. Patriotsi su protiv Billsa koristili Elandon Robertsa, lajnbekera, kao fullbacka. To je meč koji su napadački odigrali najbolje u drugom delu sezone. Igrali su mnogo 21 personnel na prvom i drugom downu. Protiv Dolphinsa ga uopšte nisu koristili. Da li je Belichick čuvao tu opciju za plejof?
Pit Bull wrote:Fuler ne igra danas uglavnom.
Bice interesantan duel Hjustona i Bafala.... Sve sto smo videli u zadnjih par godina upucuje na to da ce Bafalo da prodje tj. da ce Hjuston da chokeuje opet u PO, mada kapiram da je konacno vreme da dobiju u pm...
kecman wrote:Pit Bull wrote:Fuler ne igra danas uglavnom.
Bice interesantan duel Hjustona i Bafala.... Sve sto smo videli u zadnjih par godina upucuje na to da ce Bafalo da prodje tj. da ce Hjuston da chokeuje opet u PO, mada kapiram da je konacno vreme da dobiju u pm...
Fuler ove sezone na i van terena potpuno menja napad Texansa, mnooogo su efikasniji sa njim na terenu, i ako def ne igra, to je veliki boost za Buffalo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest