Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Pit Bull » 03 Jan 2020, 02:47

▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Baxter Stockman » 03 Jan 2020, 19:22

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 04 Jan 2020, 18:27

Šta očekujete u wc nedelji, svi domaćini prolaze?
Zlaja

Postby Pit Bull » 04 Jan 2020, 18:28

Osim Nju Orleansa, ni za koga se ne bih smeo zakleti da ce proci dalje...

Ali kladio bih se na sve domacine.
Pit Bull

Postby Baxter Stockman » 04 Jan 2020, 18:31

Pit Bull wrote:Osim Nju Orleansa, ni za koga se ne bih smeo zakleti da ce proci dalje...

Ali kladio bih se na sve domacine.

Takođe.

Nešto mi miriše da bi NEP mogao da ispadne :D
Baxter Stockman

Postby Pit Bull » 04 Jan 2020, 18:33

U zadnja dva meseca, Tenesi igra dosta bolje od Nju Inglenda, dosta bolje...

E sad, Patsi su Patsi, pa jos na svom terenu... Pitanje je da li cemo videti vintage Patse ili ove iz prethodna dva meseca.

Filadelfija-Sijetl bi morao biti najzanimljiviji mec, a Hjuston mi je favorit protiv Bafala zbog boljeg kvoterbeka, ali Bil O Brajan mi je kao Marvin Luis, dobra regularna sezona i onda prvi mec u plej-of kolaps. A Bafalo nije naivan nimalo...
Pit Bull

Postby mmarko28 » 04 Jan 2020, 21:02

Ja sam do danas bio ubedjen da Titansi dobijaju, a onda sam video skor i statistike Tannehila u Bostonu. Ima 5 TD i 10 INT u karijeri. Takodje, biće hladno, a Tannehil u celoj karijeri ima samo jednu pobedu u 5-6 mečeva kad je temperatura ispod 5 stepeni. To je problem za Titanse. Takodje, Warren Sharp je izneo interesantan podatak pre neki dan. Patriotsi su protiv Billsa koristili Elandon Robertsa, lajnbekera, kao fullbacka. To je meč koji su napadački odigrali najbolje u drugom delu sezone. Igrali su mnogo 21 personnel na prvom i drugom downu. Protiv Dolphinsa ga uopšte nisu koristili. Da li je Belichick čuvao tu opciju za plejof?
mmarko28

Postby kecman » 04 Jan 2020, 21:33

Play off počinje :jupi:

Ove godine sam imao priliku da odgledam i ispratim gotovo sve timove, evo nekog mog pogleda na prve mečeve

Bills @ Texans

Iako su Texansi blagi favoriti, ja prednost u ovom duelu dajem Billsima. Billsi su jedan od najkonstantnijih timova ove sezone (imali su i prilično povoljan raspored), i verovatno su tim koji Texansima najmanje odgovara u ovom trenutku jer snage jednog tima u potpunosti potiru snage drugog i obrnuto.

Texansi su veoma dobar pass offense tim, a Billsi su jedna od najboljih (po meni najbolja) pas odbrana u ligi. Mislim da imaju dobre meč-apove da koliko god je to moguće otežaju život Vilsonu, i mnogo toga će zavisiti od toga da li će i koliko Fuller biti na terenu za Texanse.

Sa druge strane napad Billsa nije sjajan, ali verujem da Allan može da ima par dobrih drajvova kada to bude potrebno. Odbrana Texansa je blagi užas cele sezone (osim protiv mojih Patsa, što više govori o nama nego o njihovoj odbrani).

Titans @ Patriots

Koliko god se nadao u čudo, mislim da je TEN mnogo bolji tim u ovom trenutku. BB tradicionalno ima očajne utakmice protiv bivših pomoćnika ili ljudi koji su bili u klubu, i Vrabel je već pokazao da nema strahopoštovanje prema Patsima, kada ih je TEN prošle godine pregazio bukvalno.

Patsima ne odgovaraju fizički dominantne ekipe, a Tenesi je def. jedna od najdominantnijih ekipa i očekujem da će Henri praviti ogromne probleme trčanjem. Tanahil nikada nije slavio u Bostonu, ali je QB sa najvećim brojem pobeda protiv Patsa od svih aktivnih QBeva u ligi (zapravo u BB-Bradi eri jedino Mening ima više).

Brejdi je očigledno povređen, i kažu da njegova ruka ima on i off dane, tako da mnogo zavisi od toga kako on uđe u meč. Ukoliko uspostavi dobar ritam, uz činjenicu da Tenesi ima veoma prosečan pass rush to može biti šansa za NEP. Druga ključna stvar jeste mečap Gilmore - Brown. Prošle nedelje Gilmore je bukvalno uništen od strane Parkera i ovo će biti pravi ispit da se vidi da li je u pitanju bio loš dan ili drastičan pad forme.

Vikings @ Saints

Rematch "Čuda u Mineapolisu" od pre 2 godine, Saintsi su u mnogo boljoj formi i u poslednjih par nedelja su konačno dobili natrag i pravog Kamaru, dok sa druge strane odbrana Vikinga nije delovala sjajno i imaju dosta problema sa povredama u secondari-u, tako da je NO veliki favorit.

Vikinzi imaju "zdravog" Kuka i Tielena nakon pola sezone i imaju dovoljno napadačkog potencijala da uđu u meč na veliki broj poena, ali bi pravo čudo bilo da ovde Minesota pobedi.

Seahawks @ Eagles

"Injury bowl" - verovatno nikada u istoriji NFL plej ofa nije odigran meč gde je veći broj startera na obe strane van meča zbog povrede. Oba tima sa ogromnim problemima u ofanzivnoj i defanzivnoj liniji, Seattle bez bilo koga iz početnog RB sastava, a PHI bez hvatača. Sa druge strane, dva QBa u sjajnoj formi, tako da će verovatno biti zanimljiv meč, ali je teško odabrati favorita zaista.
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby kecman » 04 Jan 2020, 21:36

mmarko28 wrote:Ja sam do danas bio ubedjen da Titansi dobijaju, a onda sam video skor i statistike Tannehila u Bostonu. Ima 5 TD i 10 INT u karijeri. Takodje, biće hladno, a Tannehil u celoj karijeri ima samo jednu pobedu u 5-6 mečeva kad je temperatura ispod 5 stepeni. To je problem za Titanse. Takodje, Warren Sharp je izneo interesantan podatak pre neki dan. Patriotsi su protiv Billsa koristili Elandon Robertsa, lajnbekera, kao fullbacka. To je meč koji su napadački odigrali najbolje u drugom delu sezone. Igrali su mnogo 21 personnel na prvom i drugom downu. Protiv Dolphinsa ga uopšte nisu koristili. Da li je Belichick čuvao tu opciju za plejof?

Ovo nije tačno u potpunosti. Ne znam napamet statistiku ali su definitivno koristili ER kao ful beka u dobrom delu meča protiv Delfina takođe. Čak je postigao i TD, što je verovatno bila akcija koju su planirali skrivati do PO, ali su zbog frke u meču sa Miami-em posegli za njom.

Spoiler: pokaži

Problem protiv Miamija i nije toliko bio napad, koliko odbrana koja nije mogla da skloni sa terena Fitz-a.
kecman

Postby Pit Bull » 04 Jan 2020, 21:37

Fuler ne igra danas uglavnom.

Bice interesantan duel Hjustona i Bafala.... Sve sto smo videli u zadnjih par godina upucuje na to da ce Bafalo da prodje tj. da ce Hjuston da chokeuje opet u PO, mada kapiram da je konacno vreme da dobiju u pm...
Pit Bull

Postby kecman » 04 Jan 2020, 21:41

Pit Bull wrote:Fuler ne igra danas uglavnom.

Bice interesantan duel Hjustona i Bafala.... Sve sto smo videli u zadnjih par godina upucuje na to da ce Bafalo da prodje tj. da ce Hjuston da chokeuje opet u PO, mada kapiram da je konacno vreme da dobiju u pm...

Fuler ove sezone na i van terena potpuno menja napad Texansa, mnooogo su efikasniji sa njim na terenu, i ako def ne igra, to je veliki boost za Buffalo.
kecman

Postby mmarko28 » 04 Jan 2020, 22:12

kecman wrote:
Pit Bull wrote:Fuler ne igra danas uglavnom.

Fuler ove sezone na i van terena potpuno menja napad Texansa, mnooogo su efikasniji sa njim na terenu, i ako def ne igra, to je veliki boost za Buffalo.

Neverovatna je razlika kako Watson izgleda sa i bez Fullera. Kad je Fuller tu, mali je broj timova koji imaju petlju da igraju čovek na čoveka protiv Texansa. Teško je na taj način braniti Stillsa, Hopkinsa i Fullera.
mmarko28

Postby Baxter Stockman » 04 Jan 2020, 22:43

Ma bravo bree
Baxter Stockman

Postby Pit Bull » 04 Jan 2020, 22:43

Kakva akcija... :blue: :blue:
Pit Bull

Postby Bogun » 04 Jan 2020, 22:43

Kakvo otvaranje utakmice Alena. :blue:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

PreviousNext

Return to Američki fudbal