Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby kecman » 29 Dec 2019, 22:18

Ja sam bukvalno imao loš osećaj u stomaku po pitanju ove utakmice od juče.

Utakmica je izgubljena u mnogo detalja, ali jedan od onih koji mi najviše bodu oči jeste odluka BB da se ne ide na poene na kraju prvog poluvremena. Potpuno neobjašnjivo.

Baš sam se smorio sada, svaka nada za ovu sezonu je praktično gone i trebaće se pratiti plej-of bez nade da Patsi mogu nešto više, čemu se baš nisam nadao :/
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Zlaja » 29 Dec 2019, 22:19

30 30 za Vinstona :D
Zlaja

Postby mmarko28 » 29 Dec 2019, 22:24

Zlaja wrote:30 30 za Vinstona :D

I oborio je rekord u bačenim pick 6 u sezoni. 7 puta u 16 mečeva. Ono što je genijalno je da je tek sedmi na listi QB po broju INT u sezoni.
mmarko28

Postby John Schneider » 29 Dec 2019, 22:25

Kakav faul na Rodzersu...

Nije cak ni klizao u napred, nego je cekao do poslednjeg trenutka, video da vise ne moze da napreduje onda se okrenuo inl krenuobl da kliza u stranu...da ovaj nije pokazao nameru da ga obori rodzers bi nastavio...I covek ga samo udari ramenom u rame i 15 jardi...
John Schneider

Postby Golden Warrior » 29 Dec 2019, 22:33

Zlaja wrote:30 30 za Vinstona :D

Mislim da je na kraju namerno jurio rekord :biggrin:

Ne pamtim da je neko imao ljudju sezonu a skroz onako nebitno za siru sliku lige.
Golden Warrior

Postby kecman » 29 Dec 2019, 22:38

John Schneider wrote:Kakav faul na Rodzersu...

Nije cak ni klizao u napred, nego je cekao do poslednjeg trenutka, video da vise ne moze da napreduje onda se okrenuo inl krenuobl da kliza u stranu...da ovaj nije pokazao nameru da ga obori rodzers bi nastavio...I covek ga samo udari ramenom u rame i 15 jardi...

Cele sezone je neverovatno kakve sudijske odluke dobija GBP u svoju korist...
kecman

Postby Pit Bull » 29 Dec 2019, 23:54

Ako Indianapolis pobedi, a vode, Pitsburg bi usao u plej-of i sa porazom ako bi izgubili i Ouklend i Tenesi.

Ako bi ipak Ouklend dobio, onda bi Rejdersi usli u plej-of.

Mada realno nema teoretske sanse da Hjuston izgubi.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby kecman » 29 Dec 2019, 23:59

Pit Bull wrote:Ako Indianapolis pobedi, a vode, Pitsburg bi usao u plej-of i sa porazom ako bi izgubili i Ouklend i Tenesi.

Ako bi ipak Ouklend dobio, onda bi Rejdersi usli u plej-of.

Mada realno nema teoretske sanse da Hjuston izgubi.

Misliš nema šanse da Tenesi izgubi?
Tenesi vodi protiv Hjustona i sa pobedom idu u PO i na NEP u wild card rundi
kecman

Postby Pit Bull » 30 Dec 2019, 00:02

Da da, greska u pisanju.

Nema teorije da Tenesi izgubi.
Pit Bull

Postby Pit Bull » 30 Dec 2019, 00:48

:laugh: :laugh:

Pit Bull

Postby Golden Warrior » 30 Dec 2019, 01:21

I na kraju je Pitsburg ispao najgluplja ekipa u ligi :biggrin:
Golden Warrior

Postby Pit Bull » 30 Dec 2019, 01:59

Iako imaju jos da odigraju Sijetl i San Francisko, to nista specijalno nece promeniti u zapazanju vidjenog u regularnoj sezoni...

Evo mog vidjenja po divizijama:

AFC Istok

Mislim da nije bilo osobe koja nije ocekivala da Patsi uzmu diviziju. Znalo se da Bilsi i Dzetsi imaju laksi raspored i da ce neko profitirati od ta dva tima, ja sam ocekivao da to budu Dzetsi, mada videlo se u drugom delu sezone da oni imaju kvalitet, i da nisu imali zajebanciju sa mononukleozom Darnolda, zavrsili bi opusteno sa 9-7 sezonu. 6-2 su imali u drugom delu sezone, uz poraze protiv Majamija i Sinsinatija... Moglo je i 8-0 biti u drugom delu sezone. Bilsi su maksimalno iskoristili raspored, ali ja ih ne vidim kao ozbiljnu ekipu. Sve u svemu, rekao bih da ce Dolfinsi samo da napreduju sledecih godina, izuzetno kvalitetan strucni stab, mada divizija ima tezak raspored sledece sezone i tesko ce bilo ko uhvatiti WC.

AFC Sever

Za mene su Rejvensi svakako iznenadjenje. Ja sam ocekivao debakl sezonu sa Dzeksonom, dok sam Stilerse video na vrhu divizije. Mada, da je Ben ostao zdrav, Stilersi bi makar do 10-6 dobacili ove sezone, mozda i jace od toga s obzirom da su bez kvoterbeka imali 8-5 skor. Braunsi su cak bili i gori od moje 8-8 projekcije, ali eto pogodio sam da nece u doigravanje. Ta divizija sledece sezone bi mogla liciti na ovogodisnji NFC Zapad. Sinsinati ce da bude nesto kao Arizona ove godine sa Marejem, s obzirom da ce i oni po kvoterbeka sa 1. pika, Baltimor ce i dalje biti jedan od najboljih timova lige, a Braunsi sa novim trenerom i Stilersi sa zdravim kvoterbekom svakako ekipe sposobne za 10+ pobeda.

AFC Jug

Pre starta sezone sam rekao da mi je ovo divizija gde realno skoro svako ima slicne sanse, zavisi kako se sklopi kome, mene je Hjuston odusevio. Ekipa koja je pod BOBom bila sinonim za luzerstvo, uspela je da dobije i Nju Inglend i Kanzas ove sezone, ali videcemo da li u plej-ofu mogu preskociti tu prepreku. Bafalo nije narocito kvalitetan, ali svakako nije naivan... Bice izazov, ali ako prodju, pravi test je u Baltimoru. Tenesi takodje iznenadjenje jer su imali dosta nezgodan raspored, nisam ih video u plej-ofu ali uspeli su. Ne verujem da ce se izgled divizije menjati naredne godine, Koltsi nemaju kvoterbeka, Dzeksonvil ima svoje probleme iz kojih nije lako izaci... Otvara se Hjustonu za uspostavljanje opste dominacije.

AFC Zapad

Ovde sam vec sve pogodio, da ce Cifsi uzeti diviziju bez problema, a svi ostali ostati bez plej-ofa, iako su mnogi Cardzerse videli daleko ove sezone... Neki su ih i u SuperBowl stavljali. I za Rejderse sam pogodio da ce biti u plej-of prici, a da ce ostati kratki. Bronkosi jednostavno ne mogu bez kvoterbeka, mada sad sa ovim malim Lokom videcemo, ne mogu oni narocito da napreduju u smislu dovodjenja igraca jer nisu u klasicnom rebuildingu, kod njih je dosta toga slozeno, ali QB je bio problem. Sve u svemu, ne vidim da ce bilo sta da se menja u diviziji ni sledece godine, Cifsi su daleko ispred svih...

NFC Istok

Jos jedna divizija gde sam sve pogodio... Kaubojima sam prognozirao 7-9 sezonu, slicna prica kao sa Cardzersima, jos jedna ekipa koju sam namirisao da ce se raspasti iako su kladionice imale njih u top3 favorite NFCa. Sve u svemu, Dalas bi sa novim trenerom morao sledece godine da bude dosta bolji, Dzajantsima i Redskinsima nece skoro svanuti kada je plej-of u pitanju.

NFC Sever

Za Pekerse sam pogodio 13-3 skor, a pogodio sam i 8-8 Cikaga... Minesotu sam imao na 8-8 takodje, tako da su oni za mene neocekivano u plej-ofu. Mislio sam da ce Zimer da fasuje otkaz nakon jos jednog propustenog plej-ofa, ali pomogao je i los Detroit. Ja sam Lajonse video visoko ove sezone i realno odlicno su poceli, dobili 2 od 3 meca, pokrali ih protiv Pekersa, izgubili od Cifsa u zadnjoj sekundi i onda povreda Steforda i jbg... Oni imaju osnove za sledecu sezonu, a Bersi bez QBa tesko mogu u ovakvoj diviziji da dohvate 10+ pobeda opet... 9-7 je maksimum maksimuma. Mada divizija bi mogla biti interesantna sledece godine.

NFC Jug

Ovde sam pogodio komplet tacan raspored divizije, nisam mislio da ce Nju Orleans dobiti 13 meceva cak, ali i za Atlantu sam znao da nece nista uraditi ni ove sezone... Tampu sam sa 9-7 video u plej-ofu, mada je prognoza bila preoptimisticna uzimajuci u obzir jedan od najtezih rasporeda u ligi. Arians je postavio finu osnovu, bice oni jos bolji naredne godine, dok Atlanta ce da se zajebe posteno sto su dali Kvinu jos jednu godinu.

NFC Zapad

Najnerse sam imao kao 7. u konferenciji sa 9-7 skorom, mislim da ni najoptimisticniji nisu ocekivali bas ovakvu dominaciju. Raspad Remsa nisam predvideo iako neki drugi jesu. Ni od Sihoksa nisam ocekivao preko 10+ pobeda...
Pit Bull

Postby Pit Bull » 30 Dec 2019, 02:00

Pit Bull

Postby Golden Warrior » 30 Dec 2019, 02:15

Freddy je mislio da ima podrsku u organizaciji :biggrin:

Mogao bi i mesar Patrisa da ostri one svoje olovke, sta je veceras uspeo da izgubi, bas ljuti retard.

Bas mi je drago sto su Patsi izduvali za bye week jer su sramotni ali nista drugaciji mi nije osecaj sa Packersima. Deluje mi da se sada sastanu sa nekom Tampom ili Atalantom da bi ih ovi razneli u paramparcad.
Golden Warrior

Postby Pit Bull » 30 Dec 2019, 02:17

Patricia je dobar trener, ocito je i on trebao vreme da pohvata stvari.

Oni su ove sezone odlicno igrali dok se Steford nije skrsio... Ako bi ostali zdravi sledece sezone, mogu napraviti iskorak. Goladej izrasta u top8 WRa u ligi, odbrana ima kvalitet, videcemo... Sledeca godina je za njega kljucna, ne bude li bio u igri za plej-of do kraja, letece sigurno.

On i Kvin iz Atlante su u istoj situaciji maltene sledece sezone.
Pit Bull

PreviousNext

Return to Američki fudbal