Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Dr Arslanagic » 09 Dec 2019, 11:08

Tomlin i TJ Watt mi piske u usta ....
Ako Tomlin sa ovim timom udje u PO :blue:
Steelers secure 16th straight non-losing season, 2nd-Best All-Time, With Backup QBs

T.J. Watt za 13 utakmica ove sezone
41 total tackles
12.5 sacks
28 quarterback hits
2 interceptions
6 passes defensed
5 forced fumbles
3 fumble recoveries

Tenesi ima potencijal da ide na SB u narednim godinama.
Ryan Tannehill 6-1.

Drew Lock samo 5 promasenih dodavanja uz 3 TD.

Ramsi ubijaju. Kakav napad sinoc. Cim Gof nema presiju pesma. Kad zagusti nema ga nigde. Pisi propalo.
Tyler Higbee is the first Rams tight end to have 100+ receiving yards in consecutive games in the Super Bowl era.

Donald je celu utakmicu bio utrojen, cak i 4 coveka je imao na sebi.
I opet je pokidao. 2 tackles, 1.5 sack & 4 QB hits
Ove sezone ponovo +10 sekova.

Sijetl prvi put od prvog kola 2017-te nije postigao TD na utakmici.
Quandre Diggs je potez decenije.

Matt LaFleur je prvi trener GB, u celokupnoj istoriji, koji je u ruki sezoni imao +10 pobeda.
Kakve pasove je juce bacao A Rod. U oko. Preko dvojice. Kako hoces.
Najtalentovaniji i najbolji QB posle Pejtona Meninga.

Patriote su jos jednom pokazali da ove sezone dosta skripi. Pre svega OL.
Uglavnom, svaki poraz patriota = praznik fudbala :biggrin:

I dalje navijamo za Bils mafiju da se dokopaju PO.
Tamo ce biti ludnica, stace Bafalo.
Mada ce morati preko PIT, ne bi mi bilo krivo da pobede.

Jameis Winston ima veliku sansu da sezonu zavrsi sa istim brojem TD i INT.
Za sada je na 26/23.

"Soon or later, 99 gona get you"
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Pit Bull » 09 Dec 2019, 11:14

Mene recimo uopste ne bi iznenadilo da Tenesi osvoji diviziju, a Hjuston ostane bez plej-ofa...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Felipao » 09 Dec 2019, 11:57

Digs je odlicno pojacanje za Sijetl. Ne znam zasto ga je Detroit pustio. Nama ocigledno lezi Sijetl, vec godinama relativno lako izlazimo na kraj sa njima, pogotovo njihovom odbranom. Sinoc smo prolazili kao kroz sir, ali najzad se Mekvej vratio svojim osnovama. Nisu timovi provalili napad Mekveja, vec je Mekvej ove godine pobedio sam sebe. Pisao sam ovde milion puta o forsiranju pasa iz shotguna, koji nas je unakazio. Sinoc smo ponovo bili kreativni, davali smo jet sweepove od kojih smo totalno bili odustali do ovog kola, ponovo je Gurli workhorse, i ponovo iz toga razvijamo plejeksn iz rolouta u kojima radimo te krosing koncepte gde nasi hvataci mogu da naprave separaciju, pogotovo iz pika. Ofanzivna linija je odlicna, ova 2 rukija i Korbet iz Klivilenda su se pokazali mnogo bolje nego projektovani starteri koji su se "srecom" povredili. Bice velika nepravda ako izvesno ispusimo za PO a udju neki Dalas ili Fila, jbg
Felipao

Postby Golden Warrior » 09 Dec 2019, 14:30

Felipao wrote:Digs je odlicno pojacanje za Sijetl. Ne znam zasto ga je Detroit pustio. Nama ocigledno lezi Sijetl, vec godinama relativno lako izlazimo na kraj sa njima, pogotovo njihovom odbranom. Sinoc smo prolazili kao kroz sir, ali najzad se Mekvej vratio svojim osnovama. Nisu timovi provalili napad Mekveja, vec je Mekvej ove godine pobedio sam sebe. Pisao sam ovde milion puta o forsiranju pasa iz shotguna, koji nas je unakazio. Sinoc smo ponovo bili kreativni, davali smo jet sweepove od kojih smo totalno bili odustali do ovog kola, ponovo je Gurli workhorse, i ponovo iz toga razvijamo plejeksn iz rolouta u kojima radimo te krosing koncepte gde nasi hvataci mogu da naprave separaciju, pogotovo iz pika. Ofanzivna linija je odlicna, ova 2 rukija i Korbet iz Klivilenda su se pokazali mnogo bolje nego projektovani starteri koji su se "srecom" povredili. Bice velika nepravda ako izvesno ispusimo za PO a udju neki Dalas ili Fila, jbg

Bukvalno.

Ovo nocas je bila preslikana proslogodisnja igra, kad ne znas odakle preti opasnost.

Mislim da cete rastaviti Dallas na proste cionioce sledece nedelje, isto tako ne bih se kladio ni na jednu ekipu protiv Ramsa ako se dokopaju PO ali mislim da od toga nece biti nista.
Golden Warrior

Postby Felipao » 09 Dec 2019, 19:01

A da, pitanje za Pita, odakle ti to da se gleda ko je drugi a ko treci ? Nikad nisam za to cuo, usudio bih se da kazem da je netacno. Cak sam procitao negde ako Ramsi imaju isti skor kao GB ili Minesota da prolaze Ramsi. Postavljao sam tiebreakere ovde pre neki dan i nigde se ne pominje da je bitno koji su u diviziji a imali smo pre par godina primer, kad su cini mi se Bengalsi kao treci prosli u PO a imali su isti skor kao drugoplasirani iz druge divizije.
Felipao

Postby Felipao » 09 Dec 2019, 22:02

Opet gugl:

TO BREAK A TIE FOR THE WILD-CARD TEAM

2. If the tied teams are from different divisions, apply the following steps.

1. Head-to-head, if applicable.
2. Best won-lost-tied percentage in games played within the conference.
3. Best won-lost-tied percentage in common games, minimum of four.
4. Strength of victory.
5. Strength of schedule.
6. Best combined ranking among conference teams in points scored and points allowed.
7. Best combined ranking among all teams in points scored and points allowed.
8. Best net points in conference games.
9. Best net points in all games.
10. Best net touchdowns in all games.
11. Coin toss.

Posto Ramsi nisu igrali protiv Minesote i GB prvi TB otpada. Gleda se procenat pobeda unutar konferencije. Ramsi trenutno imaju 6-3 u konferenciji i meceve protiv Dalasa, SF i Arizone. Minesota ima 7-3 i meceve protiv Pekersa i Bersa.
Ukoliko obe ekipe zavrse sa istim skorom unutar konferencije, sto ce se i desiti ukoliko Ramsi ociste do kraja (sto je uslov da se nadaju plasmanu) gleda se common games, odnosno utakmice protiv istih protivnika, ukoliko ih ima minimum 4, a ima. Cikago, Atlanta, Dalas i Seahawks. Minesota tu ima 2-2 a Ramsi ukoliko pobede Dalas imaju 4-0. Sad jedino je pitanje koji se mec racuna ukoliko ima 2, ali po svim sajtovima koje sam istrazivao Ramsi su iz nekog razloga u prednosti.
Dakle zakljucak : ukoliko Minesota padne u LA od Chargersa, Ramsi vracaju svoju sudbinu u svoje ruke. Ukoliko se to ne desi, i dalje mogu da cekaju kiks protiv Grin Beja ili Cikaga.

Sto se tice toga ko je drugi ili treci u svojoj grupi, apsolutno je nerelevantno.
Felipao

Postby Pit Bull » 10 Dec 2019, 00:23

Sa zvanicnog NFL sajta.

To sto si ti okacio, vazi samo ako su u krugu dve ekipe iz razlicitih divizija, medjutim ako su tri:

Three or More Clubs
(Note: If two clubs remain tied after third or other clubs are eliminated, tie breaker reverts to step 1 of applicable two-club format.)

Apply division tie breaker to eliminate all but the highest ranked club in each division prior to proceeding to step 2. The original seeding within a division upon application of the division tie breaker remains the same for all subsequent applications of the procedure that are necessary to identify the two Wild-Card participants.

Head-to-head sweep. (Applicable only if one club has defeated each of the others or if one club has lost to each of the others.)

Best won-lost-tied percentage in games played within the conference.

Best won-lost-tied percentage in common games, minimum of four.

Strength of victory.

Strength of schedule.

Best combined ranking among conference teams in points scored and points allowed.

Best combined ranking among all teams in points scored and points allowed.

Best net points in conference games.

Best net points in all games.

Best net touchdowns in all games.

Coin toss

When the first Wild-Card team has been identified, the procedure is repeated to name the second Wild-Card, i.e., eliminate all but the highest-ranked club in each division prior to proceeding to step 2. In situations where three or more teams from the same division are involved in the procedure, the original seeding of the teams remains the same for subsequent applications of the tie breaker if the top-ranked team in that division qualifies for a Wild-Card berth.
Pit Bull

Postby Pit Bull » 10 Dec 2019, 00:30

Mada u slucaju da budu Minesota, Sijetl i Remsi na 11-5 svi, poduvao bi Sijetl, a ne Remsi, jer bi Remsi bili ispred u diviziji zbog boljeg konferencijskog skora, s obzirom da je common games identican skor.
Pit Bull

Postby White Mamba » 10 Dec 2019, 03:23

Jebote na sta lice Iglsi...
Ilija ko nekad
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Pit Bull » 10 Dec 2019, 03:57

Filadelfija ako izgubi ovo, ne drzi sudbinu u svojim rukama vise.

Eventualna pobeda Dalasa protiv Remsa za vikend bi znacila da Dalas osvaja diviziju ako pobedi Vasington na svom terenu u poslednjem kolu, sto znaci da mec Filadelfija-Dalas postaje potpuno nebitan u tom slucaju.

Kakav fail Iglsa.
Pit Bull

Postby John Schneider » 10 Dec 2019, 08:39

Inace jedna zanimljivost...Sea ima srece sto se mec SF-LAR igra dan pre meca SEA-ARI...

Ukoliko u narednom kolu SF dobije ATL a mi dobijemo CAR, situacija pred week 16 bi bila sledeca...

SF je potpuno svejedno sta ce uraditi na mecu sa LAR ukoliko SEA bije Cardinale...ali bukvalno potpuno svejedno, dakle vaznost meca je 0% za njihove sanse I za No1 seed I za osvajanje divizije...

Dakle mogli bi da odmaraju najbolje igrace za taj posledni I najbitniji mec u sezoni protiv nas...a dve nedelje odmora je ogromna stvar...

E sada oni I dalje mogu da urade to isto ako su sigurni da cemo mi da bijemo ARI...ali ako oni izadju sa rezervama I izgube od remsa a mi na kraju puknemo od Ari to znaci da su sami sebi uterali ogromnu karu I propustili sansu da pre poslednjeg kola obezbede No1 seed...
John Schneider

Postby Felipao » 10 Dec 2019, 08:49

Nema sanse da Sijetl izgubi sve tri do kraja. Gledamo Ramse i Minesotu mada i sa tri tima opet se ne gleda mesto u diviziji. Video sam i to za tri i vise timova takodje i evo citam opet i nigde ne vidim mesto u diviziji kao tiebreaker. Sijetl je van domasaja, imaju zicer protiv Arizone da obezbede PO. Da je Zurlajn pogodio onaj FG onda bi im se mesto ljuljalo, ovako ne vidim nacin da ostanu bez PO.

Snajder, sumnjam da ce SF da odmara startere, mozda neke igrace koji nisu 100 posti fit.
Felipao

Postby John Schneider » 10 Dec 2019, 08:51

Ne treba mi da izgubimo sve tri nego samo dve da bi bili na 11-5.
John Schneider

Postby Pit Bull » 10 Dec 2019, 08:55

Opet tesko da cete izgubiti dve... Karolina je digla ruke posle otpustanja Rivere, a Arizona je krs. Vi cete do 12 doci u svakom slucaju.
Pit Bull

Postby John Schneider » 10 Dec 2019, 09:11

Pit Bull wrote:Opet tesko da cete izgubiti dve... Karolina je digla ruke posle otpustanja Rivere, a Arizona je krs. Vi cete do 12 doci u svakom slucaju.

Sa tim se slazem.

I jos jedna stvar, mada mislim da Kerol nije isao na to...nakon pobede SF u NO, I uzimajuci u obzir da cemo I mi I oni dobiti ova dva kola , nama je utakmica sa Remsima bila skoro pa potpuno nebitna...

Jedino gde bi moglo da se ispostavi da je bitna je da NO pobedi sve do kraja a da GB ne pobedi...onda bi ispalo da smo izgubili No1 seed zbog tog poraza u LA...
John Schneider

PreviousNext

Return to Američki fudbal