Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby John Schneider » 11 Nov 2019, 09:47

A Wilsona ni da spomenes? Uterao strah u kosti ni ime ne some da mu se pominje.. :crybaby: :biggrin:
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 11 Nov 2019, 11:30

Milutinov Tata wrote:Kakva defaniziva Stilersa danas :blue:

Minkah Fitzpatrick.
Rekoh da ce da razbija u semama Stilersa.

Najbolji potez koji su Stilersi mogli da naprave.
Decko je bio top 5 igrac tog drafta, ubica.

Za 7 utakmica za PIT
- 4 INT
- 2 FRs
- 2 TDs
- 1 FF

I deo igre koji statistika ne pokriva.
Uvek na lopti, uvek pokriva, neumoran.
Bruka od igraca.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 11 Nov 2019, 11:36

Igrac na koga niko ne obraca paznju

Lions quarterback Matthew Stafford became the fastest quarterback in NFL history to reach 40,000 passing yards. It's one of the greatest statistical achievements any athlete can have. And while Stafford's career is far more accomplished than you may know, it's also more complicated, too.

Stafford has thrown for more than 4,000 yards in seven of his last eight seasons and threw at least 20 touchdowns in all eight, yet he has not only failed to reach a Super Bowl, but he hasn't won a single playoff game.
Only 21 players have passed for at least 40,000 yards, and some of them are the biggest names in the history of the sport, including Johnny Unitas, Warren Moon, Tom Brady, Aaron Rodgers, Dan Marino, Joe Montana and John Elway. There are eight Hall of Famers in the 40K club, and Brady, Rodgers, Peyton Manning and Drew Brees are sure to join them one day.
The 40,000-yard mark represents two of the greatest qualities of a professional football player: production and longevity. When Stafford passed the mark, one league official (not with the Lions) texted that he deserves more respect than he gets, and the fact that he can put up those numbers while playing for the Lions is remarkable.

Stafford is far from a perfect quarterback, but for a guy who hasn't missed a start since 2010 and has completed almost 63 percent of his passes over his career, a 68-78-1 mark as a starting QB indicates less about him than it does about the Lions. They have spent much of his career losing, losing some more and losing some more after that, too.
Now in his 11th season, Stafford has reached the playoffs only three times, and none of those stays were long.
In all of that time, Stafford has had the chance to throw to only one great wide receiver in Calvin Johnson, who retired early. He has never played with a great running back, offensive line or defense. That's a lot of not-great talent.
The receivers who've caught the most passes from Stafford other than Johnson are Golden Tate, Marvin Jones Jr., Brandon Pettigrew, Theo Riddick, Eric Ebron, Kenny Golladay, Nate Burleson, Joique Bell, Reggie Bush and Tony Scheffler. Not bad, but no one an opposing defensive coordinator is losing sleep over.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Re: NFL Fantasy

Postby John Schneider » 12 Nov 2019, 02:31

Jbt sta name uradise sudije u prvom drajvu...uzas...
John Schneider

Postby Pit Bull » 12 Nov 2019, 05:31

Kako je raspali backup kicker... Kao na igrici. Hladan kao spricer. :blue: :blue: :blue:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Pit Bull » 12 Nov 2019, 05:53

A lude utakmice... :lollol: :lollol:
Pit Bull

Postby neza » 12 Nov 2019, 07:18

Nista aj da je vrnem i pogledam kada se vratim s posla, video samo kraj... :okk:
neza

Postby John Schneider » 12 Nov 2019, 08:08

Sramno je sta su sudije radile ceo mec...

Odmah kod one presecene Grifina su svirali holding kakvih ima u svakoj akciji...pogledati sta nisu svirali holding (tj DPI) sermanu na onom trecem daunu kada je desnom rukom bukvalno drzao mislim tarnera...onda onaj satro lovering helmet jefersona gde je covek krenuo da tekluje tj sekuje garapola u predelu butina ovaj cucnuo u trenutku I ostavio glavu u visini jefersonove glave...sta je mogao da uradi jeferson, da se u letu okrene...a dva puta kod klizanja vilsona udaraju ga nakon klizanja I nista...onda kod onog defanzivnog TD SF dozvoljavaju trojici da zajasu Wilsona (mislim da je I bilo face maska tu) I ne prekidaju akciju dok mu ne izbiju loptu a posle ono smesno povlacenje kada se vilson izmigoljio sviraju kao kraj akcije...

Vrhunska tekma puna preokreta I zasluzena pobeda Sijetla...

Da da Bog samo da sa Loketom bude sve ok, ima izgleda neki sindrom gde dolazi do zadrzavanja krvi u misicu I u najgorem slucaju dolazi I do amptacije noge...
John Schneider

Postby Pit Bull » 12 Nov 2019, 08:29

Nisam ocekivao ovakvu sezonu za Sihokse.

Iz ove perspektive deluje da su samo 3 tima ostala u NFCu u trci za WC: Sijetl, Minesota i Remsi, s tim da Minesota i Sijetl i dalje mogu divizije osvojiti.

Karolina takodje mislim da moze upasti samo ako osvoji diviziju (npr. dva puta da tuku Saintse).
Pit Bull

Postby John Schneider » 12 Nov 2019, 08:37

Pa mi sa pobedom kuci nad SF uzimamo diviziju. Tu su sanse realno 50-50 za pobednika divizije.
John Schneider

Postby Pit Bull » 12 Nov 2019, 08:40

John Schneider wrote:Pa mi sa pobedom kuci nad SF uzimamo diviziju. Tu su sanse realno 50-50 za pobednika divizije.

Ne znam bas, deluje mi da cete iz naredna cetiri kola izaci sa skorom 1-3 i da je nekih 11-5 za vas realna prica, ili 12-4 sa dve pobede protiv SFa.

A iskreno sumnjam da ce oni izgubiti i u Baltimoru i u Nju Orleansu, ali otom potom.

Napisao sam, imate sansu za diviziju, sve sto trebate je u poslednje kolo da udjete sa pobedom manje od Najnersa.

Samo mislim da ce oni imati 2 pobede vise pre tog meca.
Pit Bull

Postby John Schneider » 12 Nov 2019, 08:49

Imaju I oni pretezak raspored do kraja. nemaju ni jednu jedinu laku utakmicu osim sledeceg kola mada sam im ja vec upisao 9-1.

Ako u naredna cetiri kola ne naprave razliku od dve pobede mi igramo sa njima zadnje kolo za diviziju. A u ta 4 kola oni cekaju GB I ATL I gostuju NO I BAL. Mi cekamo Min I gostujemo PHI, LAR I CAR. Ja mislim da oni nece imati vise pobeda od nas u ta 4 kola ali aj videcemo.
John Schneider

Postby John Doe » 12 Nov 2019, 10:21

Poprilicno sam siguran da ce SF da izgubi od Baltimora, vidi se iz aviona da imaju problema sa kvoterbekovima koji mogu da trce, bez obzira sto je i sa njima fenomenalna odbrana. Napad je katastrofa, jedino ako se ponovi Garopolo protiv Arizone.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby John Schneider » 14 Nov 2019, 08:37

Jbt poceo sam da verujem da mozemo do samog kraja.

O napadu sam vec pisao I ne treba mnogo trositi reci. OL igra sve bolje, najbolji pokazatelj za to je broj sekova I qb hitova Bose I Forda. Ukupno 0 sekova I 1 QB hit. Od 5 sekova koliko je SF imao 4 su dosla posle lose pokupljenih bliceva (sva 4 puta karson koji je inace prilicno dobar u tome) I jedan je dosao kada je NT SF-a bukvalno pregazio naseg treceg centra (jbg prva dva su nam povredjena).

Dizli se povredio ali je Holister odlicno preuzeo hvatacku ulogu sa pozicije TE, Loketu I metkalfu je pridodat Gordon, igra trcanjem je standardno solidna I uz MVP-a ovo je lagano top 5 napad lige.

A odbrana...cele godine kukam na pas ras, FS I NCB...Reed I Clowney su u sve boljoj formi, Clowney je promenio ulogu u ovoj poslednjoj tekmi I ako nam zazivi pas ras bicemo mnogo zajebani...Ansah je bivsi igrac I ono sto je zanimljivo je da je na trecem daunu snepove dobijao Shaqueem griffin...on jeste lagan ali je prebrz I videcemo da li moze nesto da donese...

Diggs je prvi put startovao kao FS I nerealno koliko se odmah osetila razlika u igri odbrane...imao je par jakih teklova, imao je presecenu, pametan je, ima range da igra FS, ima closing speed...ogroman ali ogroman pomak na bolje u odnosu na Tomsona...

jedina rak rana ostaje ta pozicija NCB, gde smo u prva dva drajva protiv SF svaki put popusili upravo zbog Tejlora...svaki treci daun je isao na njega I uvek je proslo...ne znam kako to Kerol misli da resi...mislim mi igramo mnogo base odbrane, ali opet kad god je treci daun moras da igras nickel ili dime, tejlor udje I uvek njega gadjaju...nije da on bas nikad ne napravi nista korisno (imao je I protiv SF jedan vazan PBA na trecem daunu) ali je realno ubedljivo najgori defanzivac kada je na terenu...

Sve u svemu sa Digsom I ozivelim pas rasom, ovo je sasvim solidna odbrana I uz napad ovakav kakav je uhvatim sebe da razmisljam I o najvecim dometima...
John Schneider

Postby Pit Bull » 14 Nov 2019, 08:56

Rekao bih da je veceras jedan od najbitnijih AFC meceva ove sezone.

Stilersi ako iznenade i pobede u Klivlendu, maltene resavaju vajld-kard pitanje, dok Braunsi ostaju bez teoretskih sansi za to.
Pit Bull

PreviousNext

Return to Američki fudbal