John Schneider wrote:Wilson je trenutno bez konkurencije najbolji QB. Sta radi covek ovo je nerealno.
A Majers je namerno omasio da bi ja pobegao Pity Jos malo na fantaziju.
Peki wrote:John Schneider wrote:Wilson je trenutno bez konkurencije najbolji QB. Sta radi covek ovo je nerealno.
A Majers je namerno omasio da bi ja pobegao Pity Jos malo na fantaziju.
Cuj, bez konkurencije... valjda Mahomes, Lamar, Watson i Rodgers igraju vaterpolo
Peki wrote:Rodgers nije u AFCu, nema losiji skor, nit ima nesto bolju ekipu od Wilsona. Ako izuzmemo Adamsa koji je propustio pola sezone, nema krstenog WRa, dok Wilson ima Locketta koji je top 3 WR ove sezone i Metcalfa koji takodjer pokazuje da je extra pick, a dosad i ovog TE sta se ozljedio... Carson i Jones su dobri RB oba i tu nebi neku prednost davao nikom. Ne vidim zasto bi ova jucerasnja utakmica izbacila AR iz MVP utrke a Wilsona mec protiv Bengalsa nebi (14/20, 195y, 4 sacka i pobjeda na zadnju loptu protiv najgore ekipe lige), ili mec protiv Ravensa? Ispod 50% uspjesnih dodavanja, interception i poraz. Ili protiv Arizone? 4 sacka i 2 fumblea...
Da se razumijemo, u ovom trenutku ja bi MVP nagradu dao McCaffreyu, al to se nece dogoditi tako da i dalje cetvorica koju sam naveo ostaju glavni kandidati, sto opet potvrdjuje da Wilson ako i je najbolji, nikako nije bez konkurencije.
Felipao wrote:Patriote ovaj scenario imaju svake godine. Bilsi, Dolfinsi i Jetsi se raspadaju 20 godina, uzmu tu 5 pobeda ( okliznu se uglavnom u Majamiju ), dobiju 2 dresha pride iz NFC poput Vasingtona i Dzajantsa ove godine, a od one 2 bolje ekipe mogu i da izgube. To je 7-3 i onda ovih 6 meceva u AFC uglavnom budu 3 dresa i 1 slabiji protivnik i uzmu jos neku navodno jaku AFC ekipu koja se samoubije i eto ti ga lagano 12-4, domaci teren i bye week svake godine. Onda imas domaci teren koji je nezgodan protiv nekih mucenika koji su sesti seed, u finalu protiv iole ozbiljnije ekipe opet domaci teren i ti u SB imas 50-50 sanse.
A u tom mucenom AFC jedina fransiza koja moze da im parira je jebeni Denver koji ne moze da nadje jebenog QB od Meninga. Sve ostalo imaju. KC je sjajan ali nemam poverenje u takve ekipe sa takvom filozofijom, koliko god bile vau za gledanje i regularni deo, takve ekipe retko uzimaju prvenstvo. Hjuston isto greota sto toliki potencijal msm da nece iskoristiti, dok je Kolte ubila penzija Laka.
Jaguari se samoubili sa Bortlesom, i oni su sve imali jbt sem QB, znaci u tom AFC sve jad do jada.
NFC zato puca ! [i]Patriote u NFC ne bi bile ispred Arizone[/i].
John Schneider wrote:Sa NFC zapadom imaju 4-4 of kad je Kerol stigao.
Oni jesu najbolji, I Felipao malo preuvelicava ali evo ja mislim da oni ne bi imali vise od 4,5 SB da igraju u NFC. Sto je opet za tri vise od bilo koga drugog. Ali I cetri manje nego sto imaju sada.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests