Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Pit Bull » 28 Oct 2019, 02:16

Mislim da ne postoji ekipa u NFLu koja zavisi vise od kvoterbeka od Kanzasa.

Bez Mahomsa, oni nisu plej-of ekipa, vise neka 5-11 ekipa.

Vrv. je Grin Bej drugi na toj listi.

Onda kad je Brejdi bio suspendovan, videli smo da Patsi sa Brisetom i Garopolom nisu gubili, NO bez Brisa bez poraza, Karolina bez Njutona isto... Nesto sumnjam da ce i na rezultate Stilersa drasticno uticati izostanak Big Bena ove sezone...

Ali Cifsi su defanzivno puni rupa, a u napadu je sve postavljeno tako da bez Mahomsa goli kurac.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby John Schneider » 28 Oct 2019, 06:56

I mi zavisimo nerealno mnogo od QB-a.

Za mene veliko iznenadjenje koliko je timova u NFC-u sa 6 I vise pobeda. Mi ako ovako nastavimo da igramo u defanzivi necemo videti PO. Jednostavno Kerol je u fazonu da ima najboljih 11 na terenu, iz tog razloga forsira base defense sa 3 LB, a to je nemoguce u danasnje vreme. Nema QB-a koji nam nije bacio 400+ jardi.

A I povrede su pocele ozbiljno da nas kolju.
John Schneider

Postby John Schneider » 28 Oct 2019, 08:31

Znam da to pisem svake nedelje, ali AFC stvarno ne treba vise da se igra. Sramna je cela konferencija, a pogotovo ovaj muceni istok. Raspravljao sam se sa mnogima oko Bilsa. Ekipa koja je tu negde oko 25 mesta po kvalitetu. A AFC je takav odron da ce oni vrlo moguce uci u PO. Sa druge strane u NFC prsti samo tako.
John Schneider

Postby Felipao » 28 Oct 2019, 08:37

Remsi ce pokusati da trejduju Taliba i oslobode seleri za neki novi trejd, koga jurimo pitaj Boga. Mozda se cisti seleri i za novi ugovor Remziju. Ali svidja mi se nasa politika, ako bismo nasli trejd partnera to bi bio dobar potez. Hill ne igra nista losije od Taliba ove godine.
Takodje ne mislim ni da cemo imati problema u buducnosti, posto Brendin Cooks bez problema moze da bude trejdovan i da nas napad to ne oseti. Juce je opet dobio potres na prvom pleju i igrali smo bez njega celu utakmicu. Nekako iako ima ucinak, Cooks mi je previse nedefinisan, ne donosi neku konstantnost napadu vec zivi od tih dugackih plejeva a davati 15 miliona da bi sa vremena na vreme uhvatio 50 jardi je previse. Takodje Henderson trenutno igra bolje od Gurlija ...

San Francisko zato deluje premocno, i lagano mogu do kraja ove godine. SF, Grin Bej i Nju Orleans se isticu i po ucinku i po dojmu koji ostavljaju i mislim da ce se oni najvise pitati u PO. Ali PO je cudo, Remsi, Sijetl i Minesota mogu da naprave problem, samo ove ekipe iz Dalasove konferencije mislim da ne mogu nista uraditi.
Sa druge strane AFC je bas otuzan osim NEP, koji ne igra nista spektakularno ali je institucija za sve ostale AFC ekipe. Sansa da dodju opet do Superbola je prevelika, jedini ko moze da ih zaustavi je KC.
Felipao

Postby Golden Warrior » 28 Oct 2019, 19:12

Pit Bull wrote:Mislim da ne postoji ekipa u NFLu koja zavisi vise od kvoterbeka od Kanzasa.

Bez Mahomsa, oni nisu plej-of ekipa, vise neka 5-11 ekipa.

Vrv. je Grin Bej drugi na toj listi.

Onda kad je Brejdi bio suspendovan, videli smo da Patsi sa Brisetom i Garopolom nisu gubili, NO bez Brisa bez poraza, Karolina bez Njutona isto... Nesto sumnjam da ce i na rezultate Stilersa drasticno uticati izostanak Big Bena ove sezone...

Ali Cifsi su defanzivno puni rupa, a u napadu je sve postavljeno tako da bez Mahomsa goli kurac.

Pretpostavljam da nisi gledao sinocni mec?
Golden Warrior

Postby Pit Bull » 28 Oct 2019, 19:15

Jesam gledao, pisao sam ovo na 14-0 za GB...

Msm. odigrao je Mur korektno, ali izgubili su opusteno na kraju.

Seme Endija Rida su maestralne, ali prosle sezone sa onakvim Mahomsom su odigrali bolje nego svaku sa Smitom. Bez Mahomsa, oni su neka 9-7 ekipa, ili 8-8... Sa Mahomsom mogu i do 13-3. I to je sve okej... Momak je MVP igrac.
Pit Bull

Postby Golden Warrior » 28 Oct 2019, 20:31

Moore koji je iz penzije i kurtoazije prihvatio posao rezervnog QB je prvo otaljao Broncose prilicno lagano i juce napravio seriju 17-0 seriju protiv jedne od boljih ekipa u ligi.

Da nije bilo glupog McCoya i onog fumbla ispred gola pri rezultatu 17-17 verovatno bi i dobili.

Onaj napad je toliko eksplozivan da sa bilo cime mogu da se kotrljalju nije da je neka preterana razlika pogotovu ako se uzme u obzir da je Mahomes MVP kandidat.

Nije da se i on nije raspadao 20 dana, 13 poena protiv Indianapolisa i onda poraz kuci od usanog Hjustona.
Golden Warrior

Postby Pit Bull » 29 Oct 2019, 01:53

Kakav pocetak Pitsburga... :truce:
Pit Bull

Postby Peki » 29 Oct 2019, 19:07

Talib trejdan u Miami. :lollol: :lollol: :lollol:
Peki

Postby John Doe » 29 Oct 2019, 20:03

lol
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Felipao » 30 Oct 2019, 09:31

Poslat je Talib i pik pete runde za sedmu rundu. U prevodu cistimo cap, verovatno za neciji ugovor. Mozda Remzi mada on je pod ugovorom i sledece godine a pre dolaska u Ramse je obecao da nece imati holdout. Ovog leta bez ugovora ostaje Litlton kao mozda najbitniji igrac, i Brokers. Mada za Brokersa nisam siguran da ce dobiti produzenje.
Nedostatak Taliba nece biti neki udarac, igrao je ocajno ove sezone, cak smo pokusali da ga trejdujemo dok je bio zdrav ali je on odbio. Hil je bolja opcija od njega.
Sa druge strane, Majami je apsorbovao Talibov ugovor u zamenu za pika pete runde. Talib nece ni igrati ove sezone s obzirom da ce biti povredjen do 16 e nedelje, a na kraju sezone je slobodan.
Felipao

Postby Pit Bull » 01 Nov 2019, 04:13

Evo drame, 90 jardi TD za Arizonu...

Na jednom posedu su zaostatka, ako prodje +2 konverzija, bice -3.

edit: Proslo, 25-28... 5 minuta do kraja, Arizona 3 TOa, Najnersi bez ijednog.
Pit Bull

Postby Pit Bull » 01 Nov 2019, 04:18

Neverovatno sta pogodi Garopolo na 3&11... Svaka cast. :blue:

edit: Ozbiljan rizik Kingsburija... Nije mu trebalo ovo i ovaj celendz, cak i da je u pravu bio, ne bi mu maltene nista znacilo. A izgubio je bas bas bitan tajm-aut.
Pit Bull

Postby John Schneider » 01 Nov 2019, 04:49

Uzasna igra Arizone na trecem daunu u odbrani je odlucila. Mislim da je SF imao 11/17 na trecem daunu I to he bilo mnogo onih od 5 do 11 jardi. O koriscenju celendza I TO Kinsburija ne treba trositi reci.
John Schneider

Postby Pit Bull » 03 Nov 2019, 16:50

Votson ozbiljan ludak, kakve pasove covek izvlaci iz mrtvih situacija... :blue: :blue:
Pit Bull

PreviousNext

Return to Američki fudbal