by Felipao » 28 Oct 2019, 08:37
Remsi ce pokusati da trejduju Taliba i oslobode seleri za neki novi trejd, koga jurimo pitaj Boga. Mozda se cisti seleri i za novi ugovor Remziju. Ali svidja mi se nasa politika, ako bismo nasli trejd partnera to bi bio dobar potez. Hill ne igra nista losije od Taliba ove godine.
Takodje ne mislim ni da cemo imati problema u buducnosti, posto Brendin Cooks bez problema moze da bude trejdovan i da nas napad to ne oseti. Juce je opet dobio potres na prvom pleju i igrali smo bez njega celu utakmicu. Nekako iako ima ucinak, Cooks mi je previse nedefinisan, ne donosi neku konstantnost napadu vec zivi od tih dugackih plejeva a davati 15 miliona da bi sa vremena na vreme uhvatio 50 jardi je previse. Takodje Henderson trenutno igra bolje od Gurlija ...
San Francisko zato deluje premocno, i lagano mogu do kraja ove godine. SF, Grin Bej i Nju Orleans se isticu i po ucinku i po dojmu koji ostavljaju i mislim da ce se oni najvise pitati u PO. Ali PO je cudo, Remsi, Sijetl i Minesota mogu da naprave problem, samo ove ekipe iz Dalasove konferencije mislim da ne mogu nista uraditi.
Sa druge strane AFC je bas otuzan osim NEP, koji ne igra nista spektakularno ali je institucija za sve ostale AFC ekipe. Sansa da dodju opet do Superbola je prevelika, jedini ko moze da ih zaustavi je KC.