Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Dr Arslanagic » 24 Sep 2019, 12:48

Mene interesuje sta ce Carolina da uradi glede Newton-a, jer mali Kyle Allen radi sve ono sto Cam nije uradio od SB.
Ja bih ga bencovao bez razmisljanja.

Daniel Jones je jos veci real deal.
Podigao je mrtve Dzajantse i to nakon povrede najbitnijeg igraca.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 24 Sep 2019, 13:22

Golden Warrior wrote:Kakva bradata govnara je Luck , ja sam o tome govorio :biggrin:

Tacno ce bez njega nakon sto je otisao u penziju nedelju dana pre pocetka sezone da doguraju dalje nego u celom njegovom mandatu...

Luck je odveo tim do finala AFC-a, a nijedan od timova koje je imao nije bio ni blizu tako dobar kao ovaj. Ovaj tim redovno ima 120-150 jardi trčanjem svake nedelje, Luck nije imao nijednog trkača od 1000 jardi u svoje prve 4 sezone i imao je očajnu ofanzivnu liniju. Tek su prošle godine draftovali 2 kvalitetna igrača, doveli dobre trenere ofanzivne linije i doveli tim u red. Brisett je igrao umesto Lucka 2017 godine u jednom od tih loših timova i imao je 3 pobede u 15 mečeva i bacio je samo 13TD za 15 utakmica. Izgledao je izgubljeno. Sad ima bolji tim i boljeg trenera uz sebe pa ima i daleko bolje rezultate.
mmarko28

Postby Golden Warrior » 24 Sep 2019, 13:31

Isto tako i Fila bila raspad dok je igrao Wentz, nista nije valjalo pa se onda vratili iz povrede svi kad je zaigrao Big dick pa sada opet neki drekavci :biggrin:

Kad nesto izgleda kao govno, smrdi kao govno verlo verovatno da i jeste govno... Kao sto su Ilija,Njutn,Wentz.

Flacca da stavis HOF all stars team iz kombinovano 3 decenije on ne bi mogao da pomera loptu...
Golden Warrior

Postby mmarko28 » 24 Sep 2019, 13:57

Golden Warrior wrote:Isto tako i Fila bila raspad dok je igrao Wentz, nista nije valjalo pa se onda vratili iz povrede svi kad je zaigrao Big dick pa sada opet neki drekavci :biggrin:

Kad nesto izgleda kao govno, smrdi kao govno verlo verovatno da i jeste govno... Kao sto su Ilija,Njutn,Wentz.

Flacca da stavis HOF all stars team iz kombinovano 3 decenije on ne bi mogao da pomera loptu...

Pa, što su onda Coltsi izgledali kao govno sa Brisettom u 2017, a sad izgledaju dobro?
mmarko28

Postby Dr Arslanagic » 24 Sep 2019, 14:08

Najbolji moderni RB bez daljnjeg.
Talenat jedan u milijardu.
Uz njega i Steva Dzekson, koji je imao nesrecu da mu Skot Linehen bude trener.

Ali All day je nesto posebno.
Visok, jak, brz, burst, 2nd gear, cut ... sve je imao.
Izuzetno lep stil trcanja za tu visinu.

Mozda je Steva mogao da dostigne AP-a, ali stvarno nije imao srece sa trenerom i timom. Svi su branili trcanje i on je opet ubijao.
Prisetimo se i njega

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Golden Warrior » 24 Sep 2019, 15:23

mmarko28 wrote:
Golden Warrior wrote:Isto tako i Fila bila raspad dok je igrao Wentz, nista nije valjalo pa se onda vratili iz povrede svi kad je zaigrao Big dick pa sada opet neki drekavci :biggrin:

Pa, što su onda Coltsi izgledali kao govno sa Brisettom u 2017, a sad izgledaju dobro?

Jel mu to bila rookie sezona ili druga? Ne sporim ja da Coltsi sada imaju bolji roster ali da se pre 3 meseca pravila anketa ko je medju 5 QB u ligi mislim da bi Luck usao na 90% tih spiskova..

Lik je bolno precenjen...
Golden Warrior

Postby John Schneider » 24 Sep 2019, 19:29

Jbt Braunsi su treci tim po pass block win rejtingu. Bitonio je u top 10 gardova a Robinson u top 10 teklova.
John Schneider

Postby mmarko28 » 25 Sep 2019, 11:57

John Schneider wrote:Jbt Braunsi su treci tim po pass block win rejtingu. Bitonio je u top 10 gardova a Robinson u top 10 teklova.

Eto dokaza da su te statistike teška glupost. Bitonio jeste dobar, ali Robinson nije top 10 OT ni u Klivlendu, a ne u NFL. Ali, realno ta OL nije toliko loša koliko je Mayfield loš. Čovek bukvalno ostavlja na terenu barem 100 jardi svaki meč.
mmarko28

Postby Dr Arslanagic » 25 Sep 2019, 16:39

Odgledao sam reprizu Ramsa.

Sa posebnim akcentom na Gofa.
Na koga bi inace :biggrin:

Kada pocne akcija on gleda samo jednu jedinu opciju za napad.
100 puta sam video.

Bilo je par primera, a mislim da je u ptanju ista akcija napada, da sejfti igra over the top na strani sa dva hvataca, i sejfti se uvek odluci da pomogne na dubljem napadacu, a onaj plici ostaje sam, kao duh.
Ima ispred sebe minimum 15-ak jardi cisto.
Svaki put, a bile su tri takve akcije, Gof je bacio dubljem, uopste ne videci, i ne gledajuci, da mu je hvatac ispred nosa sam.

Jednostavno, nema srece sa takvim QB, jer te nedostatke ne mozes da sakrivas doveka.
Tacnije ne moze vec sad.
Malo jaci pass rush i gotov je.

Plus nema vise Gurlija, nema trcanja, i samim tim nema vise ni leprsavosti u igri.

Eno Cifsi, nemaju trcanje ali opet sabijaju, jer QB ima mozak.
Ume da kreira.

Njemu Kuper Kap moze da trci celu utakmicu slant i in rute ispred nosa i da mu mase do sutra, ako nije akcija na njega, sanse nema da ga pogleda.
Dr Arslanagic

Postby Felipao » 25 Sep 2019, 17:42

Opa, Polite u Ramsima :D Lepo rekao decko da je imao najbolji intervju sa nama :D Ako se njegov raspali mozak dovede u neki minimalan red mogli bismo dobiti vrhunskog rushera i odbranu picnuti jos jace.
Sto se tice Robinsona, jedan od najgorih LT koje su Ramsi imali, a ti statsi su mozda posledica Mejfildovog skremblovanja u desno, tako da sa leve strane i ne moze da stigne pritisak. Jel Bitonio LG, to bi mi se uklopilo u teoriju.
Felipao

Postby Dr Arslanagic » 25 Sep 2019, 18:41

Sta je bilo sa njim i Dzetsima?
Ako se dobro secam i u Sijetlu je bio.

On bese propao na kombajnu?
Dr Arslanagic

Postby Felipao » 25 Sep 2019, 18:54

Ne, propao je na intervjuima sa timovima i kasnije istupima u javnosti gde je prozivao GM timova, zbog cega su ga propitivali neka pitanja koja mu se nisu svidjala. Lik je vrh prospekt ali ima neke podstanare u glavi. Pokupili su ga Jetsi pa otpustili, pa ga uzeli Sihoksi pa i kod njih se nije zadrzao. E sad, posle intervjua je rekao da mu se svideo samo Mekvej i Snead i da su kao oni ok bili prema njemu tako da ko zna, mozda njih dvojica znaju da postupaju sa njim i izvuku nesto korisno.
Felipao

Postby mmarko28 » 26 Sep 2019, 09:28

Polite je bio u Jetsima samo par meseci ali je za to vreme uspeo da skupi preko 100.000$ u kaznama zato što je konstantno kasnio na treninge, sastanke i sl. Nisu njemu sve daske na mestu. Dečko se pojavio na combine potpuno nespreman i kao EDGE igrač trčao 40 jardi sporije od 5 sekundi. Polovina DT na combine je trčalo brže od njega.
mmarko28

Postby Dimitrije » 27 Sep 2019, 04:30

Milina gledati ovog Rodžersa... nego mi nisu jasne akcije uopšte, upravo je bio u RZ, posle penala imao prvi daun na 1 jard i sva 4 puta bace. 6 pokušaja sve zajedno u RZ i sve bacanja. Još mu bili i RB i FB na terenu
-----—-----------------------------
Napad za produžetak opet isto rade i naravno (uz malo sreće) presečena lopta. Neverovatno.
Maddox iz Eaglesa iznet sa terena pred kraj, oduvao ga saigrač kacigom od kacigu, nisam siguran da je uopšte bio svestan dok su ga iznosili napolje
Dimitrije

Postby John Schneider » 27 Sep 2019, 06:38

Bio je svestan, pricao je sa onim likom sto mu je drzao glavu, ali mislim da je ozbiljna povreda vratnog dela kicme.

Singlirao sam dvojku na Filu, ubedjen sam bio da tako dobra ekipa ne moze da krene sa 1-3.

Opet im se ispovredjivao ceo seknderi, ali odbrana GB protiv trcanja je toliko jadna da je odbani file bilo dovoljno da zaustavi jedan napad u drugom pol.

Inace za mene dva najzanimljivija detalja su dva izgubljena celendza zbog navodnog DPI. Ja mislim da su oba puta bili DPI a sudije ni jednom nisu preokrenule odluku.
John Schneider

PreviousNext

Return to Američki fudbal