Cinciripini wrote:Karelia slims wrote:ma boli me uvo gluvima da pricam, ali da su ljudi prihvatili generalni strajk i stali uz studente, prosvetne radnike i advokate (i ne znam ko je jos strajkovao), za 2 nedelje bi bili raspisani izbori, bez da krv kane. ali nije se desilo i sad udrite po meni, prosvetnim radnicima (koje sam i ja kritikovao kad je bilo jasno da su ih svi izdali i da takav vid borbe vise nema smisla jer na kraju samo klinci gube) i advokatima. kritikuje se kako su lose plate, losi uslovi rada, al glavu u pesak i na posao kad treba da se cuje glas

U državnim firmama je za vreme SNS sve zapošljavano preko stranke i oni se sada koriste kao njihovi vojnici. Mnogi od njih su došli gladni i sada su u strahu da ne izgube i to malo što imaju, kao što si ti našao razlog zašto podržavaš vučićeve projekte u sportu, tako i ovde većinom gledaju svoju egzistencijalnu prirodu, znao je vučić kako da pogoduje velikom broju ljudi, zahvaljujući čemu vlada, ali dolaze nova pokoljenja, za njega nova iznenađenja...
Mislim da Karelia nema koristi od toga sto navija za Zvezdu, ne prima platu kao ovi, pa bih rekao da si promasio fudbal sa poredjenjem.
Normalno, ti to numes da raspoznas.
A i inace mi se sere od tog straha za egzistenciju, a ono sve paraziti kojima je i bio cilj da uzimaju pare dok lade jaja po raznim institucijama.
Mi ostali koji ne radimo po drzavnim firmama valjda nemamo porodice, pa nema gladnih usta