Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Pit Bull » 10 Mar 2025, 19:44

Dosta pomjeranja na QB marketu danas.

Evo u zadnjih par sati Darnold dobio veliki ugovor na tri godine u Sijetlu, a Filds dvogodisnji u Dzetsima.

Ja mislim da Pitsburg ne treba dirati Vilsona. On je pokazao po meni znakove briljantnosti prosle godine i vjerujem ako odradi trening kamp bez povreda da moze biti dovoljno dobar. Sa Metkalfom i Pikensom, to je druga prica. Njima je ta pozicija WR 2 rak rana vec dugo period. Zato su ulozili maximum lani da uzmu Ajuka.

Slazem se za Remse da je ovo ozbiljan dodatak, mada treba vidjeti kako ce godine uticati na Adamsa. WR-ovi znaju preko noci da propadnu od top 5-top 10 u ligi do trenutnog nivoa Hopkinsa npr...

Za Dzajantse se smanjuju opcije. Mislim da je realno da uzmu Rodzersa i mladog QB-a na draftu pa ga probaju razviti naredne dvije godine.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Zlaja » 10 Mar 2025, 19:50

Biće i Kasins na tržištu, samo se Atlanta cigani.
Zlaja

Postby licimur » 10 Mar 2025, 19:59

Kao sto rekoh ni blizu onih 40-45mil...

Praktično ugovor na 2 godine na oko 27.5mil apy...
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Zlaja » 10 Mar 2025, 20:05

Pa nije, 110 na 3, gde verovatno ima onaj practical garantie za 2. godinu ako ostane u rosteru koji ide dodaje na ovih 55.
Zlaja

Postby licimur » 10 Mar 2025, 20:44

Nije 110 nego 100...

Moguce da to ima a ne mora da znaci, videcemo..
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Felipao » 10 Mar 2025, 21:45

Za sada Rams:

Davante Adams - cista petica . Bio nam je potreban WR uz Pucu, a Davante je najbolji na trzistu i mislim da je i dalje top WR u ligi. Zadnji put kad nije imao 1000 jardi je bilo 2019 i tu je bio kratak 3 jarda. On je ono sto Mekvej voli, moze da igra wide, moze da igra slota, odlicno trcanje ruta, mislim da ce se odlicno uklopiti.
Puna Ford - jos jedan odlican potez, trebao nam je big body interior u odbrani nakon sto smo ostali bez Bobi Brauna, uz to apgrejd i u run stop a i u pas rush gde je Braun bio bas nula.
Garapolo - nisam sumnjao da cemo ga produziti, ali nekih 11M za rezervnog QB je bas jaka lova. Ipak s obzirom na Stafordove godine i zdravlje, treba imati dobru zamenu.
Atvel - njega sam ocekivao da otkacimo a mi mu dali 10M. Ocigledno ce najzad dobiti ulogu startera, u principu u ono prilika sto je imao do sada nije bio los.

Ranije Alaric Jackson startni LT i Staford produzeni pri cemu Staford nije povecao cap hit je dobar posao.

I zavrsavamo povratak Colemana Sheltona na mestu centra sto nam je preko potrebno, na toj poziciji je kod nas bio stvarno dobar a trenutno tu imamo samo proslogodisnjeg rukija iz seste runde koji je imao solidnu sezonu. Coleman moze i garda, sto Mekvej voli od svojih linijasa.

Za sada ovaj free agency ide u pozitivnom smeru, mislim da cemo biti ozbiljan sastav naredne sezone ako nas zdravlje posluzi vise nego prethodnih sezona.
Felipao

Postby Zlaja » 10 Mar 2025, 22:20

Nejasan mi je potez Čifsa da daju 15m za OT koji je bio bekap Trentu u Najnersima.

Jeste imao nekoliko startova, ali poprilična kocka. Moraće oni i na draftu da ulože u OL.

Ako ne nađu neku pristojnu run igru, može biti problema od starta sezone.

A pobednik dana je Milton Vilijams.
Usrao se od para igrajući uz Kartera. Pik 3. runde, odradio ruki ugovor i sad ima laganih 52m za 2 godine garantovano.
Zlaja

Postby Pit Bull » 11 Mar 2025, 02:23

RB Heris jednogodisnji ugovor u Cardzersima.

Cudi me da ga Stilersi nisu ostavili, mada Voren je isto korektan bio. Vidjecemo sta ce tu napraviti.
Pit Bull

Postby Baxter Stockman » 11 Mar 2025, 08:59

Ovo sad jedino ostade PIT kao varijanta za Rodžersa

Ili Giantsi, uh, može to :D
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 11 Mar 2025, 09:02

Koltsi i Minesota ce gledati QB na 1 sezonu,
Zlaja

Postby Felipao » 11 Mar 2025, 09:36

Iz prvog dana FA San Francisko je izasao mislim kao najveci gubitnik. Izgubili su bas dosta bitnih igraca.
Zanimljiv mi je Denver - ako Hufanga i Grinlou budu zdravi, bas ce biti opasna odbrana.
Cifsi sa malo para su uspeli da vrate bitnog Boltona,OG Smita, WR Holivud i pridodaju RB Micela i ovog tekla.
Raidersi su isto osetno jaci.
Cargersi vratili dosta svojih igraca, RB im je falio - stigao Najee, plus cb Donta Jackson koga su dobili dosta povoljno.
Patriote mi se svidjaju, dobar pravac i nekoliko finih pojacanja u Vrabelovom stilu. Milton, Carlton Davis, Landry, Spilane, Moses itd
Bearsi isto uradili odlican posao oko OL pre svega, nova 2 garda i novi centar.
I kao sto sam pomenuo - Ramsi, koji se profilisu kao prvi favoriti u diviziji.

Jetsi idu na top3 pika ove godine, Giantsi i Klivilend su trenutno takodje top5 pik ali ostavljam prostor da nadju resenje na QB.
Felipao

Postby Baxter Stockman » 17 Mar 2025, 08:56

Chase 161/4
Higgins 115/4

Otvorili se Bengalsi
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 17 Mar 2025, 09:16

Imaće isti napad i lošiju odbranu.
Zlaja

Postby Pit Bull » 18 Mar 2025, 00:49

Uzasna odluka Bengalsa.

Higins 115/4... :blue: :blue:

Pa ovo je za zatvora, a ne otkaza.

Koji moj ce ti dva elitna WR-a kad vec imas kvoterbeka koji ce i prosjecnog WR-a da ucini odlicnim... Mogli su da dignu nesto na draftu, mozda nekog veterana da pokupe i opet bi sa Cejsom kao WR 1 imali elitnu jedinicu.

Tebi Higins mozda donosi u napadu poen u prosjeku, ako i toliko.

A odbrana im je bila jedna od najgorih u NFL-u ove sezone iako je Anarumo jedan od boljih koordinatora u ligi. Pass rush vjerovatno najgori u ligi. I umjesto da ulozis u tu stranu terena i popravis minuse, ti si odlucio da platis napad i jos umanjis prostor u capu za fiksiranje stvari na toj strani terena.

Bukvalno za otkaz GM-u.

Ali znamo kako stvari funkcionisu u Sinsinatiju... I stavice vrv. prst na celo kad opet budu imali 7-10 ili 8-9 sezonu i zijane plej-of.
Pit Bull

Postby mmarko28 » 18 Mar 2025, 16:16

Meni ovaj ugovor za Higginsa deluje kao potez koji nije napravljen zbog toga što je to bio plan, nego da bi Burrow bio srećan. Obzirom da vlasnik nije previše voljan da deli ugovore i Bengalsi nisu ekipa koja koristi konvertovanje plate u bonuse i void godine da bi "povećali" trošenje u nekoj godini, ovo je ogroman deo cap-a koji je potrošen na drugog WR u rosteru.

Bengalse je odbrana odvela na SB. Od tada su otišli bitni igrači kao Reader, Ogunjobi, Awuzie, Bates, Hubbard, Hilton, a oni nijednog od njih nisu adekvatno zamenili. I onda se čude što im je odbrana jedna od najgorih u ligi. OL je bila loša i 2021, ni sad nije mnogo bolja iako su navodno pokušali da je poprave pikovima i dovodjenjem Orlanda Browna Jr. Posle će da se pitaju u novembru zašto je Burrow opet povredjen.
mmarko28

PreviousNext

Return to Američki fudbal