Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Edge » 16 Mar 2025, 13:16

Божо Прелевић: Употребљен је звучни топ Џенезис, који је увезен из САД преко Израела

Он је додао и да је „употребу овог“ практично најавио и Драгослав Бокан у једном од својих блогова.

„Бокан је написао: ‘Шта има тако страшно у грађанском рату, ако у себи носи требљење „губе из торине“ ради исцељења читавог народа. И онда каже: Разјарени следбеници пленумаша ће осетити по први пут снагу српских министарства силе’. Замислите, он децу која су пешачила по 150 километара и којима је цела Србија изашла да да све што има, то су за њега ‘разјарени следбеници'“, рекао је Прелевић за емисију „Покрени се“ ТВ Нова.

http://www.nspm.rs/hronika/bozo-prelevic-upotrebljen-je-zvucni-top-dzenezis-koji-je-uvezen-iz-sad-preko-izraela.html
Last edited by Edge on 16 Mar 2025, 13:21, edited 3 times in total.
Edge

Postby Old school » 16 Mar 2025, 13:18

"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Produzenisamlekom » 16 Mar 2025, 13:18

Old school wrote:Kako nema veze?
Sere se celo jutro o zvučno topu šta god da otvorim, ni slova o tome da je navukao SS brigade sa palicama spremne da nam bez pardona prospu mozak.
Devojku su tukli bejzbol palicama pre dva meseca.
Opet ponavljam, ko nije spreman na apsolutno sve od bolesnika neka gleda tv i čita portale.

Prvo,protest su organizovala ,,deca" .
Drugo,to što je on dovukao ekipu,samo pokazuje šta je on želeo i treba maksimalno izbegavati njegov teren.
Jbg,možda je glupo je ovo što ću reći,ali ima vremena za kritičnu masu,ali pre nje je potrebno obezbediti par uslova unutar sistema.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby fontaneros » 16 Mar 2025, 13:19

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby bhc_comp » 16 Mar 2025, 13:20

Ja sam bio kod Beogradjanke u trenutku kad je aktiviran zvučni top. Bez obzira na 15 minuta ćutanja, nije bila prevelika tišina zbog raznih ekipa ljudi u okolnim ulicama koji su pištaljkama, trubama, itd pravili buku pa samim tim ja nisam čuo tak zvuk, ali jezivo je kako su se ljudi razbežali u sekundi. Meni je trebalo dve, tri sekunde da skapiram da oko mene trči stampedo pa sam po inerciji i sam počeo da trčim. Još je jezivije što niko nije umeo da objasni šta se desilo. Neverovatno je čime se bolesnik služi i na šta je sve spreman.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby AirBall » 16 Mar 2025, 13:26

bhc_comp wrote:Neverovatno je čime se bolesnik služi i na šta je sve spreman.

Svaki ovakav potez ga dovodi u jos veci problem...

Ovo su sve autogolovi za njega...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Domingoo » 16 Mar 2025, 13:28

Ovo treba da pratimo bravo ovo je saopstenje on je nemocan i crpi poslednje adute nas je previse i tek smo poceli ..

Bemoj nekom moral da pada
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Radonjaa » 16 Mar 2025, 13:29

Novosadista wrote:Pre svega svako poredjenje sa CG je krajnje imbecilno.

Drzava koja ima jedva malo vise stanovnika od NS i gde je rezim pao zbog identitetskih i verskih pitanja ne moze nikako da se poredi sa Srbijom.

I samo da se nikad ne zaboravi, DPS je pao jer su se hrvati medjusobno posvadjali i izasli sa 2 stranke umesto sa jednom i tako propustili da uzmu 1 mandat koji je na kraju presudio.

Ovo je Isak pisao nekoliko puta a meni dosadilo da ga ispravljam, ali hrvatski mandat bi se skinuo DPS-u, tako da bi ishod bio isti :biggrin:

Starks je po običaju malo previše oštar, ali je tačno sve što je napisao, jedino što nisam siguran kako vidi dalji razvoj situacije.
Meni se čini da je studentskim protestima preostalo jedino da pređu na uskopolitički teren, i očekujem da se uskoro profilišu ljudi koji će imati i unutrašnju i spoljnu političku podršku da smijene vlast. Ne znam u kom formatu, činjenica je da sadašnja opozicija nema ni infrastrukturu ni iskustvo ni legitimitet da predvodi takve promjene, ali je činjenica da je čak i uz ovakvo raspoloženje dosta teško da u parlamentarnoj demokratiji preko noći nastane stranka ili makar pokret koji će predvoditi promjene, vjerovatno će se tražiti određena linija kompromisa.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Ziks96 » 16 Mar 2025, 13:32

Navodno danas covjek preminuo od posledica srcanog udara zbog zvucnog topa.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Brat Sava » 16 Mar 2025, 13:35

JSD Partizan
Brat Sava

Postby ИлићКапитен22 » 16 Mar 2025, 13:39

AirBall wrote:
bhc_comp wrote:Neverovatno je čime se bolesnik služi i na šta je sve spreman.

Svaki ovakav potez ga dovodi u jos veci problem...

Ovo su sve autogolovi za njega...

Апсолутно.

Дављеник се за сламку хвата. Сви планови су му јуче срушени. Желео је нереде, добио је курац.

Само полако и слушати клинце. Нико од нас није извео милион људи на улице. Они јесу. Зато је непоштено да им било ко шта приговара.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Bojdo » 16 Mar 2025, 13:45

Ако је права слика, најупечатљивији детаљи са протеста.

Image
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Edge » 16 Mar 2025, 13:46

Edge

Postby Starks » 16 Mar 2025, 13:46

Radonjaa wrote:
Novosadista wrote:Pre svega svako poredjenje sa CG je krajnje imbecilno.

Drzava koja ima jedva malo vise stanovnika od NS i gde je rezim pao zbog identitetskih i verskih pitanja ne moze nikako da se poredi sa Srbijom.

I samo da se nikad ne zaboravi, DPS je pao jer su se hrvati medjusobno posvadjali i izasli sa 2 stranke umesto sa jednom i tako propustili da uzmu 1 mandat koji je na kraju presudio.

Ovo je Isak pisao nekoliko puta a meni dosadilo da ga ispravljam, ali hrvatski mandat bi se skinuo DPS-u, tako da bi ishod bio isti :biggrin:

Starks je po običaju malo previše oštar, ali je tačno sve što je napisao, jedino što nisam siguran kako vidi dalji razvoj situacije.
Meni se čini da je studentskim protestima preostalo jedino da pređu na uskopolitički teren, i očekujem da se uskoro profilišu ljudi koji će imati i unutrašnju i spoljnu političku podršku da smijene vlast. Ne znam u kom formatu, činjenica je da sadašnja opozicija nema ni infrastrukturu ni iskustvo ni legitimitet da predvodi takve promjene, ali je činjenica da je čak i uz ovakvo raspoloženje dosta teško da u parlamentarnoj demokratiji preko noći nastane stranka ili makar pokret koji će predvoditi promjene, vjerovatno će se tražiti određena linija kompromisa.

Prvo da otpišem Novosadisti, iako je Radonja faktografski razjasnio situaciju po Dontovoj formuli: da je HGI ušla u parlament, mandat bi izgubila Demokratska partija socijalista ili, eventualno, Bošnjačka stranka. U svakom slučaju Milova stranka ili njen koalicioni partner.

Tri pobjedničke koalicije (ZBCG, Mir je naša nacija i Crno na bijelo) osvojile su 207.000 glasova, naspram 186.000 DPS-a i njihovih partnera u vlasti (iz SDP-a su odmah po proglašenju rezultata saopštili da ih DPS ne ubraja među svoje koalicione partnere). Samo zbog nižeg izbornog praga za manjinske partije razlika je iznosila jedan poslanički mandat (41-40), pri čemu se zaboravlja prethodna Markovićeva vlada koja je imala gotovo identičnu većinu (42-39) i odradila je čitav mandat.

@Radonja
Ne očekujem pad Vučića, uprkos istorijski potvrđenoj činjenici da je opasno zvati se Aleksandar u srpskoj politici. On i dalje ima ozbiljnu međunarodnu podršku, nema kredibilnu političku alternativu i svakako mu ne fali inteligencije da zaključi kako su kompromisi nužni. Djeluje mi da kupuje vrijeme i utvrđuje pazar.

Nažalost ima više aduta i korisnih idiota u Crnoj Gori, Republici Srpskoj i na Kosovu koji će mu biti "sruke" ako baš zagusti, gdje može indukovati ozbiljne krize i tako svjetsku pažnju skrenuti sa protesta u Srbiji, što bi mu dalo žuto svjetlo da ih nasilno razruši.

Dobra vijest je da Vučićev režim zašao u suton, nakon ovoga biće sve crnje i crnje za njih.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Produzenisamlekom » 16 Mar 2025, 13:48

Bojdo wrote:
Spoiler: pokaži
Ако је права слика, најупечатљивији детаљи са протеста.

Image

Ne smaraj
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

PreviousNext

Return to Američki fudbal