Old school wrote:Kako nema veze?
Sere se celo jutro o zvučno topu šta god da otvorim, ni slova o tome da je navukao SS brigade sa palicama spremne da nam bez pardona prospu mozak.
Devojku su tukli bejzbol palicama pre dva meseca.
Opet ponavljam, ko nije spreman na apsolutno sve od bolesnika neka gleda tv i čita portale.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju
jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp wrote:Neverovatno je čime se bolesnik služi i na šta je sve spreman.
Novosadista wrote:Pre svega svako poredjenje sa CG je krajnje imbecilno.
Drzava koja ima jedva malo vise stanovnika od NS i gde je rezim pao zbog identitetskih i verskih pitanja ne moze nikako da se poredi sa Srbijom.
I samo da se nikad ne zaboravi, DPS je pao jer su se hrvati medjusobno posvadjali i izasli sa 2 stranke umesto sa jednom i tako propustili da uzmu 1 mandat koji je na kraju presudio.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
AirBall wrote:bhc_comp wrote:Neverovatno je čime se bolesnik služi i na šta je sve spreman.
Svaki ovakav potez ga dovodi u jos veci problem...
Ovo su sve autogolovi za njega...
Radonjaa wrote:Novosadista wrote:Pre svega svako poredjenje sa CG je krajnje imbecilno.
Drzava koja ima jedva malo vise stanovnika od NS i gde je rezim pao zbog identitetskih i verskih pitanja ne moze nikako da se poredi sa Srbijom.
I samo da se nikad ne zaboravi, DPS je pao jer su se hrvati medjusobno posvadjali i izasli sa 2 stranke umesto sa jednom i tako propustili da uzmu 1 mandat koji je na kraju presudio.
Ovo je Isak pisao nekoliko puta a meni dosadilo da ga ispravljam, ali hrvatski mandat bi se skinuo DPS-u, tako da bi ishod bio isti![]()
Starks je po običaju malo previše oštar, ali je tačno sve što je napisao, jedino što nisam siguran kako vidi dalji razvoj situacije.
Meni se čini da je studentskim protestima preostalo jedino da pređu na uskopolitički teren, i očekujem da se uskoro profilišu ljudi koji će imati i unutrašnju i spoljnu političku podršku da smijene vlast. Ne znam u kom formatu, činjenica je da sadašnja opozicija nema ni infrastrukturu ni iskustvo ni legitimitet da predvodi takve promjene, ali je činjenica da je čak i uz ovakvo raspoloženje dosta teško da u parlamentarnoj demokratiji preko noći nastane stranka ili makar pokret koji će predvoditi promjene, vjerovatno će se tražiti određena linija kompromisa.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests