ijao gde se otislo sa pricom jbt, vidi se da pojedince svrbi nesto sasvim peto
moze da vam bude krivo, da pizdite do sutra, ali novak jeste nas najveci biser i ne, nisu svi sportisti isti i nemaju svi sportisti isti doprinos. meni prvoj je zao sto je tako, jer svi treniraju, krvare i ostavljaju znoj na terenu skoro jednako, ali sportovi nemaju istu popularnost u svetu. samim tim ni uticaj. i sta sad_ tako zivot deli karte. evo ja sam bivsi reprezentativac sicg, posle samo s, jel lepo meni da znam sto teniserke koje su za program slabljenja na cigoti zaradjuju miloion puta vise od mene, a da nas istestiraju sada u bilo kojoj disciplini ili atletskom testu, pokidala bih ih. kao bubasvabe bih ih izgazila u svemu. ko mi kriv sto nisam trenirala tenis. jbga, ali tako je!
novak moze biti kritikovan za svasta nesto, ali za svoje doprinose naciji po pitanju sporta ne.
jos nesto, mnogo, ali mnogo me nervira pljuvanje po srbiji. i ono, mi smo najgori, najpohlepniji, mi ne oprastamo, mi smo koljaci, primitivci...pa jebote zivot jel izasao neko od vas papana van granice, znate li ista nesrece jedne male?
jel cita neko bre strane novine, forume, da vidis bre kako poluljudi drugih nacija rade isto sto se radi ovde. svuda bre ima pacijenata, to nije nacionalno pitanje! prica se nesto o srbima nacionalistima...?!Jel bii neko, od vas mukica, koji to tvrdite u Svajcarskoj, da vidite sta je opterecenot nacijom? da vidite gde turaju zastavu i simbole, ma ne bi verovali bre. ovde bi takvog na vesala odmah kako ste poremeceni.
ova tema treba da se zakljuca majke mi, da ne bi svasta isplivavalo na povrsino, jer na njoj uvek pliva ono sto nema tezinu, a ima puno praznog prostora.
i ovo vredjanje novakovih navijaca odakle je stiglo??> a? zasto se to ne sankcionise, insistiram da se primeni pravilnik, ovde je tema olimpijada, a ne forumasi koji pisu! I to sto je najsmesnije, najbenigniji forumasi bez ijednog konflikta na diskusijama su ovde na tapetu.
odoh da navijam za rukometase, toliko im zlo zelim jer sam novakov navijac