Board index Olimpijske Igre London 2012

Mali olimpijski sportovi

Re: Mali olimpijski sportovi

Postby neza » 03 Aug 2012, 13:11

a znas ti da je tu soru Tomasevac ukrao Orlovatu, koji su je i izmislili... e a Kostres odvukao u selo pored te na njemu pravi marketing istog, e zato ih Orlovacani redovno oderu ko majmune i uzmu im trofej... :beyond:
neza

Postby Golden Warrior » 03 Aug 2012, 13:12

Nama je za ove OI bilo projektovano 6-7 medalja.
Golden Warrior

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 13:13

Felipao wrote:Air ti si spomenuo rezultate,a rezultati su medalje.Po tome smo maltene indeticni kao sad,bili smo jachi u ekipnim sportovima jer smo u vaterpolu imali crnogorce,kao i u rukometu,kosarci itd iako se to nije bash materijalizovalo medaljama.

Barselona-srebro i 2 bronze sve u streljastvu.

Koliko se secam u Barseloni nasi sportisti nisu nastupali samostalno, vec pod nekom zastavom ujedninjenih nacija, ili tako nesto...

Felipao wrote:Atlanta-zlato i bronza u streljastvu,srebro kosarka,bronza odbojka.

Sta je tu bolje?

Onda ide Sidnej sa odbojkasima zlatnim,bronzom vaterpolo i srebrom Sekaricke.U Atini smo smo zesce podbacili sa samo 2 medalje,Peking-Djokovic,Cavic,vaterpolo a ovde sa Djokovicem,vaterpolistima i eventualno Cavicem dolazimo na neki svoj standard.Sve preko toga je premija...

U skoro svim ekipnim sportovima smo bili vrlo bitan faktor, sad smo postali topovska hrana, sramotno je kako pojedine nase selekcije izgledaju na ovom turniru...

Felipao wrote:Drzava mora da se ukljuchi Air,jednostavno mora.

Slazem se sa tobom apsolutno, ali mislim da se mora napraviti spisak projekata to jest da se napravi selekcija rezultatski potentnih sportista, a ne da se raznorazni Topici i Karakasevici koji su po pravilu najglasniji po pravilu uvek ocesu za nesto i dobiju bolje uslove za rad od perspektivnih sportista. stave na marginu..

Problem naseg sporta je sto oni najglasniji dobijaju najvise..

Bekric, Kolasinac i kompanija su pokazali kako se nastupa za svoju zemlju, dok bi pojedinci trebali da se stide sto su otisli tamo da se zajebavaju...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tegi » 03 Aug 2012, 13:15

Golden Warrior wrote:Nama je za ove OI bilo projektovano 6-7 medalja.

2xZlatic, Nole, Cavic, vaterpolo, Milica Mandic

Mi imamo sansu da premasimo tu brojku. Ja sam prezadovoljan sa 5, sto bi bio nacionalni rekord.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Unexpected » 03 Aug 2012, 13:17

AirBall wrote:Bekric, Kolasinac...

Ovi momci su bukvalno žickali kintu i išli od vrata do vrata. Ćutali i već uradili ono što se očekivalo.
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 03 Aug 2012, 13:17

AirBall wrote:Slazem se sa tobom apsolutno, ali mislim da se mora napraviti spisak projekata to jest da se napravi selekcija rezultatski potentnih sportista, a ne da se raznorazni Topici i Karakasevici koji su po pravilu najglasniji po pravilu uvek ocesu za nesto i dobiju bolje uslove za rad od perspektivnih sportista...

Problem naseg sporta je sto oni najglasniji dobijaju najvise..

Bekric, Kolasinac i kompanija su pokazali kako se nastupa za svoju zemlju, dok bi pojedinci trebali da se stide sto su otisli tamo da se zajebavaju...

Da,naravno.Niko to nije sporio,ali mislim da u branjenju svojih stavova idesh u neku levu krajnost,ovo sto si sad napisao je sto posto tacno.

Najpre treba obezbediti uslove i infrastrukturu a tek onda pojedinacno finansirati najtalentovanije.Evo reaper ti kaze kako je to u Kini a kod nas da se udaraju u dupe sto ih se neko setio mesec dana pre OI da im plati neke pripremice....
Felipao

Postby Golden Warrior » 03 Aug 2012, 13:20

Tegi wrote:

Mi imamo sansu da premasimo tu brojku. Ja sam prezadovoljan sa 5, sto bi bio nacionalni rekord.

5 bi iz sadasnje perspektive bi bila premija i nadam se da cemo nekako dogurati do te cifre, probaj i Mikeca da uguras na ovaj spisak :D
Last edited by Golden Warrior on 03 Aug 2012, 13:22, edited 1 time in total.
Golden Warrior

Postby Tegi » 03 Aug 2012, 13:21

AirBall wrote:

U skoro svim ekipnim sportovima smo bili vrlo bitan faktor, sad smo postali topovska hrana, sramotno je kako pojedine nase selekcije izgledaju na ovom turniru...

Ima tu i druga strana medalje. U bazicnim sportovima ( atletika i plivanje ) nikad nismo bili bolji.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 13:23

Tegi wrote:Ima tu i druga strana medalje. U bazicnim sportovima ( atletika i plivanje ) nikad nismo bili bolji.

I jeste i nije... Tacno je sto se plivanja tice, ali u atletici smo imali i bolje rezultate nego danas... Mislim da je Topic u Atlanti bio 4. takodje je Peric bio negde 6-7... Tesko da mi imamo sad nekoga za prvih 6...
AirBall

Postby Tegi » 03 Aug 2012, 13:23

Golden Warrior wrote:
Tegi wrote:

5 bi iz sadasnje perspektive bila premija i nadam se da cemo nekako dogurati do te cifre, probaj i Mikeca da uguras na ovaj spisak :D

Ma ovih 6 sto sam nabrojao je projektovao neki casopis. Arunoviceva je sedma.
Jos sanse imaju Mikec i Mirosavljev. Teoretske imaju Kolasinac i Dudas.
Tegi

Postby Tegi » 03 Aug 2012, 13:28

AirBall wrote:
Tegi wrote:Ima tu i druga strana medalje. U bazicnim sportovima ( atletika i plivanje ) nikad nismo bili bolji.

I jeste i nije... Tacno je sto se plivanja tice, ali u atletici smo imali i bolje rezultate nego danas... Mislim da je Topic u Atlanti bio 4. takodje je Peric bio negde 6-7... Tesko da mi imamo sad nekoga za prvih 6...

Nikad nismo imali vise konkurentnijih takmicara. Sto su bili Topic i Peric, to su danas Dudas i Kolasinac, mozda malo slabiji. Bekric je medju 16 u SPRINTERSKOJ disciplini! Dragana Tomasevic ima lepe sanse za finale. Nikada nismo imali vise atleticara koji nisu turisti. Tu su jos Spanoviceva, Jelaca i Olivera Jevtic. To je 7 vrhunskih atleticara!
Tegi

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 13:31

E jebiga sad... pa bio je nekad i onaj hodac Rakovic, znam da je zavrsio na nekom takmicenju u 10... Jevticka nekad i sad nije za porediti se...

Sve u svemu sada imamo vise atleticara, a nekada su bili ozbiljniji faktor, narocito Topic koji je na svakom takmicenju bio favorit za medalju, a to sto je uprskao je druga prica...

Realno jedini boljitak je plivanje i to sto su neka nasa deca koja su rodjena preko odlucila da plivaju za Srbiju...
AirBall

Postby nolinjo » 03 Aug 2012, 13:32

cek cek ,ja nisam u toku ,sta sad drzava malo daje para za ove "sportase" i ucesnike olimpijada ,ajte molimvas 3.5 m jura je jak udarac na drzavni budzet ovake srbije
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Milutinov Tata » 03 Aug 2012, 15:31

Air troluje na sve strane sa ovim :biggrin: . Pisite na temi Srbi na OI, ovo je za male sportove.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 15:52

Debevec je uzeo za Slovence broznu u streljastvu...
AirBall

PreviousNext

Return to London 2012