Board index Olimpijske Igre London 2012

Mali olimpijski sportovi

Re: Mali olimpijski sportovi

Postby baketa96 » 03 Aug 2012, 12:09

AirBall wrote:Blanka ne ucestvuje zbog povrede, ali je Perkovicka glavni favorit za zlato u kladivu...

Znam znam...ali opet navijam za nju :biggrin:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby caniggia » 03 Aug 2012, 12:12

nolinjo wrote:
neza wrote:a njima tek idu Blanka i ona Pericka...

blanka nikako nie u formi ,ali navijamo za blanku :odlep: :inlove:

Бланка није ни отишла повређена је. Карабатић има тешку руку :biggrin:
Ова Перковић им је први пик као и рукометаши. Имају још солидне шансе у ватерполу и теквонду. Можда неко изненади и у једрењу.
Бољи и виши пођоше бољијема и вишијема а ја једва и вас допадох!
caniggia

Postby neza » 03 Aug 2012, 12:13

koji sad filmic, imas neki link da ne ostanemo uskraceni i mi u pasivnim krajevima? :tap:
neza

Postby nolinjo » 03 Aug 2012, 12:14

neza wrote:koji sad filmic, imas neki link da ne ostanemo uskraceni i mi u pasivnim krajevima? :tap:

:+1:

a blanka ni ne skace :crybaby:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Napredpartizan » 03 Aug 2012, 12:14

Sad sam proverio..Nije Blanka na snimku,ali je svejedno ok filmic :biggrin:

Baketa unosi pometnju na forumu :laugh:
Last edited by Napredpartizan on 03 Aug 2012, 12:15, edited 1 time in total.
Napredpartizan

Postby Reaper » 03 Aug 2012, 12:15

AirBall wrote:
zn10 wrote:Ne razumem tu logiku i ovaj nas mentalitet. Dok se svi spremaju i vrh forme tempiraju za najvecu smotru sporta, mi se zadovoljavamo podbacajima. U najmanju ruku treba nasi takmicari treba da ostvarjuju licne rekorde...

Ali ne, mi jurimo silne lige i kupove i zadovaljavamo se ucescem na smotri otvaranja OI.

Sad ce pojedinci da ti objasne kako je normalno sto 12 godina nemamo olimpijsko zlato, kako je pravi razlog siromastvo i kako se severnokorejski sportisti doniraju milionima evra za svoje sportske uspehe...

Inace Srbi za zlatnu medalju dobijaju vise novca od Amerikanaca...

Sportisti iz Severne Koreje imaju najvecu motivaciju na svetu-ako zaseres ides u rudnik uglja (ako gazda bude milostiv). Zelja za opstankom je ipak primarna. Sto se ne prica malo o Kini i sportistima koji su 2 GODINE u kampovima i pripremaju se za OI. Ili onoj sto nije znala ni da su joj umrli baba i deda 3 godine pre OI pa je saznala kad je uzela zlato.

A to koliko dobijes za zlatnu medalju je najmanje bitno u celoj prici. Ono sto jedan Amerikanac dobije da bi dosao do te zlatne medalje je nekih 60-160 puta vise od jednog Srbina. Ljudi imaju sve, ne moraju da brinu ni o cemu. A mi 4 nedelje pred OI raspravljamo da li nas sportista sme da povede svog trenera na pripreme... Serete ko foke. Mislite da je slucajnost sto najbolje rezultate ostvaruju sportisti odrasli van Srbije?
Reaper

Postby rabesandratana » 03 Aug 2012, 12:22

Napredpartizan wrote:Sad sam proverio..Nije Blanka na snimku,ali je svejedno ok filmic :biggrin:

Baketa unosi pometnju na forumu :laugh:

Dokazano da nije ona, ali bas lici na nju.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Felipao » 03 Aug 2012, 12:23

Reaper wrote:Sportisti iz Severne Koreje imaju najvecu motivaciju na svetu-ako zaseres ides u rudnik uglja (ako gazda bude milostiv). Zelja za opstankom je ipak primarna. Sto se ne prica malo o Kini i sportistima koji su 2 GODINE u kampovima i pripremaju se za OI. Ili onoj sto nije znala ni da su joj umrli baba i deda 3 godine pre OI pa je saznala kad je uzela zlato.

A to koliko dobijes za zlatnu medalju je najmanje bitno u celoj prici. Ono sto jedan Amerikanac dobije da bi dosao do te zlatne medalje je nekih 60-160 puta vise od jednog Srbina. Ljudi imaju sve, ne moraju da brinu ni o cemu. A mi 4 nedelje pred OI raspravljamo da li nas sportista sme da povede svog trenera na pripreme... Serete ko foke. Mislite da je slucajnost sto najbolje rezultate ostvaruju sportisti odrasli van Srbije?

:blue:
Felipao

Postby neza » 03 Aug 2012, 12:24

sve sto lici na Blanku nije lose, cak sta vise dobro je... :odlep:

nego garant i Sanda ima filmic i to kako cepa drva, grdna li je... :biggrin:
neza

Postby Houdini » 03 Aug 2012, 12:27

Reaper wrote:Sto se ne prica malo o Kini i sportistima koji su 2 GODINE u kampovima i pripremaju se za OI. Ili onoj sto nije znala ni da su joj umrli baba i deda 3 godine pre OI pa je saznala kad je uzela zlato.

kad spomenu ovo, bas sa gledao medal count i strasno je koliko Kinezi napreduju iz godine u godinu.

nego Stephen Colbert:

Right now the United States and China are tied in total medals. Naturally the US trails in gold because every time we win one, we hand it over on the podium to pay off our national debt.

Image
:biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Unexpected » 03 Aug 2012, 12:29

Houdini wrote:
Reaper wrote:Sto se ne prica malo o Kini i sportistima koji su 2 GODINE u kampovima i pripremaju se za OI. Ili onoj sto nije znala ni da su joj umrli baba i deda 3 godine pre OI pa je saznala kad je uzela zlato.

kad spomenu ovo, bas sa gledao medal count i strasno je koliko Kinezi napreduju iz godine u godinu.

Još ih diskvalifikovaše u badmintonu, a i uzeše im juče zlatu u biciklističkom ekipnom sprintu.
The End.
Unexpected

Postby Tegi » 03 Aug 2012, 12:29

neza wrote:ima Hrvati da nas oduvaju sto se tice medalja kao i Slovenci... :girlcry:

Slovenci nemaju sanse da budu ispred nas. Sa Hrvatima cemo da se koljemo :biggrin: .
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Starsica » 03 Aug 2012, 12:30

Unexpected wrote:
Houdini wrote:

Još ih diskvalifikovaše u badmintonu, a i uzeše im juče zlatu u biciklističkom ekipnom sprintu.

Ko je Zlata? :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Unexpected » 03 Aug 2012, 12:32

Starsica wrote:
Unexpected wrote:
Houdini wrote:

Ko je Zlata? :D

Marija :laugh:
Spoiler: pokaži
Image
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 12:44

Reaper wrote:Sportisti iz Severne Koreje imaju najvecu motivaciju na svetu-ako zaseres ides u rudnik uglja (ako gazda bude milostiv). Zelja za opstankom je ipak primarna. Sto se ne prica malo o Kini i sportistima koji su 2 GODINE u kampovima i pripremaju se za OI. Ili onoj sto nije znala ni da su joj umrli baba i deda 3 godine pre OI pa je saznala kad je uzela zlato.

Ti sa sigurnoscu znas da neki sportista Severne Koreje koji je osvoji zlato ce zavrsiti radeci u nekom rudniku?

Ovo su ordinarne generalizacije bez ikakvih materijalnih dokaza koje se mogu videti iskljucivo u americkim filmovima...

Severnokorejski sportisti treniraju u nekoj shupi, bez ikakvih uslova i ostvaraju fantasticne rezultate... Ko brani nasoj deci da dizu tegove, ili da treniraju dzudo kao sto rade oni... Kakvi su ti uslovi potrebni da budes prvak u dzudou i rvanju?

Koliko para za to treba da se izdvoji?

Reaper wrote:A to koliko dobijes za zlatnu medalju je najmanje bitno u celoj prici. Ono sto jedan Amerikanac dobije da bi dosao do te zlatne medalje je nekih 60-160 puta vise od jednog Srbina. Ljudi imaju sve, ne moraju da brinu ni o cemu. A mi 4 nedelje pred OI raspravljamo da li nas sportista sme da povede svog trenera na pripreme... Serete ko foke. Mislite da je slucajnost sto najbolje rezultate ostvaruju sportisti odrasli van Srbije?

Danas je strelac iz Belorusije pucao 600 krugova i potvrdio svoj svetski rekord, da li si siguran da je on imao bolje uslove za trening od Jasne Sekaric npr?

Iz kog razloga je Bobana Velickovic pucala 9 krugova slabije od svog najboljeg ostvarenja u vazdusnom pistolju?

Kakve ima veze Zlatic sa inostranstvom, a jedini je nosilac olimpijske medalje za sad, covek je koliko znam iz Uzica i ponikao je u njihovom lokalnom klubu...

Sve u svemu pod Milosevicem su rezultati bili znatno bolji, a para je bilo manje, nije se imalo cak ni za municiju...

Sad se poslednjih godina pojavio trend ucena da ako se ne obezbede neka sredstva pojedinci nece ucestvovati i po pravilu oni najglasiniji su i najgori na velikim takmicenjma (Topici i Karakasevic npr)
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to London 2012