StefNS wrote:
Novi sad već 30 godina ima olimpijski zatvoreni bazen, tako da ne znam odakle ti ova informacija.
Što se tiče "domaćeg" plivanja, nisu problem bazeni, već stručnost domaćih trenera, koji uvek kaskaju 5-10 godina za svetom.
Ostalo mi nesto u secanju da je Cavic nesto kukao posle proslih OI i da je nesto napravljeno,nemam pojma,moguce da sam pogresio al da uslovi fale,fale.Ladna voda,sto reche neko izubijane plocice,krov se rushi itd.
Sto se tiche trenera ako ih nema uvezite ili edukujte postojece.Ali tu je problem sto svi savezi u ovoj drzavi go kurac.Sve retardi prokleti koji su tu ako ne da usicare nesto sitno onda da im na vizitci pored podpresednik odbora DS Batajnica stoji i generalni sekretar saveza tog i tog.Kompleksashi,sitne dushe i kreteni! Takvi cine nashe saveze i nece da se pomere i ustupe mesto onima koji hoce da rade pa makar nemali nikakav interes da budu tu.
E sad sto se tiche edukacije,ja sam pre jedno 2 meseca bio na kampu koji je organizovao klub americkog fudbala Kraljevo na kom su 6 dana predavachi bili treneri sa univerziteta Klemson a sa njima i Majkl Palmer,NFL tajtend koji je potekao sa tog koledza i od kojeg su upravo ti treneri koji su dosli napravili igraca.I jel to ne moze da se organizuje u plivanju,moze samo nema ko.Ili saljite te trenere na edukacije u englesku,gde vec...
U svakom slucaju Airova teza da svako treba da vodi svoju politiku jer su to profi sportsiti ne stoji,pomoc drzave mora da postoji.Ako se pomaze Partizanu i Zvezdi,klubovima koji zaradjuju milione sta onda ne moze da se pomogne i tim plivacima,stonoteniserima itd.