Board index Olimpijske Igre London 2012

Mali olimpijski sportovi

Re: Mali olimpijski sportovi

Postby AirBall » 01 Aug 2012, 11:29

Tegi wrote:Ti mislis da nema dvojaca koji se nisu ni kvalifikovali OI?

Jednostavno nismo na istim talasnim duzinama i ne vredi da polemisemo, jer ce prerasti u svadju...

Taj Stojic ucestvuje na OI mislim po 3. put i sve je losiji i losiji... Mislim da je u Atini bio u finalu sa Visackim... Sustina je da nasi sporti nazaduju i umesto da su iz takmicenja u takmicenje sve jaci i jaci njihovi rezultati su sve slabiji...

Moje poimanje sporta je takvo da se nikada necu zadovoljiti 12. mestom kakva god konkurencija bila... To su profesionalni sportisti koji su citav zivot u treningu, a ne amateri koji su dosli da se zajebavaju...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 01 Aug 2012, 11:38

вређај wrote:Gerasimenku se bio otvorio žreb,imao bi medalju u džepu jer je Gruzijac ispao ali je Kubanac bio prilično bolji.

sarenac rece da je mec izgubio 5 sekundi pred kraj ,ja mislim da je izgubio mnogo ranie ,uplasio se nie teo da napada ,peder
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Napredpartizan » 01 Aug 2012, 11:50

Jasna Sekaric puca u 13 casova,Zorana Arunovic u 14 casova...

Sada je rapid fire,nove 3 serije po 10 metaka...
Napredpartizan

Postby Reaper » 01 Aug 2012, 11:52

Stoxan wrote:Ma od ove "turistkinje" ja ne očekujem ništa. Ona kada se vrati u Srbiju nek opravda Dimitriju i ljudima u Srbiji za koji je ona andrak išla u London. Jedina njena prednost je prijateljstvo sa porodicom Maksimović :facepalm: Sramota je što se pojavila na onoj zvaničnoj konferenciji našeg olimpijskog tima..

Iskreno se nadam da bi Arunovićka mogla da iznenadi u drugoj grupi

Bold1: Isla je da obori rekord (7. OI za nju).

Bold2: Ona je prijatelj sa svima. Nema smisla kriviti Maksu za bilo sta. Prava adresa je savez koji je doneo tu odluku i sproveo je u delo. Samo sto je Grga pristojan decko i nije hteo da dize frku. Ja bi im se krvi napio :biggrin:
Reaper

Postby Tegi » 01 Aug 2012, 11:52

AirBall wrote:
Tegi wrote:Ti mislis da nema dvojaca koji se nisu ni kvalifikovali OI?

Jednostavno nismo na istim talasnim duzinama i ne vredi da polemisemo, jer ce prerasti u svadju...

Taj Stojic ucestvuje na OI mislim po 3. put i sve je losiji i losiji... Mislim da je u Atini bio u finalu sa Visackim... Sustina je da nasi sporti nazaduju i umesto da su iz takmicenja u takmicenje sve jaci i jaci njihovi rezultati su sve slabiji...

Moje poimanje sporta je takvo da se nikada necu zadovoljiti 12. mestom kakva god konkurencija bila... To su profesionalni sportisti koji su citav zivot u treningu, a ne amateri koji su dosli da se zajebavaju...

Kakva crna svadja!? Losiji je i losiji zato sto stari, a i uvek je imao razlicite partnere. Ni ja se ne zadovoljavam prosecnim rezultatom u sportu, ali mi se ne svidja kada se 12. na svetu nazovu turistima, nista vise.

Zasto bismo se svadjali zbog Stojica i Bedjika? :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby AirBall » 01 Aug 2012, 11:57

Ma nemaju godine nikakve veze za veslanje, sta vise to je sport gde se najbolji rezultati postizu u poznim sportskim godinama...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tegi » 01 Aug 2012, 12:02

AirBall wrote:Ma nemaju godine nikakve veze za veslanje, sta vise to je sport gde se najbolji rezultati postizu u poznim sportskim godinama...

Nije ni bitno. Predajem se. :biggrin: Ovaj post je hvatanje za poslednju slamku, ali nema veze. Moralni sam pobednik.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby вређај » 01 Aug 2012, 12:05

nolinjo wrote:
вређај wrote:Gerasimenku se bio otvorio žreb,imao bi medalju u džepu jer je Gruzijac ispao ali je Kubanac bio prilično bolji.

sarenac rece da je mec izgubio 5 sekundi pred kraj ,ja mislim da je izgubio mnogo ranie ,uplasio se nie teo da napada ,peder

memedović,ne šarenac je komentarisao. inače se memedović ranije kao mali bavio džudoom i ono što je on pričao je takvo lupetanje. naš je izgubio jer je na početku dobio dve kazne za neaktivnost i to je automatski tzv juko tj 5 poena za protivnika. ona akcija na kraju koju je spominjao,uopšte nisu bili poeni.
вређај

Postby вређај » 01 Aug 2012, 12:11

Šekarićka 99 od 100 za sad u rapid fire.
Loša vest je što je Ukrajinka koja je imala kao Arunovićka rezultat upucala 100 u prvoj rundi.

Inače,pošto je tema o malim sportovima da kažem da su Britanke osvojile prvo zlato na OI za njihovu zemlju ubedljivo u dvojcu bez. Jedna od članica dvojca je počela da vesla pre 3 godine kada se javila na konkurs britanskog olimp komiteta u kome traže visoke devojke za razne sportove kao mogućnost učestvovanja na OI.
вређај

Postby Napredpartizan » 01 Aug 2012, 12:15

вређај wrote:Loša vest je što je Ukrajinka koja je imala kao Arunovićka rezultat upucala 100 u prvoj rundi.

Vec 3 devetke u drugoj rundi...
Napredpartizan

Postby вређај » 01 Aug 2012, 12:15

Napredpartizan wrote:
вређај wrote:Loša vest je što je Ukrajinka koja je imala kao Arunovićka rezultat upucala 100 u prvoj rundi.

Vec 3 devetke u drugoj rundi...

Urekao sam je :triprsta:
вређај

Postby Tegi » 01 Aug 2012, 12:15

Ove sto su blizu Zorane, za sada lose pucaju. Ukrajinka u prvom krugu 100, a u drugom 47.
Tegi

Postby вређај » 01 Aug 2012, 12:19

Šekarićka 99 opet. Kad bi Arunović sad tako pucala,bilo bi odlično. Kostjevič samo 95 u ovoj rundi posle 100 u prvoj. Uopšte nije loše ako Zorana bude na nivou.
вређај

Postby Tegi » 01 Aug 2012, 12:19

Ukrajinka samo 95 u drugom krugu, Sekaricka 2x99. Kasno Marko na Kosovo stize.
Tegi

Postby Napredpartizan » 01 Aug 2012, 12:20

Zorana ima lepu sansu...Ukrajinka cak 5 devetki u drugom krugu...Nemica 4 devetke u prvom i jedna u drugom...
Napredpartizan

PreviousNext

Return to London 2012