Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 21:05

Milutinov Tata wrote:Meni je vazno zbog njega, ne zbog sebe.

Pa i meni je bitno da je moja zemlja sportski najsnaznija u regionu, ali nije... Slovenci od milion i po stanovnika imaju 4 medalje, a mi jedva dve osvojili...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby вређај » 06 Aug 2012, 21:06

Liv wrote:Air

uh, nemoj molim te da potezes geografiju jer ne znas koliko sam (ne)upucena u desavanja kod nas, to nije argument a ni "pitanje". Vredjanja je bilo, skrenuta je paznja, a ne pada mi na pamet da se vracam na onu temu i kopam ih. I ne, mnogi nisu civilizovano iznosili misljenja vec se izivljavali. Ni ti, kao ni jos nekolicina se niste postavili onako kako neko ko iznosi svoje misnjenje komunicira vec kao neko ko podrazumeva da i drugi (sportisti u ovom slucaju) moraju ginuti za ono zasta biste vi hteli da ginu. Jeste vase pravo da mislite sta hocete, nije da plujete jer drugi ne dele vase misljenje (a to ukljucuje i te sportiste a ne samo forumase). Valjda vidis koliko kontradiktornosti u tvojim izjavama o razlicitosti i onom sto zapravo radis ima. O tome da si nas i ti prozvao "fenovima" da ne pricam.

Ono za vaterpoliste nije "misljenje" vec cista provokacija i uvreda i trebalo je biti bar obrisano.

Ali za Boga miloga,za šta će sportista da gine na OI ako ne za svoju zemlju? Samo mi to odgovori. Razumem sve,ali koja je poenta doći na OI i nositi zastavu? Jer mi mislimo da bi za to trebalo da gine bar na tim OI i ništa više od toga. I čak niko od nas nije napisao da on NIJE ginuo!
вређај

Postby neza » 06 Aug 2012, 21:07

nije mi jasno sto je to tako, sta to znaci da na OI i n moraju da dodju najbolji ili da fudbal nije sport kao ona trampolina recimo?!
neza

Postby Liv » 06 Aug 2012, 21:09

вређај wrote:I čak niko od nas nije napisao da on NIJE ginuo!

Ne, napisano je samo da nece da igra za Srbiju ali ce da rasturi (za pare) u Torontu. I jos stosta. Ocito nisi pratio.
Liv

Postby Liv » 06 Aug 2012, 21:10

^ apsolutno je ne bitno koliko je fudbal jak za ovu diskusiju.
Liv

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 21:10

Liv wrote:Ne, napisano je samo da nece da igra za Srbiju ali ce da rasturi (za pare) u Torontu. I jos stosta. Ocito nisi pratio.

Ne, ja sam napisao da kvalitetnije rezultate postize na turnirima koji se igraju za novac nego na reprezentativnim turnirima i to mogu i da dokumentujem...
AirBall

Postby вређај » 06 Aug 2012, 21:11

Liv wrote:

Ne, napisano je samo da nece da igra za Srbiju ali ce da rasturi (za pare) u Torontu. I jos stosta. Ocito nisi pratio.

Pa nisam pratio tenisku temu. Pratio sam ono što su meni pisali na ono što sam napisao. I Đokovića sam uzgred spomenuo. Al očigledno je Đoković veći problem od rukometaša,odbojkašica,odbojkaša. O njemu ne sme niko ništa da napiše,ostalo je dozvoljeno.
вређај

Postby harper lee » 06 Aug 2012, 21:12

Samo jednu stvar pre nego sto zavrsim s ovom tuznom raspravom. Gledam Novaka Djokovica od samih pocetaka karijere, jos kad je kao dete u tri broja vecem dresu mlatio reketom. Decko je prolazio kroz sve i svasta, gubio neke teske meceve koji su ostavljali ogromne posledice ali nikad (i slovima - nikad) nisam video da ga je bilo sta, sto se sporta tice, toliko pogodilo koliko porazi u polufinalima OI. Toliko o tome.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Golden Warrior » 06 Aug 2012, 21:13

вређај wrote:
Liv wrote:

Pa nisam pratio tenisku temu. Pratio sam ono što su meni pisali na ono što sam napisao. I Đokovića sam uzgred spomenuo. Al očigledno je Đoković veći problem od rukometaša,odbojkašica,odbojkaša. O njemu ne sme niko ništa da napiše,ostalo je dozvoljeno.

Problem je sto su se odbojkasi i odbojskasice osramotili dok je Djokovic postigao rezultat u skladu sa svojim mogucnostima trenutno.
Golden Warrior

Postby Milutinov Tata » 06 Aug 2012, 21:14

AirBall wrote:
Milutinov Tata wrote:Meni je vazno zbog njega, ne zbog sebe.

Pa i meni je bitno da je moja zemlja sportski najsnaznija u regionu, ali nije... Slovenci od milion i po stanovnika imaju 4 medalje, a mi jedva dve osvojili...

To je velika razlika, tebi je bitna neka "patkometrija", da nabacis Hrvatu na letovanju kako smo eto mi uzeli vise medalja. Mene zabole za to, niti prebrojavam i uporedjujem ko koliko ima sem kao neku zanimljivost. Nisam ja u Pekingu bio tuzan sto su nas Ameri tukli u polufinalu vaterpola jer eto Srbija nece u finale, vec zbog Vlade i ostalih sto nece moci da uzmu jedinu titulu koja im nedostaje.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Liv » 06 Aug 2012, 21:14

Veljos

Ne, nego niko od Djokovicevih fEnova ne ide okolo da sere po sportistima koje vi pratite, u tome je problem. A da pratis teniske teme znao bi koliko je i on i njegova porodica kritikovana upravo od tih istih fEnova!
Liv

Postby Liv » 06 Aug 2012, 21:16

AirBall wrote:
Liv wrote:Ne, napisano je samo da nece da igra za Srbiju ali ce da rasturi (za pare) u Torontu. I jos stosta. Ocito nisi pratio.

Ne, ja sam napisao da kvalitetnije rezultate postize na turnirima koji se igraju za novac nego na reprezentativnim turnirima i to mogu i da dokumentujem...

Jel tebi zacrni pred ocima kad si besan na nase? Napisao si da ce taj isti Djokovic pocepati u Torontu gde se igra za pare. Nisam jedina citala sta se pisalo pa da treba da mi "dokumentujes".
Liv

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 21:17

Milutinov Tata wrote:To je velika razlika, tebi je bitna neka "patkometrija", da nabacis Hrvatu na letovanju kako smo eto mi uzeli vise medalja. Mene zabole za to, niti prebrojavam i uporedjujem ko koliko ima sem kao neku zanimljivost. Nisam ja u Pekingu bio tuzan sto su nas Ameri tukli u polufinalu vaterpola jer eto Srbija nece u finale, vec zbog Vlade i ostalih sto nece moci da uzmu jedinu titulu koja im nedostaje.

Daj polako, sad kad si me optuzio da mi je rezultat bitan zbog kafanskih podjebavanja da ti postavim jedno konkretno pitanje...

Iz kog razloga jedna siromasna drzava kao sto je Srbija izdvaja desetine hiljada evra za olimpijske medalje i zbog cega sportisti dobijaju nacionalne penzije kad to nije stvar od nacionalnog interesa?
AirBall

Postby neza » 06 Aug 2012, 21:18

a i gde ces ti podjebavati 'rvata na moru, sta kao i oni idu u grcku? :biggrin:
neza

Postby AirBall » 06 Aug 2012, 21:20

Liv wrote:Jel tebi zacrni pred ocima kad si besan na nase? Napisao si da ce taj isti Djokovic pocepati u Torontu gde se igra za pare. Nisam jedina citala sta se pisalo pa da treba da mi "dokumentujes".

Stojim iza toga da je Djokovic bolji igrac od Delpa i da ce ga dobiti u sledecem mecu gde god se igra, a narocito sam uveren da ga Delpo vise nikada nece dobiti na travi...

Uz to sam siguran da Delpo nikada na turniru ne moze da odigra sa onoliko zara i entuzijazma sa koliko zara igra za svoju zemlju... Mislim da je u Londonu odigrao svoje najbolje meceve od kad se vratio na teren nakon povrede (ili psihicke krize sta je vec bilo po sredi)... Takodje je uspeh postigao na podlozi koja mu najmanje odgovara...

Znaci to je moje legitimno misljenje kao sto mogu da dokumentujem da je Djokovic u dve godine na travi izgubio samo jedan mec i to od Wimbledon-skog sampiona Federera dok je ovde izgubio 2 meca i uz to gubio set od jednog amatera na travi Fonjinija...
AirBall

PreviousNext

Return to London 2012