Niko123 wrote:Pa da na vlast dođe patriota, koji će samo gledati interese Srbije, a ne da ispunjava želje ovih sa Zapada
Eddie Brock wrote:Vidim da su studenti "predali stafetu- narodu", pisi propalo, vladace dokle bude hteo jer bez studenata ili nekoga da pokrece nema leba
U vecem delu grada kafici puni, jebe se ljudima , dobro im je
ИлићКапитен22 wrote:Нама треба да се разјебе антисрпска КГБ-усташка служба која поставља политичаре који дувају киту западу.
Највеће будале су они који мисле да нам и Русија и Запад желе добро.
balkanski spijun wrote:Odlican skup i dokaz da ne nedostaje zelja.
Sta nam je ciniti.Mora da se nadje licnost od autoriteta,koju ce svi da podrze.Pogotovo u ovim situacijama.Narod ne zna da li da krene,sta da radi.Zbunjeni su.Kad kaze,ne,nema,kad se kaze idemo,idemo.Nekome je ovo sto pisem smesno,ali tako je.Mora vodja koji ce energiju naroda da usmeri kako treba i gde treba.
To sto neko iz mase vice,ajmo,nema od toga nista.Dobijes sledovanje.Nisu panduri glupi,kao sto se misli.Veliki broj u civilu,snimaju,gledaju,salju u centralu.Vide kako se narod ponasa,kakva je organizacija,a ne kakvo je raspolozenje.Stoje sa strane u grupama po nekoliko njih.Provale se u momentumu.
Ko je gledao snimak video je kad smiruje zenu i masu.Obraca joj se polako gospodjo,bez panike,nemojte ,polako.Upravo o tome sam pisao,ali deda lupa.Ovakvih situacija sam prosao na desetine.Ponovicu one mogu na protest,ali ne tamo gde je usijanje,tacka kljucanja.Treba da znaju ok,hrabre ste,sve je to lepo,a sad prosetajte nazad,a oni koji treba da idu na kordon,idu.
Mi imamo posla sa bolesnikom,koji ce stititi sebe po svaku cenu.
Zapamtite,kordon se razbija u tacku,a ne ajmo.U tkz.siljak i puca.Ne trebaju nama navijaci i sta ti ja znam.Potrebna je organizacija.
Studenti su rekli,od ovog trenutka mi vise neodgovaramo.Ok,a ko odgovara.Sta?Dosli smo i sta sad.Kako?
To nam fali.Zavrsnica.
Juce je bila po meni vasarska atmosfera.Setamo,uzvikujemo,pistimo i..Gledam ljude kao da su krenuli na izlet.Ne moze tako protiv organizovanog kriminala,koji iza sebe ima miliciju,batinase.
Leto je,vrucina.Jel vi znate sta je suzavac,kako deluje.Na snimku momak kaze peku me noge,ruke,ko zna sta su bacali.Dobro nije krenuo u gacama za kupanje.Ne moze tako prijatelju.Drugi poskidali majce,pokazuju torzo,jak sam.Jeste,jak si i glup.Duge pantalone,majce dugih rukava,a ne plaza sistem.Cudno kako pece,svrbi.
Moramo mnogo toga da naucimo,pa onda mozda i mozemo.Ovako,ne.
Teramo dalje.Uvek nesto novo naucimo.Kad naucimo sve,onda je kraj.
Organizovao bih proteste istovremeno u svim vecim gradovima.Nema dovlacenja,grupisanja milicije u BG.Tacno da se zna ko kosi ,ko vodu nosi.
Siguran sam,oduvacemo ih.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest