Board index Olimpijske Igre London 2012

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Lajger » 05 Jun 2025, 10:47

Cinciripini wrote:Studentski grad je pokazatelj većinskog raspoloženja među studentima, a oni koji su bili u vojsci znaju kakvi likovi su prolazili kroz tzv ćebovanje.

Kako?
Čak je i Veljkona pisao da većina studenata nisu plenumaši tj da čekaju rasplet
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Fratelo » 05 Jun 2025, 10:53

jupol wrote:sad ozbiljno, mislim da studenti treba da budu obazrivi i organizovani u Studenjaku narednih dana, ne bi me cudilo da hulja napravi neko 10 na 1 akcijanje

Jupole da bi pobedio protivnika moras da ga poznajes, sto kod tebe nije slucaj :D

Dakle, on ono sto je trazio to je i dobio, to su ove dve teme "Marinika" i "Studenjak", to mu je bilo potrebno da filuje preko svih medija do izbora u nedelju.

Kada prodju izbori, od ponedeljka krece prica kako su i dalje najjaci, kako treba da se ide dalje, da se gradi, radi bla bla i da blokaderi samo stete drzavi i da je dokazano da ne mogu da pobede na izborima, da ih narod nece itd

A na drugoj strani, na N1, analiticari u cudu kako nije ostvaren dobar rez u ta dva grada, pokusace da skapiraju kako nije dovoljno da samo gledaoci N1 donesu vlast u tim gradovima, pa iznenadjenje zasto Bjelogrlic i Ejdus ne mogu da priviku ljude itd.

Samo kada bi znali koliko ljudi u Srbiji pojma nema o politici i kakvo je stanje tu.

A ovo sto pise odabrani da se krece od 9og juna, bolje bi im bilo da pozure jer je ovaj grad pun dok deca idu u skolu, kada krene raspust pisi propalo za neku brojku.
Fratelo

Postby Foteljas » 05 Jun 2025, 11:13

Ziks96 wrote:to bi bilo kao da ja u Partizanovom dresu idem na derbi medju cigane

Offtopic, ali me sad podseti na slucaj iz mladalackih dana, pa da vas malo nasmejem. :biggrin:

Sada vec davne 2001. podjem ja na tekmu Partizana u Evroligi na pocetku prve Duletove sampionske sezone, neki indijanci, mislim da je bio Ostende ili Slask. Iako sam tada bio velika przenica i pratio sve ekipne sportove JSDP, uvek sam u kop isao u civilki i bez obelezja, neretko sam pre utakmica isao na i druga mesta, pa nisam voleo da skrecem paznju na sebe. Uglavnom, dodjem ja standardno na D tribinu, derem srce, glas i ruke od navijanja, ali skontam da me sve vise ljudi cudno i podozrivo zagleda. Gledam sebe da se nesto nisam isprljao ili uneredio, da bih tek onda negde oko poluvremena skapirao da sam u pun grobarski kop potpuno nesvesno mrtav ladan usetao sa sve elegantnom firmiranom Nike crveno-belom majicom (gornja polovina crvena, donja bela, nije bas bilo na pruge :biggrin: ). :blue: :krsti:

Ostao sam ipak do kraja, niko mi nije rekao nista lose ili nesto gore od toga, ali definitivno mi nije bas bilo prijatno, plus se nisam usudio da udjem u punu 48icu nazad na tada jos uvek grobarski Miljakovac.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Lajger » 05 Jun 2025, 11:21

Ziks96 wrote:
Lajger wrote:Aha a studentski grad je vlasništvo plenumaša,niko drugi tu ne sme da hodi .

Privremeno vlasnistvo je ne-izmeta, to bi bilo kao da ja u Partizanovom dresu idem na derbi medju cigane i cudim se sto me odvaljuju od batina i pricam kako je sport za sve. :lollol:

A to sto u pionirskom parku ne smije da se proseta sa bedzom koji oznacava da neko podrzava proteste ne spominjes?

Nemoj neko da je spustio tenzije, bicete jahani samo polako, i ti i ovaj koridor besramni koji se javljate iskljucivo po potrebi.

Konj može može malo da se ritne ,pa da te zbaci.
Jel tako Koridor :biggrin:
@Cinci
Šta je Miloš njima lično loše uradio ,da bi se ovako životinjski iživljavali nad njima ?
Nije valjda da ih provocira samo njegovo postojanje ?
Last edited by Lajger on 05 Jun 2025, 11:24, edited 1 time in total.
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Ziks96 » 05 Jun 2025, 11:23

Last edited by Angus Young on 05 Jun 2025, 12:26, edited 1 time in total.
Reason: bez vredjanja sagovornika koliko god da se ne slazete sa njegovim misljenjem.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Lajger » 05 Jun 2025, 11:29

Malkovic wrote:
Lajger wrote:Sad više ne pišeš da su to ubačeni elementi.
Vidim ovde ozareni zbog napada .
Umesto da se tenzije smiruju,ovo ide u beskonačno.

Пренеси тамо надређенима да одустану од контрамитингаша и све тензије ће нестати.

Izražavanje političkog stava ne treba biti eksluzivitiet plenumaša .
I Ćacijevci imaju isto to pravo .
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Lajger » 05 Jun 2025, 11:31

Ziks96 wrote:Prije bih rekao magare ono tovarno, konj je plemenita zivotinja i uvreda za nju je porediti je sa clanovima vase stranke.

Po čemu ste to ti i Čorba do groba bolji od nas (mene i Koridora )
Jel samo zato što podržavate plenumaše.
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Ziks96 » 05 Jun 2025, 11:34

Lajger wrote:
Ziks96 wrote:Prije bih rekao magare ono tovarno, konj je plemenita zivotinja i uvreda za nju je porediti je sa clanovima vase stranke.

Po čemu ste to ti i Čorba do groba bolji od nas (mene i Koridora )
Jel samo zato što podržavate plenumaše.

Daleko od toga, bolji sam zato sto ne podrzavam sizofrenog i bezosjecajnog izdajnika, zlotvora, krvnika, ubicu, narko dilera isl. koji sve cini samo da bi pokrao i razorio jos malo ovu zalosnu zemlju i narod. Ocemo li da nabrajamo sva nedjela koja je ucinio?
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Niko123 » 05 Jun 2025, 11:36

Dugačak je spisak, trebalo bi nam do sutra, da sve nabrojimo
Niko123

Postby Veljkona22 » 05 Jun 2025, 11:37

Lajger wrote:
Cinciripini wrote:Studentski grad je pokazatelj većinskog raspoloženja među studentima, a oni koji su bili u vojsci znaju kakvi likovi su prolazili kroz tzv ćebovanje.

Kako?
Čak je i Veljkona pisao da većina studenata nisu plenumaši tj da čekaju rasplet

Podseti me
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby SemperIdem » 05 Jun 2025, 11:38

Kurir Tv, emisija o srpskoj desnici.

Gosti Davidović,Vacić i Bihali.

Obučeni u iste crne košulje i drve o ustašama...
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Leca » 05 Jun 2025, 11:44

Mi stariji znamo iz priča za događanja u Studentskom gradu 1968 god, gde je krenulu pobuna studenata koju je umirio Veljko Vlahović ( studenti jedino njemu verovali), po kome je kasnije studenjak i dobio ime. Kada sam ja bio u njemu u drugoj polovini sedamdesetih u studenjaku je po slobidnoj proceni bilo oko 11000 mladih ljudi (pola ilegalci) je vladala gotovo porodična atnosfera, gde smo se svi međusobno pozmavali ono što se kaže iz viđenja. Od tada je prošlo 50 god, da ja i dan danas kada se sretnem s nekim ko je bar neku godinu proveo u stidenjaku blanko dobije moje simpatije kao da mi je neki rod, kao što i vas sve ovde sa foruma doživljavam (osim ova dva tri ćacija). Ja sam celo ovo vreme i očekivao da će neka velika akcija i krenuti iz studenjaka i da će sadašnji njegovi stanovnici osvetlati obraz bivših generacija. Ako je akcija krenula od turšije i polivanja vodom ja je podržavam.
Leca

Postby Lajger » 05 Jun 2025, 11:47

Veljkona
Da manjina studenata učestvuje u radu plenuma (tako nešto)
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

Postby Cvele » 05 Jun 2025, 11:49

Nije pisao o tome, ali je pričao sa mnom preko telefona o tome.
Cvele

Postby Lajger » 05 Jun 2025, 11:51

Ali kako Nova S relativizuje napad na Miloša Pavlovića .Pišu takvim dehumanizjmućim tonom ,kao da ti "Ćaciji"nisu isto ljudska bića
Otpadnik i Grešnik.
Lajger

PreviousNext

Return to London 2012