Delester wrote:irr,
ko je i gde to pokusao? I kako?
sto se mene tice odvajam suvo navijanje za igru od navijanja uzevsi u obzir situacije, konotacije, legitimacije, politizacije. kod ovog prvog- napred crnogorke, kod drugog- napred norvezanke
I jos da kazem da licno nikad ne bih menjala drzavljanstvo niti vrsila prelete, nisam postovalac istih nikad bila.
Kao neko ko mi je medju najcenjenijim forumasima, zasluzujes da ti pruzim konretniji odgovor, bez obzira sto zadire u oblast koja se tice samog funkcionisanja foruma. Sinoc su dvoje forumasa poceli da se licno vredjaju i ja sam te postove obrisao iz razumljivih razloga. Samovoljom jedne osobe, naknadno je obrisan post u kome se naturalizovane Crnogorke nazivaju "poganim izrodima", sto mozda nije umesno, ali ne krsi pravila foruma, obzirom da se ne radi o clanicama foruma, vec o javnim licnostima, a to se moze podvesti pod njegovo legitimno misljenje o njima. Po istom kriterijumu sam mogao obrisati post u kome se nazivaju "sestrama", obzirom da nekima, ukljucujuci i mene samog, to jako smeta i bode oci. U vezi odnosa prema njima i njihovoj reprezentaciji, upravo si iskazala sustinu svojim postom...