Board index Olimpijske Igre London 2012

ATLETIKA - Kraljica sportova

Re: ATLETIKA - Kraljica sportova

Postby veljos » 05 Aug 2012, 15:39

harper lee wrote:
ofkovac wrote:nevervatno je kako imamo drugacije poglede, ako je tebi u redu da se pare bacaju ok, za mene nije, to sto se pare bacaju na 100 drugih stvari za mene isto nije u redu, i to osudujujem ali da amnestiras bacanje para na pojedine sportiste samo zato sto ova drzava baca i na neke druge stvari, nije u redu, ja osudjujem i bacanje para na vecite blizance zvezdu i partizan, ti to nikad neces smeti da kazes jer si verovatno navijac jednog od njih...ja sam ozbiljno mislio da je zajebancija da topic opet skace :laugh: jos sad kad covek spominje 10 k evra place mi se :thumbdown:

Nisam ja nigde napisao da je u redu bacanje para ali nije bacanje para poslati na Olimpijadu sportistu koji je ispunio normu za takmicenje. Koliko je tesko razumeti da jednom uspostavljeni kriterijumi moraju da vaze za svakoga ko se takmici unutar tih kriterijuma, kako god se on zvao?
pa topic ce i 60 godini preskociti B normu koja iznosi 2,18
veljos

Postby veljos » 05 Aug 2012, 15:42

harper lee wrote:
veljos wrote:
harper lee wrote:
veljos wrote:izvini harper 3,5 miliona je samo drzava dala isto toliko i telenor pa bilo je tu jos nekoliko jakih sponzora

Pa sta? Kakve to veze ima sa bilo cim? Privatne kompanije ulazu pare u reklamu onde gde misle da treba, to ne ide ni na ciju stetu. Nego sta nego ce Telenor da daje pare olimpijcima. Nece valjda Zvezdi i Partizanu?
hteo sam smo da ti kazem da su neki rekreativci dobro zaradili od olimpijade ,fine su pare uzeli

Imas neku informaciju da podelis s nama koliko se koji sportista obogatio od tih para? Ili samo onako, da nesto napises?

evo recimo filipovic ima 80000 mesecno stipenduju plus pare za pipreme koje je obavljao u vlasotincu kod kuce ,inace stipendiju prima od kada ispuni minimum B normu ,tako da on otprilike zaradi jedan lep stancic u beogradu
veljos

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 15:42

veljos wrote:pa topic ce i 60 godini preskociti B normu koja iznosi 2,18
[/quote]
pa sto je topic kriv sto je i sa 60 godina najbolji :nisamodavle:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 15:45

veljos wrote:evo recimo filipovic ima 80000 mesecno stipenduju plus pare za pipreme koje je obavljao u vlasotincu kod kuce ,inace stipendiju prima od kada ispuni minimum B normu ,tako da on otprilike zaradi jedan lep stancic u beogradu

:laugh:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby veljos » 05 Aug 2012, 15:46

harper lee wrote:
veljos wrote:evo recimo filipovic ima 80000 mesecno stipenduju plus pare za pipreme koje je obavljao u vlasotincu kod kuce ,inace stipendiju prima od kada ispuni minimum B normu ,tako da on otprilike zaradi jedan lep stancic u beogradu

ne znam sta je smesno
veljos

Postby KKP » 05 Aug 2012, 15:52

Večeras takmičenja počeinju u pola 8 izgleda?
KKP

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 16:03

Prvi televizor, pa prva medalja
05. avgust 2012. 16:24 > 16:27

Predstavnik Gvatemale u brzom hodanju Erik Barondo napravio je sjajan potez, kada je pre odlaska na OI kupio porodici TV prijemnik.

Image

Barondo je time izuzetno obradovao svoju porodicu, koja prethodno nije imala televizor u kući.

Ispostavilo se da je to bila važna odluka i zato što su Barondovi roditelji, takođe atletičari, mogli da gledaju sina kako osvaja srebrnu medalju u hodanju na 20 kilometara!

Njegovo srebro je, inače, prva olimpijska medalja u istoriji države, koja se nalazi između Meksika na severu, Belizea na istoku, i Hondurasa i El Salvadora na jugu.

"Gvatemala je mnogo propatila, ali ima snove", rekao je 21-godišnji student.

"Kada bi sutra neko pušku ili nož zamenio parom patika i počeo da trenira, bio bih najsrećniji čovek na svetu", dodao je Erik Barondo.

Gvatemala je u drugoj polovini 20. veka provela čak 36 godina u građanskom ratu.

(Beta-AP/MONDO, foto: Beta/AP)
The End.
Unexpected

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 16:12

veljos wrote:
harper lee wrote:

ne znam sta je smesno

Smesno je tvrditi da covek koji ima 80.000 dinara primanja mesecno moze za par godina da zaradi za stan u Beogradu, sve i da su mu ta primanja cisti bonus pored onoga sto inace zaradjuje.
harper lee

Postby ofkovac » 05 Aug 2012, 16:48

covece 80 soma mesecno dobijas i jedva zavrsis trku...jel to neciji rodjak jer mi ovako stvarno deluje frampantno, pa daj svi da se bacimo na atletiku, vamo pricaju nema para a dasa dobija 80 somova samo da dodje na cilj, nije bitno kad...
ofkovac

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 17:12

ofkovac wrote:covece 80 soma mesecno dobijas i jedva zavrsis trku...jel to neciji rodjak jer mi ovako stvarno deluje frampantno, pa daj svi da se bacimo na atletiku, vamo pricaju nema para a dasa dobija 80 somova samo da dodje na cilj, nije bitno kad...

Nemam ja pojma koliko on prima, niti me zanima. To ti vidi sa veljosom. Samo se smejem na tezu da covek sa primanjima od 80.000 dinara moze za par godina da zaradi za stan u Beogradu. Ne moze. Ja imam u odnosu dinar - evro/marka prilicno veca primanja od tog iznosa u poslednjih 13 godina pa nije bilo sansi da od toga kupim stan. 80.000 dinara mesecno kao znacajnu cifru od koje se kupuju stanovi moze da tretira samo neko kome je to dzeparac a drugi mu placaju sve troskove.
harper lee

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 17:17

Pale su cene nekretnina u Beogradu i moze se kupiti stan za 30 hiljada evra, ali je sustina nesto drugo... Dovitljivi Vlasotincanin se setio kako da prevari sistem... Bavi se sportom bez ikakvog rezultatskog imperativa, parazitira od igara do igara, a onda kada zavrsi kao poslednji se sprda sa nacijom recima da je zadovoljan kako je sve proteklo...

Suma sumarum citave price je da se medju 115 olimpijaca zavuklo njih 15-ak kojima tu nije mesto i nista vise od toga...

Sto se te Topiceve norme ispunjene u Kragujevcu je krajnje smesno i diskutovati, on ne moze u inostranstvu vec godinama da ponovi nijedan skok koji je ostvario u Srbiji i ti rezultati su krajnje sumnjivi...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Burke » 05 Aug 2012, 17:19

Озбиљно питам, јел зна неко колико у Србији има брзоходача?
Burke

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 17:21

AirBall wrote:
Sto se te Topiceve norme ispunjene u Kragujevcu je krajnje smesno i diskutovati, on ne moze u inostranstvu vec godinama da ponovi nijedan skok koji je ostvario u Srbiji i ti rezultati su krajnje sumnjivi...

jel se i peric tako svercovo :nisamodavle:
on ili neko drugi kad je frknuo fazon u bosni 100 metara i ono kao ne priznaju jer niko vido nie :laugh:

topic i sekaricka su zasluzili da budu na olimpijadi makar zbog ranijih zasluga .a da ima parazita ima i to vise od 15
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 17:22

Burke wrote:Озбиљно питам, јел зна неко колико у Србији има брзоходача?

jebeno je brzo hodati :jebiga: pa izgleda samo 1 :roll:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby veljos » 05 Aug 2012, 17:28

harper lee wrote:
ofkovac wrote:covece 80 soma mesecno dobijas i jedva zavrsis trku...jel to neciji rodjak jer mi ovako stvarno deluje frampantno, pa daj svi da se bacimo na atletiku, vamo pricaju nema para a dasa dobija 80 somova samo da dodje na cilj, nije bitno kad...

Nemam ja pojma koliko on prima, niti me zanima. To ti vidi sa veljosom. Samo se smejem na tezu da covek sa primanjima od 80.000 dinara moze za par godina da zaradi za stan u Beogradu. Ne moze. Ja imam u odnosu dinar - evro/marka prilicno veca primanja od tog iznosa u poslednjih 13 godina pa nije bilo sansi da od toga kupim stan. 80.000 dinara mesecno kao znacajnu cifru od koje se kupuju stanovi moze da tretira samo neko kome je to dzeparac a drugi mu placaju sve troskove.
harpere on vec tri godine mesecno dobija 80000 dinara ,to je 36 meseci po 800 evra to je vec oko 30k plus sto je dobio pare za pipreme za olimpijadu ,on je inace zaposlen ,a ovo su mu druge igre ,lepa para za sprdnju i zajebanciju
veljos

PreviousNext

Return to London 2012