Board index Olimpijske Igre London 2012

Mali olimpijski sportovi

Re: Mali olimpijski sportovi

Postby AirBall » 28 Jul 2012, 23:24

Dobi Drenovak nekako 13-12, ali sa ovakvim boksom nema sta da trazi protiv onog Turcina... Mora mnogo da se popravi...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Cvele » 28 Jul 2012, 23:27

Bravo majstore!

Mora bolje protiv Turcina...
Cvele

Postby Nebojsa » 28 Jul 2012, 23:28

Pih, koliko ja vidim ja jedini ovde euforican :laugh:

Moram priznati da ne pratim boks i da mi je ovo prvi put da navijam za nekog. Ajde, udri ga, mamu mu j :censored: m, sta radis?! :laugh: Ali je veoma interesantno za gledanje :okk:

Interesantno da je u uglu Drenovaka, pored trenera Srbije, bio i trener Crne Gore.
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Tegi » 28 Jul 2012, 23:29

Ovo je bilo gusta. Ne znam sto se u 3. rundi zabijao u ovog Ekvadorca. Lepo kaze Memed: " Jedan udarac i bezi".
Meni su malo glupa pravila. Moze da se izvuce neki bod i za udarac u gard ( rukavice )
Ako protiv Turcina ne bude motivisan, ne znam protv koga ce. :biggrin:

Koliko je kola ostalo?

Nebojsa :goodpost:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Felipao » 28 Jul 2012, 23:35

A komentator poznaje boks ko ja nuklearnu fiziku.Stručni konsultant,šta je to? Koja sramota je ovaj rts,ne znam što prenose uopšte london kad su mogli samo da puste reprizu Pekinga.CEO dan
reprize otvaranja itd,na Zlaticeva dva kruga kasnili zbog jebenog porodičnog blaga,na prvom kanalu nikad ništa a EVO na drugom opet repriza a toliko zanimljivog programa.
Felipao

Postby MOREIRA » 29 Jul 2012, 00:25

Ljudi zna li neko kad pocinje gimnastika , to mi je definitivno najlepsi i najzanimljiviji sport na svakoj olimpijadi i sa velikim nestrpljenjem ga cekam , ako neko zna vise bicu mu zahvalan :okk:

Edit: evo nasao sam raspored takmicenja u gimnastici pa ako nekoga zanima kao mene neka pogleda , nadam se da ce RTS dati makar snimak :okk:
http://www.london2012.com/gymnastics-artistic/schedule-and-results/
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby MOREIRA » 29 Jul 2012, 00:39

Jos jedan od najzanimljivijih sportova igara je dizanje tegova , evo i rasporeda :copa1:

http://www.london2012.com/weightlifting/schedule-and-results/

Sutra takmicenje imaju muskarci u 2 kategorije do 53 i 53 kg , a ja jedva cekam da vidim ove od 105+ kg , al ce tu tezine da se tovare :uzbud:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Stoxan » 29 Jul 2012, 00:53

Moj omiljeni sport na olimpijadi :drool:
Image
Image

Slika sa današnjeg duela između Švajcarske i Grčke
Image
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Gama » 29 Jul 2012, 01:05

MOREIRA wrote:Ljudi zna li neko kad pocinje gimnastika , to mi je definitivno najlepsi i najzanimljiviji sport na svakoj olimpijadi i sa velikim nestrpljenjem ga cekam , ako neko zna vise bicu mu zahvalan :okk:

Pa bile su veceras kvalifikacije muskarci za timsko takmicenje (8 ekipa ide u finale), po spravama i za viseboj(8 takmicara, max 2 iz iste zemlje). Prenosio ES.
U finale na krugovima usao 39-godisnji Bugarin Jordan Jovcev :biggrin:

Edit: Evo rezultata Men's Qualification-Team All Around , a tu mozes i da vidis po spravama ko se kvalifikovao
Gama

Postby StefNS » 29 Jul 2012, 04:32

Felipao wrote:A komentator poznaje boks ko ja nuklearnu fiziku.Stručni konsultant,šta je to? Koja sramota je ovaj rts,ne znam što prenose uopšte london kad su mogli samo da puste reprizu Pekinga.CEO dan
reprize otvaranja itd,na Zlaticeva dva kruga kasnili zbog jebenog porodičnog blaga,na prvom kanalu nikad ništa a EVO na drugom opet repriza a toliko zanimljivog programa.

Pa uglavnom nema tačmičenja u kasnijim časovima, jedino je boks bio ako se ne varam. A tu pusitli uživo tri borbe. Tako da je normalno da će biti repriza u takvim terminima.

Što se tiče reklama, tu je nažalost jedini lek RTS HD, na njemu zasad ne puštaju reklame, niti su recimo kasnili na Zlatića. U kombinaciji sa eurosportom, uglavnom se sve bitnije može ispratiti.
StefNS

Postby AirBall » 29 Jul 2012, 08:11

Pobeda naseg boksera nakon mnogo godina na OI... Inace vrlo zanimljiv intervju Drenovka u Zurnalu...

Дреновак стартовао победом

Једини српски боксерски олимпијац на Играма у Лондону, Александар Дреновак, пробио је лед на старту такмичење и забележио победу на поене 13:12 (по рундама 3:4, 4:2, 6:6) у веома изједначеној борби против Марла Делгада Суареза из Еквадора.

Image

Био је то судар двојице тактичара, где је прва рунда припала Суарезу за поен разлике, а следећа Дреноваку за два, што му је донело предност коју је сачувао у трећој, одлучујућој рунди. Дреновак је био задовољан:

– Увек је тежак први меч. Турнирски сам борац, из борбе у борбу боксујем боље. Тако је било ми на Светском првенству у Бакуу, где сам стартовао тријумфом на прегласавање. Да сам тада изгубио, ништа од Лондона. Осећам да ће бити све боље. Захвалан сам Врњачкој Бањи, јер је читав град облепљен плакатима са поруком: „Ацо уз тебе смо“. Коначно и Новак Ђоковић ме је гледао на тренингу и рекао да сам „звер“. А, кад Новак каже, где да га разочарам.

Image

Наредни меч Дреновак ће имати у четвртак 2. августа против Турчина Адема Киличија, који је победио на поене 14:7 Нурсахата Пазијева из Туркменистана.

– Киличи је велики борац, али није непобедив. Сигурно је да морам да будем бољи него што сам деловао у првом мечу. Почео сам стегнуто и срећом мало сам заостао у бодовима у првој рунди. У другој сам био много бољи, није лако преокренути резултат. Предност је требало да буде већа. У последњој рунди сам се одлепио, а затим је ривал свестан да губи, кренуо агресивније и смањио разлику, али, недовољно да победи.

Image

Меч је Дреновак завршио иза поноћи по нашем времену. Тренер Миодраг Милић каже да је то утицало на Дреновака:

– Сваки почетак је тежак. Био је у дефанзиви у првој рунди. Ово је ипак термин који није навикао, око 11 увече. У Кардифу смо тренирали око 15,30. Први пут сам га разгибавао четири сата раније. Устао је у седам, ипак је то деби на Играма. Следећи ривал Турчин је одличан. Аца ће сигурно боксовати боље, даће све од себе, а да ли ће победити, видећемо.

AirBall

Postby veljos » 29 Jul 2012, 08:31

hajmo zorana i bobana
veljos

Postby AirBall » 29 Jul 2012, 08:39

Srecno nasim devojkama...

Prvi favorit je Ukrajinka Olena Kostevich koja ima za 3 kruga bolji rezultat od Zorane...
AirBall

Postby veljos » 29 Jul 2012, 08:40

ova ukrajinka ka nasa jasna neunistiva
veljos

Postby AirBall » 29 Jul 2012, 08:58

Pocinje, ali PBP ne radi jos uvek...
AirBall

PreviousNext