AirBall wrote:harper lee wrote:Izvini, jesi li ti onaj sto se buni na kolege navijace kad zvizde fudbalerima izvesnog tima zbog toga sto 'lade jaja protiv trecerazrednih protivnika? Ili je to tvoj zli brat blizanac?
Daj, ne budi bezobrazan... Ne zvizdim ja ni ovima sto zavrsavaju kao 71., vec se bunim sto se uopste takmice... Isto bih se odnosio da Partizan igra sa amaterima fudbal, a ovi sportisti su vise amateri nego profesionalci...
Nisam ja bezobrazan vec si ti nedosledan. Tamo kukas zasto se zvizdi kurajberima koji nikad nista u zivotu nisu napravili, niti ce, ovde danima pljujes po sportistima koji su otisli na Olimpijadu tako sto su ispunili normu, a nisu postigli svoje najbolje rezultate. I jos nemas obraza kao navijac Partizana (isto bi bilo da navijas za Zvezdu, da ne bude zabune) da se bunis sto je, ne znam, neki Karakasevic, mozes misliti, ostetio budzet za verovatno nekih desetak hiljada evra, ako je i za toliko. Da ta dva kluba samo placaju porez onoliko koliko treba po zakonu, umesto sto ga godinama prikrivaju, a i ono sto ne prikriju nece da plate, mogli bismo na sledecih deset Olimpijada da saljemo po hiljadu sportista.
Za razliku od tebe veljos je dosledan. Pljuje ovde, pljuje i tamo, kad neko ne postigne rezultat kakav je on zamislio da ce postici. Tvoj stav je, izvini na eksplicitnosti reci, osim sto je pogresan takodje i licemeran. I meni se zeludac okrenuo kad sam video da ona smradina od Topica ponovo ide na Olimpijadu da mu dupe vidi put i da mu neko ne zaskoci zenu u Olimpijskom selu ali to je sto je. Ili cemo ukinuti priliku sportistima da idu sa B normom ili cemo lepo da zacepimo i prestanemo da mlatimo praznu slamu. Kriterijum je za sve isti, imali oni 40 ili 20 godina. Ispunio si normu ides, nisi ispunio normu sedis kuci. Ali, to je odluka koju treba da donese OKS. Sportisti nemaju veze s tim i ovo visednevno pljuvanje po njima je besmisleno.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.