Board index Olimpijske Igre London 2012

ATLETIKA - Kraljica sportova

Re: ATLETIKA - Kraljica sportova

Postby veljos » 05 Aug 2012, 12:23

velika je razlika izmedju A norme i B norme ,divac je moga zabraniti svima koji imaju B normu da idu
veljos

Postby nightwalker988 » 05 Aug 2012, 12:23

@ veljos

ja pricam o karakteru mislis da blanka ne bi skocila i ovakva bar za finale ,ali to njoj nije dovoljno,hrvati ne vode vise turiste na olimpijadu

To je bila njena odluka i njeog trenera a ne Hrvatskog olimpijskog komiteta. Blanku zanima sam vrh, nju nece zadovoljiti preskocenih 200 cm, ne moze da dozvoli da je Chicherova porazi i da je ponizi, plus nije spremna, rizikuje da obnovi povredu, nije u punom treningu...
Oliveri je ovo kruna karijere, ima 34 godine, zasluzuje da bude tamo...jer, kada istrcis maraton, kada ispunis svoj cilj, svoje zacrtano vrijeme, to je mnogo veca satisfakcija nego kad preskocis 198 u visu...

Plus, svi ti sa B normom, sticu neko iskustvo, da sagledaju stvari, da vide koliko su daleko od vrha, da se spuste na zemlju...
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby mali_buda » 05 Aug 2012, 12:24

Zasto da im zabrani?

Meni je bilo prelepo kad sam video na defileu 116 nasih sportista.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Burke » 05 Aug 2012, 12:25

Liv wrote:
mali_buda wrote:Uh, kakva pljuvacina... Ljudi su izborili normu i stekli pravo da ucestvuju na OI. Da se takmice samo oni koji imaju sanse za medalju, onda ne bi vise ni morali da organizuju OI.

Shvatiti ovo je izgleda visa matematika.

Предлажем да се од следећих игара норме постављају у складу са висином буџета ОКС. :biggrin:
Burke

Postby veljos » 05 Aug 2012, 12:26

nightwalker988 wrote:@ veljos

ja pricam o karakteru mislis da blanka ne bi skocila i ovakva bar za finale ,ali to njoj nije dovoljno,hrvati ne vode vise turiste na olimpijadu

To je bila njena odluka i njeog trenera a ne Hrvatskog olimpijskog komiteta. Blanku zanima sam vrh, nju nece zadovoljiti preskocenih 200 cm, ne moze da dozvoli da je Chicherova porazi i da je ponizi, plus nije spremna, rizikuje da obnovi povredu, nije u punom treningu...
Oliveri je ovo kruna karijere, ima 34 godine, zasluzuje da bude tamo...jer, kada istrcis maraton, kada ispunis svoj cilj, svoje zacrtano vrijeme, to je mnogo veca satisfakcija nego kad preskocis 198 u visu...

Plus, svi ti sa B normom, sticu neko iskustvo, da sagledaju stvari, da vide koliko su daleko od vrha, da se spuste na zemlju...
evo filipovici najdanovski siljevski karakasevic jevtovic sticu 10 godina iskustvo
veljos

Postby nightwalker988 » 05 Aug 2012, 12:26

Siri se duh olimpizma, podize se znacaj, popularizuju se pojedine sportske grane...

Ima to sve cilj, nisu svi oni poslati cisto da trose pare i budzet...

@ veljos

Pa ti onda nikada ne bi poslao Pistorijusa na OI...shvatas li poentu??
Last edited by nightwalker988 on 05 Aug 2012, 12:28, edited 1 time in total.
Život je k'o BMW pazi kako parkiraš...
nightwalker988

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 12:27

Taj Filipovic siri duh olimpizma sa zadnje pozicije ihahaj...

Njega kad vide tamo sazale se...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 12:27

mali_buda wrote:Zasto da im zabrani?

Meni je bilo prelepo kad sam video na defileu 116 nasih sportista.

Jeste, bilo ti prelepo. A budzet? A 3.5 miliona evra? Lako je tebi da se zajebavas, onolike turiste poslasmo na Olimpijadu a KK Partizan i KK Zvezdasomething jos uvek nemaju prvog pleja za sledecu sezonu. Skandal je to, moj Roberto. Skandal.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Unexpected » 05 Aug 2012, 12:29

irriducibili wrote:Ili da ipak razapnemo Ivanu zato sto je samo druga...

Nije baš za poređenje. Ivanu je malo ko video u finalu, dok se mislilo da Blanki niko ne može ništa.
Spoiler: pokaži
Blanka je u novoj sezoni na otvorenom (do 1. lipnja) pobijedila na svih osam natjecanja na kojima je bila. I to uvijek sa skokovima preko dva metra. Seriju pobjeda započela je na dvoranskim natjecanjima. Na mitingu u Göteborgu 29. siječnja ostvarila je prvu pobjedu u sezoni, preskočivši 201 cm. Pobijeđivala je redom u Arnstadtu 2. veljače, s preskočenih 203 cm, u Banskoj Bistrici 5. veljače s preskočenih 204 cm te u Karlsruheu 10. veljače s preskočenih 202 cm. Prije nastupa u Splitu u dvorani Gripe, tužila se na bolove u kuku, ali je opet pobijedila s rekordom mitinga od 201 cm. U svibnju počinje sezona na otvorenom, a Blanka i dalje suvereno skače. Blanka je vlasnica prvih šest najboljih rezultata sezone, od kojih je najviši 206 cm. Jedino je Jelena Slesarjenko zabilježila pobjedu u ovoj godini, ali na mitingu na kojem Blanka nije sudjelovala.

Liv wrote:Jel ta prica bas mora na svim temama?

Dugačak bre maraton, mora se prekratiti vreme. :laugh:
Last edited by Unexpected on 05 Aug 2012, 12:29, edited 1 time in total.
The End.
Unexpected

Postby Liv » 05 Aug 2012, 12:29

veljos wrote:velika je razlika izmedju A norme i B norme ,divac je moga zabraniti svima koji imaju B normu da idu

Ma daj ne izmisljaj. Vama nije ni iz dzepa ni u dzep iako kukate o porezu kao da uopste znate gde te pare idu. Pored svih lopovluka u Srbiji smeta vam sto je neko otisao da nas prestavlja na OI. Sramota bre, za vas! Klasicno zatvaranje ociju pred realnim problemima i iskaljivanje nezadovoljstva na pogresnim (ali pristupacnim) metama.
Liv

Postby irriducibili » 05 Aug 2012, 12:30

Stoxan wrote:A Đoković?

Naravno, odakle uopste ubedjenje da on mora biti najbolji? Ovde je gomila splacina prosuta na decka koji je izgubio 1/2 na OI. Po kom smo kriterijumu mi bilo gde predodredjeni za zlato? Blistamo u svemu, pa nam je lose ako smo u sportu negde u vrhu, a ne na njemu samom...
irriducibili

Postby mali_buda » 05 Aug 2012, 12:31

Ne znam zasto vam smetaju ti ljudi... Niko ih nije poslao "preko veze", zasluzili su svojim rezultatima odlazak na OI, a to je kruna karijere skoro svakog sportiste.

Ne verujem da ce drzavni budzet toliko da pukne zbog par plivaca i atleticara... Iz "mog dzepa" je finansirano 6 takmicara od kojih je najbolji osvojio 45. mesto. Jel bi trebalo da kukam zbog toga? Ako mi se ne svidja, odoh da se pripremam, pa da pokusam da budem bolji od njega, da sledeci put on mene finansira ;)

Po toj logici bi trebalo zabraniti ucesce u kvalifikacijama i fudbalskim reprezentacijama Lihtenstajna, F. ostrva i sl...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 12:34

Liv wrote:
veljos wrote:velika je razlika izmedju A norme i B norme ,divac je moga zabraniti svima koji imaju B normu da idu

Ma daj ne izmisljaj. Vama nije ni iz dzepa ni u dzep iako kukate o porezu kao da uopste znate gde te pare idu. Pored svih lopovluka u Srbiji smeta vam sto je neko otisao da nas prestavlja na OI. Sramota bre, za vas! Klasicno zatvaranje ociju pred realnim problemima i iskaljivanje nezadovoljstva na pogresnim (ali pristupacnim) metama.

Sta ti znas? Ti ne zivis u zemlji gde prepodobni Dinkic i prepostena Jorgovanka od svojih stranackih usta odvajaju da nama bude bolje, grcaju u nemastini i dan za danom gladuju kako Sveti Budzet ne bi trpeo. A onda dodje Olivera Jevtic (koja je, uzgred, pre par dana otputovala u London) i 'ladno zena sprca na olimpijski turizam 3-4 hiljade tesko zaradjenih budzetskih evrica. Sad cemo zbog nje i Karakasevica morati da dignemo PDV na 20%. :crybaby:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 05 Aug 2012, 12:36

Unexpected wrote:Nije baš za poređenje. Ivanu je malo ko video u finalu, dok se mislilo da Blanki niko ne može ništa.

Ma Blanku je trebalo na lomacu. Zamisli, navijaci je ucinili najboljom na svetu, a ona ih izdala kad je bilo najpotrebnije. Sramota...
irriducibili

Postby MilosRS » 05 Aug 2012, 12:37

mali_buda wrote:Po toj logici bi trebalo zabraniti ucesce u kvalifikacijama i fudbalskim reprezentacijama Lihtenstajna, F. ostrva i sl...

Srbije... :biggrin:
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

PreviousNext

Return to London 2012