Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby georgina » 03 Aug 2012, 08:49

edit:
nisam videla prethodnih 100 sttrana rasprave gde je sve rečeno, pra krenula i ja :laugh:
za mene jedan :tap: :lol:
georgina

Postby georgina » 03 Aug 2012, 09:01

harper lee wrote:Ja sam gotovo siguran da ce uzeti medalju. Ako ni zbog cega drugog onda zato sto to zelim iz sveg srca.

jao harpere, + milion

koliko želim medalju za novaka, sto puta je više želim čaviću.

nadam se da će naše udružene želje pogurati bar za jednu stotinku :pop:
georgina

Postby neza » 03 Aug 2012, 09:03

vala morate ga pogurati malo vise, ali ok ja mislim da je Cava malo kalkulisao i da ce veceras dati najbolji rezultat i eto je kolajna, koja tacno nije ni bitno... :beyond:
neza

Postby georgina » 03 Aug 2012, 09:13

neza wrote:vala morate ga pogurati malo vise, ...

pa to samo harper i ja za stotinku, biće tu valjda još srbalja sa željama :biggrin:
georgina

Postby nikran » 03 Aug 2012, 09:43

Stoxan wrote:Raspored 7. dan

Streljaštvo:
10:00 - Nemanja Mirosavljev - MK puška 60 metaka ležeći - kvalifikacije
13:00 - Nemanja Mirosavljev - MK puška 60 metaka ležeći - finale

Plivanje:
11:00 - Miroslava Najdanovski - 50m slobodno - kvalifikacije (6. trka)
20:37 - Milorad Čavić - 100m delfin - finale
21:27 - Miroslava Najdanovski - 50m slobodno - 1/2 finale

Atletika:
11:00 - Asmir Kolašinac - bacanje kugle - kvalifikacije (grupa B)
11:25 - Biljana Topić - troskok - kvalifikacije (grupa B)
12:15 - Emir Bekrić - 400m prepone - kvalifikacije (3.trka)
20:10 - Dragana Tomašević - bacanje diska - kvalifikacije (grupa B)
21:30 - Asmir Kolašinac - bacanje kugle - finale

Veslanje:
12:10 - Nikola Stojić/Nenad Beđik - M2 - B finale

Tenis:
17:00 - Novak Đoković - Endi Marej (Vbr) - 1/2 finale (centralni teren - 3.meč)

Odbojka:
21:00 - Srbija - SAD - 4.kolo
“I never realised that to be a jockey you had to be a horse first.”
Arrigo Sacchi
nikran

Postby caniggia » 03 Aug 2012, 09:57

Uzima Čavić bar bronzu ako ništa vratiće mu se za Peking i celu karijeru.
E sada za Novaka..
Nema sumnje da su mu otac i stric krajnje antipatični i da on ponekad ima tu crtu (pre svega mislim na ono psovanje našeg navijača u afektu)
Većina vrhunskih sportskih zvezda ima svoje bubice (kao i svi mi, ali su oni u izlogu) i imaju to nešto u egu bez čega ne bi bili to što jesu. Rafa i Federer su prepotentni, Kristijano Ronaldo nosi čipkaste ženske gaće, Bekam je metrosexualac, Kaniđa i Maradona (i ...) su krenuli krivudavim putem kokainskih noći :biggrin: , itd. I mi možemo biti srećni još sa Novakom. Da se oblači kao Kristijano rekli bi ova pederčina predstavlja sebe a ne zemlju, da je silovao sobaricu kao Brajant i Tajson isto.. Poenta je da se od drveta ne vidi šuma. Odnosno niko ne može da natera nekoga da ga voli ali bar poštujte to što je preko sebe, uradio za ovu zemlju i za vas. Pojedinci nisu svesni toga koliko je uradio čim mogu tako da rezonuju ali to je druga opširna tema,
Бољи и виши пођоше бољијема и вишијема а ја једва и вас допадох!
caniggia

Postby Napredpartizan » 03 Aug 2012, 10:01

Tegi wrote:Kolasinac bacio dalje od Kantvela. 20,44, prakticno je u finalu. Kantvel je jedan od favorita za zlato.

Pisi na Atletici :D
Napredpartizan

Postby ofkovac » 03 Aug 2012, 10:20

Liv wrote:Naravno da se nadaju da nece Novak osvojiti, kakav bi onda on (ne)patriota bio. A hvalospeve o Bojani i Alex na racun starijih koleginica mi je muka vise da citam. Odigrale su dva postena meca u karijeri i ne zasluzuju da se u tom kontestu nadju u istoj recenici s Jelenom i Anom, kamoli nesto drugo.

Nema nista od inteligentne rasprave kad je inteligencija prisutna samo na jednoj strani. Na drugoj hejteri lika i dela, pa i sporta u kome hejtovani ucestvuju. Posto isti ne prate bilo bi lepo da nas postede analiza i predvidljivih kvalifikacija.

nisu to hvalospevi, da bih jasnije objasnio moracu da crtam, zamislite da vanja udovicic i recimo filip filipovic iskuliraju meceve u grupi, jedan se pojavi u 1/4, drugi se pridruzi u 1/2 i opet njih dvoje posle budu najzasluzniji za eventualni pehar i pokupe sav kajmak...a preskocicu ovog puta jj i njenu pohlepu za parama, nema turnira gde se nije pojavila...
ofkovac

Postby Starsica » 03 Aug 2012, 11:07

Sa tim sto si naveo se niko pri zdravom razumu ne bi slozio. Bilo ko da malo prati tenis i uopste desavanja nece misliti da su najzasluznije Jelena i Ana, iako svakako pomazu teniskom duhu kad se obe pojave u reprezentaciji.
I molim te, preskoci JJ i njemu pohlepu za parama :lollol:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Tegi » 03 Aug 2012, 11:34

Ako nikad nismo bili slabiji u ekipnim, onda nikad nismo bili jaci u bazicnim sportovima!
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Altair » 03 Aug 2012, 11:38

vau, kolko hejta. mahom od ljudi koji ne podnose tenis a u isto vreme svrsavaju na fudbal, kosarku, i ostale masovne lozana sportove ... tenis je pederski sport, bla, bla.....
koje glupo poredjenje sa vaterpolistima , bodirogom i ostalima. timski sportovi nisu za poredjenje uopste, njima su nastupi u reprezentaciji vrlo bitni, i mnogo im kroje karijeru i uspesi tu se beleze kao najveci .
jednog tenisera niko ne pita dal je osvojio DC, vec koliko ima gren slemova. mnogi teniseri koji su osvojili zlato na OI su totalni anonimusi, kojih niko danas ne moze da se seti.
zna se sta svetska prvenstva i ostalo znace za vaterpoliste , odbojkase i slicno. to im je vrhunac karijere.
toliko gluposti izreceno da je za neverovanje.
DC ne bi bio uzet da nije novak igrao. naravno da moze posle da iskulira meceve protiv indije, i slicno.
u finalu fed kupa ne bi bili da nisu igrale ana i jelena.
da su samo igrale bojana i alex ispale bi u prvom kolu.
ovo ne treba ni deci objasnjavati, al nekim odraslima ipak nije jasno

caniggia objasnio
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Houdini » 03 Aug 2012, 11:40

Odes u bilo koju zemlju na svetu i kazes da si iz Srbije, a on (stanovnik te xyz zemlje) ti odgovori, pa znam ja gde je Srbija. iz Srbije je Filip Filipovic. yeah right.

ono sto je Novak Djokovic uradio za Srbiju i njen imidz u svetu je vise nego sto je ijedan sportista (da ne idem i sire). i to mnogo mnogo vise. iz cega se izvodi konkluzija da svi mi koji nismo zakucani u cetiri zida zemlje po imenu Srbija, Djokovica treba da ljubimo u dupe jer nas sada gledaju na drugi nacin. i zato je on po meni je veci patriota od bilo kog drugog sportiste u istoriji ove (ovih) zemlje. tackatm (by nolinjo)

A to da li ce on igrati protiv Bupatija u cetvrtfinalu DC je sekundarnog, da ne kazem, bez znacaja.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Riquelme » 03 Aug 2012, 11:50

Jel moze jedno glupo maler pitanje ...
AKo DJokovic pobedi Mareja danas u polufinalu a Cavic veceras osvoji recimo bronzu , ko je od njih dvojice stoti osvajac medalje za Srbiju ?
Last edited by Riquelme on 03 Aug 2012, 11:52, edited 1 time in total.
Riquelme

Postby Houdini » 03 Aug 2012, 11:51

ja bih rekao Cavic, jer ce Djokovic osigurati medalju plasmanom u finale, a ne osvojiti. bar ja tako kapiram.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 03 Aug 2012, 11:52

Houdini wrote:ja bih rekao Cavic, jer ce Djokovic osigurati medalju plasmanom u finale, a ne osvojiti. bar ja tako kapiram.

pametan ovaj decko nadimka hudini :bravo:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to London 2012