Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby Napredpartizan » 02 Aug 2012, 23:31

Reaper wrote:
Napredpartizan wrote:Evo ga Reaper :D Kakvu sansu ima Mirosavljev sutra ?

Znas kako, ovo je njegova disciplina (uz trostav). Ali je nezgodno sto ima problema sa ledjima (a tu ti spasa nema kod MK-proklinjes i noge i dupe i ledja i sve zivo kad konacno izadjes iz stava, pogotovo klececeg :biggrin: ). Nadamo se finalu, ali realno gledano tesko ce do medalje sutra.

Ok... Ne sumnjam da ce zaljubljenici u streljastvo sa foruma (Ja,Tegi,Air,vredjaj i brat Veljos) to lepo ispratiti ujutru :D
Napredpartizan

Postby ofkovac » 02 Aug 2012, 23:38

Altair wrote:
ovo je totalno netacno. svi igraju na ovim OI kao sto igraju uvek.
nole ako osvoji zlatnu medalju super. al posto poslednja dva gren slema nije uspeo da osvoji, ne treba se mnogo nadati.
njega motivise igranje za zemlju, al nekad i pregori u zelji, kao sto je bilo u pekingu. i otisao je u suzama sa terena. i onda dodjes ti da kazes da igraju preko kurca za svoju zemlju

ako ga motivise igranje za svoju zemlju zasto on, ana i jelena stalno gledaju da iskuliraju DC? uvek stavljaju svoj licni interes (rang listu i turnire koji dolaze) ispred drzavnog tima...a suzama odavno ne verujem, mozda bi i verovao da tata srdjan posle svake situacije koja mu se ne svidi izlazi sa recenicom "novak ce da razmisli dal ce ubuduce igrati za drzavni tim"...a krv nije voda... zasto jednom ovi kukavci vaterpolisti ne razmisle nego rone mesecima na pripremama...

@starsica

ne znam sta je sebicno, medalja u tenisu ili plivanju je ista, nema razlike...sad to sto vecina svrsava na djokovica i tenis to mene ne zanima, ima sportista koji su ovoj zemlji mnogo vise dali ali nisu radili na svojoj popularnosti, i nisu im roditelji smarali medije da isprave tekst i stave ono sto oni hoce da pise i sto vecini ulazi u usi...

@altair

ovo sto si napisao vezano za nase sportiste je upravo ono sto meni smeta oko cele price vezano za tenis...pisate po ostalim sportistima, velicate jednu medalju i jedan DC kao da smo u decenijskoj dominaciji i pljujete na uspehe mnogih sportista koji su uvek bez kalkulacija igrali za drzavu bez ucena tipa hocu to i to...da ne spominjemo onaj skandal sa viskovicem...to samo u banana drzavama moze...sreca da 'familija" izgleda odustaje od "djokovic open" turnira pa mozda nece biti poskupljenja pretplate na fixni telefon...

@liv

mene savrseno ne zanima dal ce svet da misli da smo u okolini rusije jer mi koji ovde zivimo nemamo nikakvu korist od toga...a granicu prelazim cesto i nesto nisam osetio da prolazim bolje jer je djokovic u vrhu svetskog tenisa...
ofkovac

Postby Reaper » 02 Aug 2012, 23:40

Napredpartizan wrote:
Reaper wrote:

Znas kako, ovo je njegova disciplina (uz trostav). Ali je nezgodno sto ima problema sa ledjima (a tu ti spasa nema kod MK-proklinjes i noge i dupe i ledja i sve zivo kad konacno izadjes iz stava, pogotovo klececeg :biggrin: ). Nadamo se finalu, ali realno gledano tesko ce do medalje sutra.

Ok... Ne sumnjam da ce zaljubljenici u streljastvo sa foruma (Ja,Tegi,Air,vredjaj i brat Veljos) to lepo ispratiti ujutru :D

Imamo mi strelci jedan "nas" lokal na Adi pa kad stignemo tu pratimo. Ako ne odem uz vas sam na forumu :biggrin:
Reaper

Postby Starsica » 02 Aug 2012, 23:49

Jeb'o vas Srdjan Djokovic u dupeta bezobrazna. Svako sa malo mozga nece dovoditi jebenog Srdjana Djokovica u ravan sa Novakom koji gleda da se ogradi od njegovog jebenog ponasanja kad god moze.
Kako te bre nije sramota.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby AirBall » 02 Aug 2012, 23:54

Ajde lakse, bez uvreda... Moze se pricati i bez teskih reci...

Harper,
konkretno mislim da je istina negde izmedju... Nasi teniseri zbilja pronose slavu zemlje gde god nastupaju, ali neki od njih su imali dosta slab nastup na olimpijskom turniru... Tu prevashodno mislim na Zimonjica i Troickog koji nisu pokazali apsolutno nista...

Takodje sam dosta blizi Hamilkarovoj teoriji da su preoptereceni sa ATP bodovima i ovo nije bilo ni vreme ni mesto da kukaju za istima, ali u drugu ruku razumem da dosta ljudi izdrazvaju, da su im timovi vrlo veliki i skupi, a bez tih ATP poena nema ni novca...

Sve u svemu moje je misljenje da inteligentni ljudi mogu da razgovaraju o svemu i nije potrebno da se podize temperatura...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Unexpected » 02 Aug 2012, 23:55

Starsica wrote:Jeb'o vas Srdjan Djokovic u dupeta bezobrazna. Svako sa malo mozga nece dovoditi jebenog Srdjana Djokovica u ravan sa Novakom koji gleda da se ogradi od njegovog jebenog ponasanja kad god moze.

:laugh:
Opusti se bre, čuvaj živce za sutra.
Decu i roditelje nikako ne treba poistovećivati, ono sa iverom i kladom je jedna od lošijih narodnih umotvorina.

Oko medalja, jesu sve medalje jednake, ali su neke jednakije od drugih. Meni basket ništa ne može zameniti, ali se svakoj podjednako radujem.

PS Ana i Jelena nemaju pravo nastupa u DC... :biggrin:

PPS Air me podseti, Viktor razočarao definitivno, pa i Jelena, ne porazom već igrom, ali to joj je već postao standard.
Last edited by Unexpected on 02 Aug 2012, 23:58, edited 1 time in total.
The End.
Unexpected

Postby Starsica » 02 Aug 2012, 23:57

Ali, to su njihovi realni dometi :beyond:
I da, Nole je eskivirao Dejvis kup dva ili tri puta. Prosle godine je igrao na svoju stetu i zbog toga je ostatak sezone otisao u tri lepe.

Ja sam ti lepo rekla da me banujes :beyond:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby ofkovac » 02 Aug 2012, 23:59

Starsica wrote:Jeb'o vas Srdjan Djokovic u dupeta bezobrazna. Svako sa malo mozga nece dovoditi jebenog Srdjana Djokovica u ravan sa Novakom koji gleda da se ogradi od njegovog jebenog ponasanja kad god moze.

novakovi fenovi spremni da ujedaju covece :laugh:

krv nije voda sto se novaka tice...a na uvrede ne bih odgovarao...
ofkovac

Postby nolinjo » 03 Aug 2012, 00:00

ja samo cekam da ne osvoji medalju da mu se userem u zivot ...ovako se pumpam ,jedem suljpa ,purenjake i ostale stvari teske za stomak
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 00:00

Starsica wrote:Ali, to su njihovi realni dometi :beyond:

Ma daj... Sad na US Openu ce Zimonjic bez problema u polufinale-finale (dubla/miksa), a ovde je igrao kao da je prvi put zaigrao u parovima...

Starsica wrote:I da, Nole je eskivirao Dejvis kup dva ili tri puta. Prosle godine je igrao na svoju stetu i zbog toga je ostatak sezone otisao u tri lepe.

Nema spora da je Djokovic veliki patriota... Malo nasih sportista potencira srpstvo kao on, ali je i takodje tacno da Srdjan malo-malo kaki u medijima kako ce zabraniti Noletu da igra za Srbiju, ako Boba ostane i slicne stvari koje je govorio u proslosti...

Starsica wrote:Ja sam ti lepo rekla da me banujes :beyond:

Pa ja da zenama sve zelje ispunjavam ko zna gde bih danas bio... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ofkovac » 03 Aug 2012, 00:04

AirBall wrote:Nema spora da je Djokovic veliki patriota... Malo nasih sportista potencira srpstvo kao on, ali je i takodje tacno da Srdjan malo-malo kaki u medijima kako ce zabraniti Noletu da igra za Srbiju, ako Boba ostane i slicne stvari koje je govorio u proslosti...

to je bilo pred mec sa svedskom u nisu, novak se naravno nije pojavio a viktor i janko su dodatno poslali poruku tako sto su na jadevite jade dobili anonimuse koji mogu da sanjaju top 100...
ofkovac

Postby Starsica » 03 Aug 2012, 00:05

ofkovac wrote:

novakovi fenovi spremni da ujedaju covece :laugh:

krv nije voda sto se novaka tice...a na uvrede ne bih odgovarao...

Znas kako, kazu da covek moze da se uvredi samo ako se u necemu pronadje.
A ti, naravno, znas da u njegovom slucaju krv nije voda jer raspolazes takvim informacijama. Mozes li mi reci na osnovu cega to mislis? Cisto da pokusam da te demantujem.

Air, to ne prica Novak, to prica njegov otac. 'Ajde, bar tebi ne moram da crtam nista vezano za tenis, molim te.
Cisto sumnjam da moze toliko daleko. Odavno vise nije igrac kakav je bio :beyond:
Starsica

Postby harper lee » 03 Aug 2012, 00:09

AirBall wrote:Ajde lakse, bez uvreda... Moze se pricati i bez teskih reci...

Harper,
konkretno mislim da je istina negde izmedju... Nasi teniseri zbilja pronose slavu zemlje gde god nastupaju, ali neki od njih su imali dosta slab nastup na olimpijskom turniru... Tu prevashodno mislim na Zimonjica i Troickog koji nisu pokazali apsolutno nista...

Takodje sam dosta blizi Hamilkarovoj teoriji da su preoptereceni sa ATP bodovima i ovo nije bilo ni vreme ni mesto da kukaju za istima, ali u drugu ruku razumem da dosta ljudi izdrazvaju, da su im timovi vrlo veliki i skupi, a bez tih ATP poena nema ni novca...

Sve u svemu moje je misljenje da inteligentni ljudi mogu da razgovaraju o svemu i nije potrebno da se podize temperatura...

Air, uz svo duzno postovanje, ovaj tvoj post pokazuje da ti tenis pratis dosta povrsno. Svako ko iole ozbiljnije prati tenis bi ti rekao i pre Olimpijade da Zimonjic i Troicki u poslednje vreme toliko lose igraju da bi bila senzacija da bilo sta urade na ovom turniru. Isto vazi i za Anu i Jelenu. Tipsa je u cetvrtfinalu isao na Federera koji je glavni favorit za osvajanje zlata i to je to. Od tenisera se ocekuje jedna medalja, Novakova. I to je sve. Tako je bilo pre turnira, tako je i sada. Tu medalju cemo gotovo sigurno inkasirati, samo je pitanje koja ce biti. Dakle, sto se rezultata tice, teniseri se nikako ne mogu svrstati u red nasih sportista koji su podbacili u odnosu na ocekivano.

Drugo, hajde se lepo vrati na tu Tipsinu izjavu koja je prouzrokovala ovu lavinu videces vrlo lako da je on kao prvi neuspeh okarakterisao to sto je otisao iz Londona bez medalje. Covek je cak lepo rekao da mu je bez medalje ovaj turnir kao i svaki drugi, to ne govori covek koji se nije nadao i trudio da pokusa da se izbori za nju, iako su mu sanse realno bile minimalne. Dajte, imajte malo milosti, majku mu. Ponasate se kao deca kojoj je neko oteo igracku.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby ivana23 » 03 Aug 2012, 00:16

Image Image

Image

Image

Image

Image
ivana23

Postby Tegi » 03 Aug 2012, 00:22

Napredpartizan wrote:
Reaper wrote:

:goodpost: Budim se oko devet da prelistam Zurnal, pa pravac pbp i Avangarda.

Sto se tice tenisera. Moram da priznam, tenis mi se smucio zbog Sportkluba i sad gledam samo Novaka i Janka na velikim turnirima, a nekad sam uzivao gledajuci meceve tipa Max Mirnji-Arno Klemon. Elem, mislim da je razlog hamilkarovog kritikovanja tenisera pre svega njegova mrznja prem ovom sportu. Ne slazem se s njim. Recimo, Tipsa, Ziki, Ana, Jelena, Viktor su svesni da bi ih osvajanje olimpijkse medalje odvelo medju besmrtne. Jednostavno, usli bi u legendu . Razlog sto nisu uzeli medalju je slaba igra ili ispadanje od boljeg a ne to sto nisu motivisani.
Bezveze je kritikovati Novaka. Harper je upravu, on je najpoznatiji Srbin svih vremena i jedan od najvecih svetskih brendova. On je prisutan tokom cele godine sirom, dok je Bolt, koji je bolji sportista Novaka, aktuelan samo tokom SP ili OI. Isto vazi i za Felpsa.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

PreviousNext

Return to London 2012