AirBall wrote:Ajde lakse, bez uvreda... Moze se pricati i bez teskih reci...
Harper,
konkretno mislim da je istina negde izmedju... Nasi teniseri zbilja pronose slavu zemlje gde god nastupaju, ali neki od njih su imali dosta slab nastup na olimpijskom turniru... Tu prevashodno mislim na Zimonjica i Troickog koji nisu pokazali apsolutno nista...
Takodje sam dosta blizi Hamilkarovoj teoriji da su preoptereceni sa ATP bodovima i ovo nije bilo ni vreme ni mesto da kukaju za istima, ali u drugu ruku razumem da dosta ljudi izdrazvaju, da su im timovi vrlo veliki i skupi, a bez tih ATP poena nema ni novca...
Sve u svemu moje je misljenje da inteligentni ljudi mogu da razgovaraju o svemu i nije potrebno da se podize temperatura...
Air, uz svo duzno postovanje, ovaj tvoj post pokazuje da ti tenis pratis dosta povrsno. Svako ko iole ozbiljnije prati tenis bi ti rekao i pre Olimpijade da Zimonjic i Troicki u poslednje vreme toliko lose igraju da bi bila senzacija da bilo sta urade na ovom turniru. Isto vazi i za Anu i Jelenu. Tipsa je u cetvrtfinalu isao na Federera koji je glavni favorit za osvajanje zlata i to je to. Od tenisera se ocekuje jedna medalja, Novakova. I to je sve. Tako je bilo pre turnira, tako je i sada. Tu medalju cemo gotovo sigurno inkasirati, samo je pitanje koja ce biti. Dakle, sto se rezultata tice, teniseri se nikako ne mogu svrstati u red nasih sportista koji su podbacili u odnosu na ocekivano.
Drugo, hajde se lepo vrati na tu Tipsinu izjavu koja je prouzrokovala ovu lavinu videces vrlo lako da je on kao prvi neuspeh okarakterisao to sto je otisao iz Londona bez medalje. Covek je cak lepo rekao da mu je
bez medalje ovaj turnir kao i svaki drugi, to ne govori covek koji se nije nadao i trudio da pokusa da se izbori za nju, iako su mu sanse realno bile minimalne. Dajte, imajte malo milosti, majku mu. Ponasate se kao deca kojoj je neko oteo igracku.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.