Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby KKP » 01 Aug 2012, 00:38

Bogat dan za naše sportiste je pred nama, a predhodno su samo rukometaši razočarali, svi ostali uspešni, posebno sjajni Stjepanović :bravo:
KKP

Postby Houdini » 01 Aug 2012, 01:06

Cestitke Stjepanovicu, teniserima, vaterpolistima,cetvercu, odbojkasima. a u rukometase jis verujem.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby вређај » 01 Aug 2012, 08:51

Preračunao sam se kad sam napisao za boks. Ipak u četvrtak boks,tj sutra.. Bitan dan danas za strelce,tenisere i Nađu Higl i PFK naravno :)..Ostali šta urade,urade..Kažu da je lepo vreme danas u najavi pa neće biti mnogo problema sa kišom za tenis..
вређај

Postby Stoxan » 01 Aug 2012, 09:00

zn10 wrote:Danas je u rasporedu i hronometar za bicikliste. Jel ucestvuju Stevic i Kasa?
Zna li neko?

Edit: na sajtu nisu u programu...

Ako RTS ništa ne najavi znači da ne učestvuju :laugh:

Ne učestvuju. Oni su prijavljeni/kvalifikovani samo za drumsku trku.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby jabukamen » 01 Aug 2012, 11:43

Zao mi je sto su mnogi nasi sportisti odlazak na OI shvatili kao nagradu, a ne kao priliku da izginu i udju u legendu. Kad su ispunjavali norme cestitao sam svakom od njih, ali sada ne kritikovati one koji nisu ni blizu svog maksimuma nego cestitati nekom zato sto je ostvario plasman na Oi pre 6 ili 16 meseci mi je malo demagogija.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Re: Plivanje

Postby AirBall » 01 Aug 2012, 12:00

Da li smaramo, ili ne to je stvar slobodnog ubedjenja, ali kada jedna sportiskinja ugradi silikone, a takmici se u disciplini gde milimetri odlucuju onda je definitivno pitanje glave, to jest ni toliko pitanje glave koliko pitanje prioriteta...

Mnogi srpski sportisti koriste sport kao odskocnu dasku za neke druge stvari i u tome i jeste problem...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 01 Aug 2012, 12:03

AirBall wrote:Da li smaramo, ili ne to je stvar slobodnog ubedjenja, ali kada jedna sportiskinja ugradi silikone, a takmici se u disciplini gde milimetri odlucuju onda je definitivno pitanje glave, to jest ni toliko pitanje glave koliko pitanje prioriteta...

Mnogi srpski sportisti koriste sport kao odskocnu dasku za neke druge stvari i u tome i jeste problem...

kompleksi su neizlecivi ,devojka koja udari silikone a nema ni 23 (ne znam kolko tacno ima) je zivotno iskompleksirana
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Tegi » 01 Aug 2012, 12:06

AirBall wrote:Mnogi srpski sportisti koriste sport kao odskocnu dasku za neke druge stvari i u tome i jeste problem...

Njihova karijera, njihov problem. Nekome su bitnije pare, a nekome medalje. To se zove razlicit sistem vrednosti.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Starsica » 01 Aug 2012, 12:09

Zivotno iskompleksirana? Ovde je u pitanju sport. Reeeeeetko koja sportistkinja ima grudi. Realno, ako je i htela da ih ugradi, to je trebala da ucini kad okonca karijeru, ali ako ju boli uvo za sport i ako hoce silikone, ko sam ja da joj branim? :beyond: Ako neko stavi silikone u 23 (kad vec grudi ne rastu vise), zasto bi bila iskompleksirana?
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Houdini » 01 Aug 2012, 12:13

nolinjo wrote:
AirBall wrote:Da li smaramo, ili ne to je stvar slobodnog ubedjenja, ali kada jedna sportiskinja ugradi silikone, a takmici se u disciplini gde milimetri odlucuju onda je definitivno pitanje glave, to jest ni toliko pitanje glave koliko pitanje prioriteta...

kompleksi su neizlecivi ,devojka koja udari silikone a nema ni 23 (ne znam kolko tacno ima) je zivotno iskompleksirana

tom logikom i devojka koja se sminka puna kompleksa, i svi koji na neki nacin rade nesto na sebi su puni kompleksa. how yes no.

ona moze da uzme vece pare na marketingu (na kojem god nivou bio), nego na skakanju u dalj. a to da li ce biti 10 ili 29 za deset godina ce biti potpuno isto.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby AirBall » 01 Aug 2012, 12:23

Ima pravo silikone i u dupe da ugradi ukoliko zeli, to je njena stvar, ali ja ne komentarisem njih kao ljude, vec kao sportiste i to znatno losije sportiste nego sto su bili nekada...

I drzava sa tim nista nema...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby neza » 01 Aug 2012, 12:55

Starsica wrote:... u 23 (kad vec grudi ne rastu vise)

ko te ovo prevario? :nene:
neza

Postby Starsica » 01 Aug 2012, 13:00

^ Ne racuna se trudnoca, gojenje i pijenje pilula. Fizicki se razvijas do 25. godine, grudi uglavnom prestanu da rastu oko dvadesete godine zivota.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby neza » 01 Aug 2012, 13:02

e izes ga iskljucio si mi naknadno dva najjaca aduta, pilule nisam ni racunao... :sakaosto:
znaci mogla je ili da zakevi ili da se malo natovi i eto joj... :okk:
neza

Postby Starsica » 01 Aug 2012, 13:22

neza wrote:e izes ga iskljucio si mi naknadno dva najjaca aduta, pilule nisam ni racunao... :sakaosto:
znaci mogla je ili da zakevi ili da se malo natovi i eto joj... :okk:

IskljuciLA ;)
Starsica

PreviousNext

Return to London 2012