Board index Fudbal Fudbalski miks

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Milutinov Tata » 27 Aug 2025, 21:27

Covek je, izvinite na izrazu, "zasrao" sve sto moze od 2020 na ovamo. Bojkotovali lokalne izbore 2020, bojkotovao referendum pocetkom 2022, trcao na kanabe posle izbora u aprilu 2022, trazio izbore na republickom nivou 2023, "strajk" gladju nakon toga, nije ispostovao dogovor prosle godine jer misli da vredi vise od ostalih pa opet bojkotovao lokalne izbore, sad kada je referendumska atmosfera nece da prihvati da treba da se sklone...
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Kreanga » 27 Aug 2025, 21:28

Foteljas wrote:Ne da se nista nije promenilo, nego je jos gore.
A ti prepametni bojkotasi na tacni predali Beograd, Nis i 6-7 gradskih opstina rezimu da nesmetano nastavi da vlada, isisava pare i sprovodi sumanute projekte. Da imalo obraza imaju, podavili bi rep i rekli da se povlace iz politike, ali ne, oni jos i dalje sole pamet drugima...

Potpisujem sve sto si rekao.
Opet haos u NS
Kreanga

Postby rabesandratana » 27 Aug 2025, 21:30

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Dr Arslanagic » 27 Aug 2025, 21:49

Ако изађу у оволико колона нек се напуше к***а мурату.
Не знам који је разлог да студенти пристану на такав сценарио.
Чисто политичко самоубиство и просипање годину дана демонстрација и истеривања правде за покојне људе.

Срамота је било каква колона осим студентске листе, а не још три.
Немам речи.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby soniko » 27 Aug 2025, 22:16

OCCRP je imao uvid u audio razgovor Vladimira Lučića, direktora srpskog Telekoma i Stena Milera, direktora United grupe, tokom kojeg je dogovarana smena direktorke United media Aleksandre Subotić, rekla je u večerašnjem Dnevniku na TV Nova Vesna Radojević, koautorka teksta objavljenog danas, u kom se navode uznemirujuće informacije vezane za pomenutu smenu i ulogu predsednika Aleksandra Vučića u njemu
soniko

Postby rabesandratana » 27 Aug 2025, 22:27

I dalje mislim da se ovo nece resavati na izborima, i da studenti polako pripremaju narod na takav scenario.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby medjutim » 27 Aug 2025, 22:32

Mikisha wrote:Jbt ja ne znam pola ovih skracenica sto si napisao hahahah.
Gde je onaj jedan sto lici na medveda, neugledan, ruzan, liberalan a zove se nesto bas konzervativno, tipa Radovan

Aleksandar Radovanović?
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Dexi » 27 Aug 2025, 22:33

I ja sam sve vise blizi tom misljenju da se ovo nece resiti izborima.

Svestan je Oskar ds je izgubio svaki legitimitet i podrsku u narodu i da cak i kradjom ne moze da dobije izbore.

Mislim da oni izbore nece dati.
Dexi

Postby Cinciripini » 27 Aug 2025, 23:11

Foteljas wrote:
Zasto bi on (i bilo ko od opozicionih poslanika) podnosio ostavku na mandat? Koji se konkretno benefit time dobija? Da izgube imunitet, da ostanu bez primanja (kako god da ja smatarao da ne rade dobro svoj posao, takvi polozaji ipak zahtevaju profesionalno angazovanje), da rezim popuni te mandate svojim ljudima, dobije dvotrecinsku vecinu i promeni Ustav i otvori vrhovniku priliku da se dozivotno kandiduje za predsednika? Neko iz inostranstva ce onda da mu zavrne usi i kaze "no, no..."

Ti supljaci "bojkot", "beli listici", "nema legitimitet" su itekako zasluzni sto ovaj vlada pomenutih 13 godina.

Zbog čega je vučić spustio cenzus na 3%, kada je mogao da izvuče 2/3 većinu i promeni ustav? Nema ti ta tvoja teorija utemeljenje u osnovi logike.
Cinciripini

Postby Mikisha » 27 Aug 2025, 23:27

medjutim wrote:
Mikisha wrote:Jbt ja ne znam pola ovih skracenica sto si napisao hahahah.
Gde je onaj jedan sto lici na medveda, neugledan, ruzan, liberalan a zove se nesto bas konzervativno, tipa Radovan

Aleksandar Radovanović?

Radovan Lazovic
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Pit Bull » 27 Aug 2025, 23:27

Meni samo nije jasno koje je opravdanje opozicije zasto mi oni uopste izasli na ove izbore?

Ovi izbori nece biti samo protiv Vucica, nego protiv citavog sistema.

I koliko znam, studenti nemaju namjeru da u slucaju pobjede vladaju narednih 15 godina, nego je valjda ideja resetovati sistem, vratiti drzavu narodu i onda raspisati ciste i postene izbore. Na koje se studenti valjda ne bi ni kandidovali.

I to bi se desilo kroz 2-3 godine vjerovatno, mozda i ranije.

Sta, ovi iz opozicije ce propasti i bankrotirati ako ne budu 2-3 godine u parlamentu? Pa izlaskom na izbore bi samo potvrdili tezu da su Vucicevi ljudi koji su se prodali za mjesta u parlamentu i lijepe plate i benefite i da ih nista vise ne zanima. To je svakako tacno, ali svi koji izadju na izbore osim studenata zasluzuju da nestanu sa politicke mape ako Vucic izgubi.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Milutinov Tata » 27 Aug 2025, 23:28

Cinciripini wrote:Zbog čega je vučić spustio cenzus na 3%, kada je mogao da izvuče 2/3 većinu i promeni ustav? Nema ti ta tvoja teorija utemeljenje u osnovi logike.

Spustio je za one izbore za koje je najavljen bojkot da "navuce" neke, sto je i uspeo pa se par njih upecalo, kao Sergej i Jovanovic. On je tada mogao da radi sta hoce u parlamentu jer je maltene citav sastav bio uz vladu, ali nije imao legitimitet nikakav pa su se samo cekali novi izbori. A posle je cenzus ostavio da bi neki i dalje "verovali" da mogu da dobace dotle, pa se stalno prosipa veliki broj glasova za opoziciju, umesto da gledaju kako da se ujedine.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Cinciripini » 27 Aug 2025, 23:30

Radomir Lazović.

Kao što je primetio i Cvijetin, kod dobrog dela opozicije unutar njih samih vlada mišljenje, da bolje vučić da vlada, nego da dođe na vlast neko drugi iz opozicije.
Cinciripini

Postby jupol » 27 Aug 2025, 23:40

White Mamba wrote:Nemamo mi luksuz da nam neko pojede 3, 4% a da dune u frulu o tome se radi jbg..
Siptar ce svoje da namakne

kljucno kod siptarskih glasaca je da im se probudi strah od poraza... ne glasaju oni iz ubedjenja, nego glasaju za vlast... ako ne budu uvereni da Siptar pobedjuje, sve se raspada... pogotovo se raspada tog dana, jer ce se ljudi dan posle izbora najbolje secati ko je sta radio prethodnog dana... moze mene u Bg da boli kurac jer nemam pojma ni ko mi je sve na spratu u zgradi, ali u manjim mestima kapiram da se zna svako u glavu, i glave koje se najvise budu isticale u poslednjim danima pred poraz ce najvise najebati...

naravno, strahu od poraza najvise ce doprineti samo jedna studentska lista koju ce podrzati kompletna opozicija...
PKAŠ
jupol

Postby Cinciripini » 27 Aug 2025, 23:42

Milutinov Tata wrote:
Cinciripini wrote:Zbog čega je vučić spustio cenzus na 3%, kada je mogao da izvuče 2/3 većinu i promeni ustav? Nema ti ta tvoja teorija utemeljenje u osnovi logike.

Spustio je za one izbore za koje je najavljen bojkot da "navuce" neke, sto je i uspeo pa se par njih upecalo, kao Sergej i Jovanovic. On je tada mogao da radi sta hoce u parlamentu jer je maltene citav sastav bio uz vladu, ali nije imao legitimitet nikakav pa su se samo cekali novi izbori. A posle je cenzus ostavio da bi neki i dalje "verovali" da mogu da dobace dotle, pa se stalno prosipa veliki broj glasova za opoziciju, umesto da gledaju kako da se ujedine.

Upravo tako, što znači da njemu nije bilo bitno menjanje ustava, nego legitimitet u skupštini.
Posle tih izbora. koji je jedan deo opozicije bojktovao, vućič je odmah uveče najavio nove za 18 meseci, upravo zbog legitimiteta i kako su onda ovčice otrčale u tor na klanje, može samo da se pretpostavi, zaboravilo se i zašto se prethodno nije išlo na izbore.
Ja sam često aktiviste tih stranaka koji su prvo bojkotovoali, a potom izašli na sledeće izbore pitao zašto su to uradili i nijednom nisam dobio nekakav odgovor, osim nekog koji je je vukao na gladne stomake, što samo po sebi pokazuje njihove motive ulaska u politiku uopšte nisu ideološki, nego čisto egistencijalni, gde su od dobrog dela političkih stranaka napravili preduzeća i za takve stranke mi nije žao da sutra nestanu sa lica zemlje, ustavri, od toga bi ovaj narod imao samo koristi.
Cinciripini

Previous

Return to Fudbalski miks