AirBall wrote:Dobrodosao ronaldo7...
ronaldo7 wrote:@DayWalker
Primer koji sam naveo dakle bankrot preduzeća, gašenje istog pa prenamena zemljišta na kojem se ono nalazilo je nešto što se dešavalo u ovoj zemlji i potpuno je legalno- nema potrebe za mitom samo isterivanja zakonskih prava. Ali da se ne vraćam na to jer nas zakonodavci ubedjuju da se to neće dogoditi.
mastro mostro wrote:...e i tu dolazimo do priče o skidanju gaća ili gubernanstvu koje sam spominjao. Nemam ništa protiv ruskih para u Zvezdi, ali od načina na koji će se to sve izvoditi i objašnjenja za debile koja ćemo čitati i slušati na/u sredstvima javnog informisanja unapred mi prevrću želudac. Dok se to desi ja ću oguglati (a i svi mi)... što se već puno puta desilo i predstavlja proverenu matricu - kuvane žabe.
DayWalker wrote:ja ipak mislim da od juznog toka nema nista pa je ovo mazanje ociju kao i sa NIS-om... da ne zalazim sad u tu temu i da ne sirim pricu jer o rusima ne mislim nista dobro,
Burke wrote:Московска банка је банка у којој тренутно има 40-так запослених. Из неких извора сам чуо да су имали проблема да положе обавезну резерву НБС и да су једва добили лиценцу за рад. Оваква, каква је тренутно, та банка нема никаквих интереса за неку рекламу. Приликом уласка на наше тржиште, мислили су да ће направити много бољи продор, али су се прерачунали.
Са друге стране очекује се да Гаспром са собом на наше тржиште доведе и своју банку, која ће их пратити и која ће бити много озбиљнија од Московске. У причама које се ових дана круже градом, најчешће се може чути да ће Звезда у тој банци, када дође на наше тржиште, рефинансирати сва своја дуговања.
Burke wrote:Московска банка је банка у којој тренутно има 40-так запослених. Из неких извора сам чуо да су имали проблема да положе обавезну резерву НБС и да су једва добили лиценцу за рад. Оваква, каква је тренутно, та банка нема никаквих интереса за неку рекламу. Приликом уласка на наше тржиште, мислили су да ће направити много бољи продор, али су се прерачунали.
Са друге стране очекује се да Гаспром са собом на наше тржиште доведе и своју банку, која ће их пратити и која ће бити много озбиљнија од Московске. У причама које се ових дана круже градом, најчешће се може чути да ће Звезда у тој банци, када дође на наше тржиште, рефинансирати сва своја дуговања.
članovi UO:
Vladan Lukić
Aleksandar Antić
Slobodan Babić
Igor Butulija
Đorđe Brdarski
Dušan Mrakić
Ivan Todorov
Vladimir Popović
Milorad Simić
Zoran Ivošević
Branimir Babarogić
Dragomir Marković
Slavc Habič
Goran Vesić
Milan Janković
Nenad Banović
Burke wrote:@ Несаломиви![]()
Одосмо у офф, али само да ти одговорим. У праву си да пословање Руса нема везе са нашом, а могу рећи понекад ни са здравом логиком. Али ни међу њима самима нису баш бајни односи, односно постоји нетрепељивост између њихових тајкуна. Логично је да Гаспром са собом доведе и своју банку преко које ће радити, да би сав профит остајао унутар групе.
Ако гледам са становишта Звезде, нама неће сметати ни ако активирају Московску банку, само да добијемо повољне услове за санацију дугова.То ко ће улагати у нас, нама није битно, нама су битне ПАРЕ.
Burke wrote:@ Несаломиви![]()
Одосмо у офф, али само да ти одговорим. У праву си да пословање Руса нема везе са нашом, а могу рећи понекад ни са здравом логиком. Али ни међу њима самима нису баш бајни односи, односно постоји нетрепељивост између њихових тајкуна. Логично је да Гаспром са собом доведе и своју банку преко које ће радити, да би сав профит остајао унутар групе.
Ако гледам са становишта Звезде, нама неће сметати ни ако активирају Московску банку, само да добијемо повољне услове за санацију дугова.То ко ће улагати у нас, нама није битно, нама су битне ПАРЕ.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 29 guests