Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Navijači

Postby bwa » 20 May 2013, 13:28

harper lee wrote:
Niksicanin wrote:Jedan moj drugar, jedan istinski navijac, je postavio fotku Malagurskog. Niti ja umijem da tu sliku postavim, a nesto ne mogu i da je nadjem.

Harper Lee, u Beogradu sam, i bicu jos koji dan.

A sto se meni javljas? Hoces da popijemo kafu? Moze, moze, sto da ne. Reci mi da je i bwa s tobom. :biggrin:

Nije valjda da si me se uzelio :laugh:
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby harper lee » 20 May 2013, 13:35

bwa wrote:
harper lee wrote:
Niksicanin wrote:Jedan moj drugar, jedan istinski navijac, je postavio fotku Malagurskog. Niti ja umijem da tu sliku postavim, a nesto ne mogu i da je nadjem.

Harper Lee, u Beogradu sam, i bicu jos koji dan.

A sto se meni javljas? Hoces da popijemo kafu? Moze, moze, sto da ne. Reci mi da je i bwa s tobom. :biggrin:

Nije valjda da si me se uzelio :laugh:

Nisam mogao da te se uzelim jer te nikad u zivotu nisam video. :biggrin:

No, moram da priznam da sam malo radoznao da vidim nosis li ovciji gunj i kad si u Beogradu. :laugh:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Кутузов » 20 May 2013, 14:44

Вероватно је мислио на ово :

Она авангарда, нпр, легло Гробарчина, који се праве фини, а ти најгори уствари! Ширење интернета по Србији поклопило се са ширењем Гробарских титула, зато у виртуленом свету Србије има више комшија, који преко тога шире своју демагогоју, спин, итд...
Кутузов

Postby Napredpartizan » 20 May 2013, 14:47

Кутузов wrote: Ширење интернета по Србији поклопило се са ширењем Гробарских титула, зато у виртуленом свету Србије има више комшија, који преко тога шире своју демагогоју, спин, итд...[/i]

Sjajno :biggrin:
Napredpartizan

Postby irriducibili » 20 May 2013, 14:49

Hoce li neko konacno zaustaviti taj prokleti internet? :lollol:
irriducibili

Postby 71:70 » 20 May 2013, 14:53

Кутузов wrote:Вероватно је мислио на ово :

Она авангарда, нпр, легло Гробарчина, који се праве фини, а ти најгори уствари! Ширење интернета по Србији поклопило се са ширењем Гробарских титула, зато у виртуленом свету Србије има више комшија, који преко тога шире своју демагогоју, спин, итд...

Gde si ovo iskopao?
71:70

Postby AirBall » 20 May 2013, 14:56

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby harper lee » 20 May 2013, 14:57

A kako tacno ocekujete da ciganski navijacki forum komentarise grobarski navijacki forum?
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby 71:70 » 20 May 2013, 15:03

Ovo nije grobarski, vec sampionski forum. :okk: , a ti air koji radis u klubu a ovde se javno hvalis kako si ostro gledao covica u subotu, trebas da se zamislis, zli grobaru jedan :jezik:
71:70

Re: (Ne)sportski start

Postby Dare » 20 May 2013, 19:16

Lawrence wrote:Lepo Bora rece..

Pricace ti da se ona gasi, ti sto nikad nisu tako s'jali, ljubomorni neka im uzdasi, jer ostace tek komsija mali !

Ala ga vi što "ne pratite fudbal" , "ne zanima vas ovo prvenstvo" , "grozite se na igrače FKCZ" ,možete da ke****e .
Pozdrav od "komšija malih" (ti znaš ko je malen hahaha :laugh: ), odgovoriću ti u fazonu kao što ti odgovaraš na košarkaškim temema , pali na te teme i pljuj Lea.

I da , što se boldovanog tiče , ima jedna lepa pesmica , ali pošto ti znaš ko je mali komšija i ko je ko , verovatno će prepoznati koja je pa ne moram ja da ti stavljam.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Sam Spade » 22 May 2013, 14:24

Кутузов wrote:Вероватно је мислио на ово :

Nisi se valjda registrovao?
Potpis
Sam Spade

Re: Jelen Super Liga

Postby bwa » 23 May 2013, 12:53

Lucarelli wrote:
ОГИ wrote:Drago mi je zbog Kragujevca, valjda OFK-a pregazi Borču i tako ih preseli u niži rang.

Verujem da hoce, bilo bi suvise jadno da OFK to pusti, a Terza vec ima dovoljno putera na glavi, ne treba mu jos. Osim mozda Partizanu, ne verujem da ce ikome biti zao Borce.

A s kim ce Zvezda da namjesta preokrete ako Borcani ispadnu?
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Re: Jelen Super Liga

Postby Sam Spade » 23 May 2013, 20:25

bwa wrote:
Lucarelli wrote:
ОГИ wrote:Drago mi je zbog Kragujevca, valjda OFK-a pregazi Borču i tako ih preseli u niži rang.

Verujem da hoce, bilo bi suvise jadno da OFK to pusti, a Terza vec ima dovoljno putera na glavi, ne treba mu jos. Osim mozda Partizanu, ne verujem da ce ikome biti zao Borce.

A s kim ce Zvezda da namjesta preokrete ako Borcani ispadnu?

Sa Jagodinom. A ne, čekaj, to je onaj drugi blizanac.
Potpis
Sam Spade

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Vigo » 24 May 2013, 15:12

Srbija nije nikoga pobedila skoro 3 godine. Makedonija,Vels,Slovenija,Skotska,Estonija,Gana,Australija,Italija,Belgija,Hrvatska....plus gomila prijateljskih utakmica gde smo bili porazeni ili remizirali.Kada se bolje razmisli,mozda namerno gube zbog kladionica ili nekih dogovora.Jer je nemoguce da smo bas toliko losi.
Vigo

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Vigo » 25 May 2013, 12:03

Srbija skoro nikog nije pobedila 3 poslednje godine.Stice se utisak kao da namerno gube.Mozda su u pitanju namestaljke sa FIFA-om ili kladionicama.Ali nemoguce je da gubimo od Estonije,Makedonije,Skotske,Slovenije....nikog prakticno nismo pobedili. Meni tu nesto smrdi.

Dakle,moze li neko od forumasa objasniti fenomen da prakticno nemamo pobedu 3 godine? Ako nema razumnog objasnjenja onda se radi o namestaljkama.
Vigo

PreviousNext

Return to Fudbalski miks