Neozbiljni pesimista wrote:delic665 wrote:A koliko se do sada ulagalo ?
Pa kako nije...
Evo, Metalac napravio odlican stadion, Napredak takodje, Radnicki iz Nisa se povampirio, "Cika Daca" se renovira itd.
Ljudi u unutrasnjosti vole fudbal i zasluzuju da gledaju dobru domacu ligu sa Partizanom, Zvezdom i Vosom...
Koliko sam primetio, ljudi iz unutrasnjosti idu i na ostale utakmice u solidnom broju, mislis da ne bi ispunili stadion kada bi igrali sa glavnim konkurentom za titulu prvaka drzave, bez obzira sto to nisu Partizan ili Zvezda ?
Pa, ako cemo tako i navijaci, ne znam ni ja, Notingem Foresta (Championship) dolaze u vecem broju na utakmice od navijaca WBA (PL), vole fudbal i zasluzuju da gledaju Chelsea, United, Arsenal, Liverpool, a ne Preston, Barnsli, Blekburn, Kardif (inace, totalni respekt za te klubove, ne zelim da ih omalovazavam nikako, samo uporedjujem sa ovima gore)... ali ga ipak ne gledaju. A gledace ako njihov tim udje.
Sto se za Napredak nije kukalo od strane ''boraca za srpski fudbal i njegove centre'' sto nisu usli u JSL prosle sezone ? I oni dolaze u velikom broju, vole fudbal i ''zasluzuju'' po toj logici.
Mene iskreno zabole i za reprezentaciju i srpski fudbal i sve ostale klubove u zemlji, ako ce Partizan u odredjenoj meri da zalici na ono sto je u kosarci. Ta ABA liga je pomogla Partizanu, a to sto nije ostalima iznad kojih se debelo izdigao pomocu iste, je njihov problem i to mene ne zanima uopste. Svako gleda svoje pedu