Inzaghi je lepo primetio koliko fale emisije i izvestaji sa SOS Kanala,dosta ljudi je pocelo da prati domaci fudbal zahvaljujuci njima.Da mi je neko tamo neke 2009/10 pricao da ce mi faliti Total Soccer na amaterskom SOS kanalu od prevaranta Dragise Kovacevica,ne bih mu verovao.Kupise napredni i tu amatersku TV i sem SOS Bubamare i legende Lokija

,nema vise vise nijedna emisija.Ostao je Tegeltija za basket,mada i to slabo...Secam se pre 16-17 godina su imali petkom prenose PLS-a,koje je vodio po meni najbolji fudbalski novinar Topalovic-Maratonac,pa njegova emisija sa gostima posvecena PLS-u,itd....Sada daju preglede kola bez komentatora,bez emisija,mrtvilo totalno.....Uspeli su da i amaterski sportski kanal,kome je godinama sediste bilo na zapadu Marakane,uniste.......I takav amaterski je bio bolji od Arene,po meni...Oduzio sam,ko se seca u Total Socceru je bila Tipomanija,gosti su jedno vreme prognozirali rezultate.
Jel zna neko gde radi sada Topalovic?Ko se seca njegovo pracenje Vose 90-ih u Inter Toto Kupu i legendarni pregled Cvajte,koju je drzao u malom prstu.