Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: ФК Црвена звезда 2011/2012

Postby harper lee » 04 Apr 2012, 22:53

Tajler wrote:
Burke wrote:
Избацили су паролу типа "Бок дечки ј***о вас Р. Просинечки" са све шаховницом у слову О.

Au čoveče, ja sam pomislio da su napisali nešto tipa "mamu ti jebemo ustašku u pičku, ubico Srba"

Rekli Hrvatu da je Hrvat, i još ubacili uz to šahovnicu, simbol Hrvata. Pa šta je tu strašno? Šta je tu uvredljivo za Robija, ne razumem? A ovo "jeb'o vas" je bilo vama upućeno, ne njemu.

Na stranu sto su mu skandirali "Robi, ustaso" ali ja bih nesto drugo da te pitam. ________________________

Едит: на овом топику нећемо овако да разговарамо. Бурке.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Tajler » 04 Apr 2012, 22:55

Nisam znao da su mu skandirali.

A ti dečko pripazi na ponašanje.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby Diktator » 04 Apr 2012, 22:56

:laugh: :facepalm:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Unexpected » 04 Apr 2012, 22:58

Koliko god bio sjeban, ovaj forum me oraspoloži. :laugh:
The End.
Unexpected

Postby harper lee » 04 Apr 2012, 22:58

Tajler wrote:Nisam znao da su mu skandirali.

Lako cu ja da pripazim na ponasanje kad ti budes shvatio da su nacionalisticka skandiranja i nazivanje coveka ustasom nesto sto ne sme da bude prihvatljivo. Samo nece to kod tebe lako da ide pa ce, bojim se, i moje ponasanje da ostane na nivou tvog komentara.

Naravno, to nije prihvatljjivo nigde osim na stadionu Cika Daca i forumu Avangarda. Tu nije nista strasno.
harper lee

Postby Tajler » 04 Apr 2012, 23:01

harper lee wrote:
Tajler wrote:Nisam znao da su mu skandirali.

Lako cu ja da pripazim na ponasanje kad ti budes shvatio da su nacionalisticka skandiranja i nazivanje coveka ustasom nesto sto ne sme da bude prihvatljivo. Samo nece to kod tebe lako da ide pa ce, bojim se, i moje ponasanje da ostane na nivou tvog komentara.

Naravno, to nije prihvatljjivo nigde osim na stadionu Cika Daca i forumu Avangarda. Tu nije nista strasno.

To nisu bile moje reči.
Ako je na Banjici pre 15 dana bio transparent "nož žica Srebrenica", zašto bi me to iznenadila takva parola danas u Kragujevcu?
Inače, pucaš u potpuno pogrešnom smeru, no dobro..
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby irriducibili » 04 Apr 2012, 23:04

harper lee wrote:Lako cu ja da pripazim na ponasanje kad ti budes shvatio da su nacionalisticka skandiranja i nazivanje coveka ustasom nesto sto ne sme da bude prihvatljivo. Samo nece to kod tebe lako da ide pa ce, bojim se, i moje ponasanje da ostane na nivou tvog komentara.

Partizanov stadion pokraden, a tamo se pored ustasa pominjali i Madjari. Sto divnim Zvezdinim navijacima nikada ne bi palo na pamet, oni cak uopste ne gundjaju sebi u bradu zbog nacionalnosti svog trenera. I ne bi napravili urnebes da je takav neki na nasoj klupi. Jel tako dokazani lovce na nacionaliste?
irriducibili

Postby harper lee » 04 Apr 2012, 23:05

MOREIRA10 wrote:Podpuno je prirodno da Harper stane u odbranu Robija kao svog idola i coveka koji mu je doneo toliko radosti , pa i tu izleti po neka nezgodna rec ista stvar je kod mene sa Moreirom , kod nekih igraca i trenera ne mozemo racionalno da razmisljamo posto vidimo samo jednu stranu medalje a ona je ljubav prema nasim idolima.

Ne stajem ja u odbranu Robija vec Srbije.

I nema potrebe da pokusavas da relativizujes citavu ovu stvar. Znam ja da to ovde nije nista strasno nazvati coveka ustasom, koliko juce je to nekaznjeno uradio GrobariKraljevo na opste odusevljenje forumske administracije.
harper lee

Postby Statista » 04 Apr 2012, 23:10

harper lee wrote:Vujovic nas je jos dva puta ostetio dajuci zute kartone Mladenovicu i Maksimovicu zbog prigovora. Trebalo je da da crveni klupi Radnickog i svom pomocnom sudiji (jel' to moguce? :biggrin: ) koji je mrtav hladan digao zastavicu iako se spektakularan pad Spalevica u sopstvenoj reziji dogodio na nekih 20 cm od njega. Takodje nije dao zuti igracu Radnickog koji je dva puta zgazio Mijailovica dok je ovaj lezao na zemlji (valjda prvi put nije bio siguran da je uspeo dobro da ga zgazi) ali je zato hrabro dao zuti Micku za ispravan start na loptu.

No, sve to nema veze i ne moze se uporediti sa transparentom i skandiranjem Robiju na utakmici. Iako znam da je Irriju bilo toplo oko srca zbog tog skandiranja posle toga bih zabranio fudbal u Srbiji na par godina a u Kragujevcu do pocetka sledeceg veka. Pa neka sumadijske nacionalisticke seljacine igraju klis i trule kobile, za bolje nisu.

:laugh: :laugh: :laugh:
:ajdejebote:

Joj ulepša mi veče, šta je bilo, boli, nisam očekivao da će baš toliko da vas zaboli ali šta da se radi. Da ste realni shvatili bi da smo vam danas uslugu učinili ali eto nema potrebe da se zahvaljujete. Frustracije navijača blizanaca kad god se neki od malih klubova iz srpskih sela i selendri usudi da im pomrsi neke šticovane račune je svakako poseban i vrlo dragoceni oblik humorističko zabavnog sadržaja. Svako ko je imao prilike da makar malo mrdne dupe iz ove naše grešne vukojebine zna da se najveće selo u Srbiji na našu veliku žalost zove Beograd, pa ga ovo i ovakvo naklapanje ne može previše tangirati.

Što se tiče kritika navijača iz provincije zbog nekulturnog ponašanja tu se već potpuno slažem i predlažem da se hitno formiraju grupe stručnjaka koje će organizovati edukaciju ovih grešnika i sprečiti ponavljanje današnjih nemilih scena. U tom smislu predlažem "Vesele momke iz Đenove" za kurs o ponašanju na stadionu i odnosu prema službenim licima, grupu koja je bila zadužena za specijalni rat protiv ex-ciganskog sad-grobarskog golmana Stojkovića kao mentore za metodologiju navijanja i prozivanja protivnika, ova grobarska ekipica bi mogla da ih poduči kako se dočekuju protivnički navijači (samo ako stignu zbog obimnog angažmana na zajedničkim projektima sa Ministartstvom pravde i MUP-om). U suštini predlažem transfer znanja i saradnju umesto jalovog kritikovanja.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby MOREIRA » 04 Apr 2012, 23:12

Ne znam svako ispoljavanje nacionalne mrznje prema nekome je za mene dno dna , kao i danas kad se sa Juga culo pola madjar pola ustasa mi je doslo da povratim :sick: , protivnik se mora postovati ma kakav on bio i kako se zvao i koliko god ga mrzeo.
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby harper lee » 04 Apr 2012, 23:16

Statista wrote:Joj ulepša mi veče, šta je bilo, boli, nisam očekivao da će baš toliko da vas zaboli ali šta da se radi. Da ste realni shvatili bi da smo vam danas uslugu učinili ali eto nema potrebe da se zahvaljujete. Frustracije navijača blizanaca kad god se neki od malih klubova iz srpskih sela i selendri usudi da im pomrsi neke šticovane račune je svakako poseban i vrlo dragoceni oblik humorističko zabavnog sadržaja. Svako ko je imao prilike da makar malo mrdne dupe iz ove naše grešne vukojebine zna da se najveće selo u Srbiji na našu veliku žalost zove Beograd, pa ga ovo i ovakvo naklapanje ne može previše tangirati.

Što se tiče kritika navijača iz provincije zbog nekulturnog ponašanja tu se već potpuno slažem i predlažem da se hitno formiraju grupe stručnjaka koje će organizovati edukaciju ovih grešnika i sprečiti ponavljanje današnjih nemilih scena. U tom smislu predlažem "Vesele momke iz Đenove" za kurs o ponašanju na stadionu i odnosu prema službenim licima, grupu koja je bila zadužena za specijalni rat protiv ex-ciganskog sad-grobarskog golmana Stojkovića kao mentore za metodologiju navijanja i prozivanja protivnika, ova grobarska ekipica bi mogla da ih poduči kako se dočekuju protivnički navijači (samo ako stignu zbog obimnog angažmana na zajedničkim projektima sa Ministartstvom pravde i MUP-om). U suštini predlažem transfer znanja i saradnju umesto jalovog kritikovanja.

Velikim i debelim carfasom da se pokrijes preko glave umesto sto kenjas po forumima. Danas ste se pokazali dostojni vasih brojnijih kolega retarda sa severa i juga dve najvece srpske fudbalske rusevine i jos ste ih i prevazisli sabanlukom i seljanom. Sto sam mislio da je nemoguce. Uzmite taj transparent i obrisite dupe njime, bolje nego koprivama na koje ste navikli.
harper lee

Postby Maško » 04 Apr 2012, 23:22

MOREIRA10 wrote:Ne znam svako ispoljavanje nacionalne mrznje prema nekome je za mene dno dna , kao i danas kad se sa Juga culo pola madjar pola ustasa mi je doslo da povratim :sick: , protivnik se mora postovati ma kakav on bio i kako se zvao i koliko god ga mrzeo.

Ova " pesmica " nije posvečena navijačima ili igračima Vojvodine, ali nije bitno. Pridružujem se osudi svakoj verskoj, rasnoj i nacionalnoj netrpeljivosti.
Maško

Postby harper lee » 04 Apr 2012, 23:23

Maško wrote:
MOREIRA10 wrote:Ne znam svako ispoljavanje nacionalne mrznje prema nekome je za mene dno dna , kao i danas kad se sa Juga culo pola madjar pola ustasa mi je doslo da povratim :sick: , protivnik se mora postovati ma kakav on bio i kako se zvao i koliko god ga mrzeo.

Ova " pesmica " nije posvečena navijačima ili igračima Vojvodine, ali nije bitno. Pridružujem se osudi svake verske, rasne i nacionalne netrpeljivosti.

Da popravim, mogao bi te neko pogresno shvatiti. :biggrin:

Ovde nije sigurno da ne bi bio pohvaljen ako se pridruzis svakoj verskoj, rasnoj i nacionalnoj netrpeljivosti.
harper lee

Postby MorningGlory » 04 Apr 2012, 23:23

Ohoho nas dragi harper ostao bez keksica...jako mi je zanimljivo da citam tvoje postove danas. Toliko prolivenih suza...jeste tesko ali mislim da si se dovoljno isplakao za danas.

Nego nesto mi je cudno da ne spominjes najvece greske na utakmici, nepostojeca dva ofsajda kada igrac rkga izlazi 1 na 1.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby harper lee » 04 Apr 2012, 23:25

MorningGlory wrote:Ohoho nas dragi harper ostao bez keksica...jako mi je zanimljivo da citam tvoje postove danas. Toliko prolivenih suza...jeste tesko ali mislim da si se dovoljno isplakao za danas.

Nego nesto mi je cudno da ne spominjes najvece greske na utakmici, nepostojeca dva ofsajda kada igrac rkga izlazi 1 na 1.

Sta da ti kazem, to je "efekat Majo". Objasnice ti to vec Kezman.

Ja bez keksova nikad ne ostajem sve dok budem na ovom forumu. Uvek bude gladnih mongoloida.
harper lee

PreviousNext

Return to Fudbalski miks