Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Stoxan » 31 Aug 2012, 20:00

Withnail wrote:Kako Gojko kad je vec potpisao na kraju prosle sezone?
ja bih njega kod nas umesto Sor(o)a

Potpisao je za Ferencvaroš. Sve se može kad se ima para. Verovatno bi dali nešto evra Mađarima. Neka simbolična suma za Mlađu milionera

I ja bih, ali neće on kod nas :biggrin: Cigan veliki, kao i brat.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 31 Aug 2012, 20:54

Vjekoslav Pasković je novi igrač Galatasaraja. I Miloš Korolija će tamo. Zanimljivo da bi i Damir Burić mogao da završi u Galatasaraju umesto u Radničkom

Boris Popović bivši centar Partizana i (prave) Zvezde potpisao za Grčki Panionios
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Petko019 » 31 Aug 2012, 21:07

Svi nekog potpisuju sem nas :colera:
"Spasa nam nema, propasti nećemo"
Petko019

Postby Stoxan » 31 Aug 2012, 21:09

Mi smo svoje potpisali pre Olimpijade. Ko nas j..e kad smo požurili malo :biggrin:
Stoxan

Postby Withnail » 31 Aug 2012, 21:53

Stoxan wrote:

sta je brat onda toliko radio na nasim utakmicama u Pioniru kad nisu dolazili svi zvanicno i radovao se onoliko? veliki patriota?
mada i ja pitam, kad je jos ludji bio Prlainovic :)
Withnail

Postby Stoxan » 31 Aug 2012, 23:03

Withnail wrote:
Stoxan wrote:

sta je brat onda toliko radio na nasim utakmicama u Pioniru kad nisu dolazili svi zvanicno i radovao se onoliko? veliki patriota?
mada i ja pitam, kad je jos ludji bio Prlainovic :)

Za Gojka sam ubeđen da je njihov. Za brata sam isto čuo. Sad možda je progledao dok je bio kod nas :biggrin:
Stoxan

Postby svajcika » 01 Sep 2012, 08:54

Ja iskren da budem nisam ljubitelj vaterpola pa mozda i ne bi trebalo nista da kazem u ovoj temi ali ipak cu reci da mi je ovo sve smesno sta se radi sa drzavnim parama. Znaci dok ovi budu bili na vlasti bice love, a posle kuku lele...
Sta se desava sa Evropskim vaterpolom, zasto se sve raspalo u sitne komadice?
Pa na kraju ce se igrati vaterpolo samo u bivsoj Jugi i nigde vise :laugh:
svajcika

Postby Stoxan » 02 Sep 2012, 18:57

Miloš Šćepanović je najverovatnije novi golman Radničkog.

Zvezda bi trebalo da ide na pripreme u Atinu, gde će trenirati zajedno sa Olimpijakosom. U planu su neki turniri.
Stoxan

Postby Sony » 03 Sep 2012, 12:33

Para vrti, gdje burgija nece.

Mada, pitam se je li i taj novac toliko bitniji od kluba koji te je afirmisao, pogotovo sto nije inostranstvo u pitanju, vec Radnicki iz Kragujevca!?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Atila » 03 Sep 2012, 18:08

Jel zna neko okvirno koliko je radnicki obecao Vanji i Fici? Cenim da ne bi igrali za ispod 100k + Scepanovic (Zlokovic, Buric) pa to je 500k minimum, odakle se to stvorilo sad malo sam u cudu to je ozbiljan novac
Atila

Postby Stoxan » 03 Sep 2012, 19:27

Stoxan wrote:Miloš Šćepanović je najverovatnije novi golman Radničkog.

Šćepanović ipak ostaje u Jadranu. Nastavlja se potraga za golmanom. Pavić, Radić, možda Bane Mitrović... Deficitarna roba na tržištu.

Za razliku od Šćepanovića Klikovac odbio Jadran. On prelazi u Kaljari

Atila wrote:Jel zna neko okvirno koliko je radnicki obecao Vanji i Fici? Cenim da ne bi igrali za ispod 100k + Scepanovic (Zlokovic, Buric) pa to je 500k minimum, odakle se to stvorilo sad malo sam u cudu to je ozbiljan novac

Čuo sam da su u pitanju mnogo manje cifre. Ajd svi, ali da Zloković igra za manje od 100h čisto sumnjam.
Stoxan

Postby Starešina » 03 Sep 2012, 20:12

Sony wrote:Para vrti, gdje burgija nece.

Mada, pitam se je li i taj novac toliko bitniji od kluba koji te je afirmisao, pogotovo sto nije inostranstvo u pitanju, vec Radnicki iz Kragujevca!?

Veruj mi da jeste, pogotovo kod vaterpolista...
Svi u dragstor, jebite se klaberi !
Starešina

Postby KKP » 03 Sep 2012, 22:02

Radnički će na kraju imati najjaču ekipu sa Filipom, Vanjom, Burićem, Zlokovićem i Ćirićem, mada nemaju klupu... :)

Partizan jedini nema pravog asa u timu, iako je verovatno najjači kad se gleda celokupni roster, prva postava i klupa. Šteta što nije Vanja došao, jebo ih Radnički...
KKP

Postby Atila » 03 Sep 2012, 23:45

Ako su stvarno manje cifre nije mi jasno kako to nisu imali drugi klubovi da plate, al ajd sad.

@KKP

Partizan ima asove Gavril, Mitrovic, Cuk ovako mocnu i perspektivnu levu stranu odavno nisam video

Iako sam potpuno ravnodusan prema svim klubovima, imak moram da priznam da simpatisem ekipu Partizana ove god. Bice zanimljivo ali nekako sam ubedjen da ce ishod predstojece sezone biti isti kao prosle :copa1:
Atila

Postby 71:70 » 04 Sep 2012, 09:29

Jesu li nasi asovi i definitivno potpisali za kg?
71:70

PreviousNext

Return to Vaterpolo