Jako jako veliki problem biće naći centra. O nekoj zameni Pjetloviću suvišno je i govoriti. Iskreno bićemo sretni ako bude kvaliteta Korolije. Ta pozicija centra je trenutno najdeficitarnija u vaterpolu. Crna Gora je zemlja koja itekako kuburi s tim. Posle povrede Zlokovića, oni su igrali na finalnom turniru Svetske lige samo sa jednim centrom...
Od svih ponuđenih možda je najbolji bio Nikić, ali on ide u Komolji, mada mi se i on ne sviđa. Ovi gore pomuneti nemaju kvalitet da budu prvi centri Partizana, a to nema ni Korolija. Biće jako zanimljivo videti šta će biti na kraju.
Što se tiče ostalih pozicija, ne sumnjam da ćemo biti jaki kao i prošle godine. Čučković će biti dobra zamena za Rađena, Ćuk i Mitrović nosioci igre. Mali Mandić jednako opasan. Uz njih sigurno mora bar još jedan kvalitetan bek da se dovede. Ja se potajno nadam Vapenskom, mada je on više krilni igrač. Mislim da bi on i Mandić bili paklen tandem po desnoj strani. Dvojicu levorukih nismo imali odavno.
Jedino nam golman ne treba.. To baš podseća na neki drugi naš tim iz SD Partizan.