Mikisha wrote:dobro bre Varga ne moras nas uvek namestiti primitivnima, de si sad taj zakljucak iskopao..
Evo moja je sedamsto puta skolovanija od mene a ja sam krkan i ipak mi ne smeta to…
Upoznao sam danasnju suprugu kad je dosla na studije.Nismo se vencali,ziveli smo zajedno,planirali neku nasu buducnost.Kad je ostala u drugom stanju,htela je da napusti studije.U to vreme nisam radio,na sisi roditelja.Onda sam joj rekao,napustis li studije,mi se razilazimo.Ostavio sam trudnu zenu kod roditelja i otisao za Krajinu..To mi je najveca rana i trudim se taj period zivota da zaboravim.Zivecemo,kako znamo i Nismo se vencali do dana danasnjeg.Planirali ,pomerali i tako prodje 30 i vise godina Iz seljacke porodice,jednom je bila na moru i to eskurzija,peske svakog danapo 5 km,leti i zimi .Shvatila je da jedino skola,obrazovnje moze da joj bude vodilja i da pobegne od tasdsnjeg zivota.
Naravno da sam je podrzao.Moje je bilo da donesem novac,njeno da zavrsava studije i odgoj deteta.Nikad joj dinar nisam uzeo,niti znam kolika joj je plata.Cak sta vise,ljudima kojima sam pozajmljivao,nekad su uplacivali na njen racun.Cak i ljudi odavde sa foruma.Nisu verovali,kad im kazem da je svejedno gde ce da uplate.To je sve nase,pa i kad potrosi
Jednu stvar sam joj rekao i dan danas se toga pridrzavam.Budes li dozvolila sebi da nekome dinar uzmes da bi mu pomogla,zavrsili smo.Bolje reci,ne mogu,necu,nego na taj nacin da ostvaris dobit.To joj nikad ne bi oprostio.Da neko upire prstom u mene.Za sad nije doslo do mene da je uzela,nadam se da nece.
Danas je podrzavam kao i prvog dana.Nikad nisam delio ljude po obrazovanju,kolicini novca,boji koze,nacionalnom opredeljenju,vec kakav je covek.Za mene najbolji covek,za druge mozda nije,ali to me ni ne tangira previse.
Za svoje godine je bomba.Pametna,lepa,obrazovana,duhovita.Meni dovoljno.Kakav sam ja,ona je suprtnost.Kazu suprotnosti se privlace
Najveci nas uspeh ,gde god da odemo,imamo poznanike,prijatelje:Naravno uz porodicu koja je na prvom mestu.