Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Mikisha » 06 Aug 2025, 19:13

dobro bre Varga ne moras nas uvek namestiti primitivnima, de si sad taj zakljucak iskopao..
Evo moja je sedamsto puta skolovanija od mene a ja sam krkan i ipak mi ne smeta to…
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby soniko » 06 Aug 2025, 19:21

Angus Young wrote:
Komentarišući poruke na društvenim mrežama koje negativno govore o Glišiću, Vučić je rekao da, kada je premijer Srbije Zoran Đinđić preminuo neki su se tome radovali, a da mnogi njega lažno optužuju da se radovao, a da su se neki radovali i kada je preminuo bivši predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević.

„Problem je što ti ljudi nemaju elementarnog vaspitanja i pristojnosti“, ocenio je Vučić.

Nema srama lik

Nije Ćuruviju spominjao?
soniko

Postby Bogun » 06 Aug 2025, 19:24

Angus Young wrote:
Komentarišući poruke na društvenim mrežama koje negativno govore o Glišiću, Vučić je rekao da, kada je premijer Srbije Zoran Đinđić preminuo neki su se tome radovali, a da mnogi njega lažno optužuju da se radovao, a da su se neki radovali i kada je preminuo bivši predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević.

„Problem je što ti ljudi nemaju elementarnog vaspitanja i pristojnosti“, ocenio je Vučić.

Nema srama lik

Ja sam ubeđen da ima klip na internetu gde on kaže, parafraziram: Napio sam se kad je Đinđić ubijen.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Mikisha » 06 Aug 2025, 19:29

Nemoj soniko, cuo sam da su neki spominjali curuviju i neku branku i da posle nisu bas bili zadovoljni tretmanom
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby soniko » 06 Aug 2025, 19:54

:biggrin:

Onda se pravite da nisam nista napisao

Bem li ga bio sam ubjedjen da je ovo sto je Bogun napisao rekao za Curuviju
soniko

Postby Houdini » 06 Aug 2025, 20:14

Bogun wrote:Ja sam ubeđen da ima klip na internetu gde on kaže, parafraziram: Napio sam se kad je Đinđić ubijen.

ima ono da se napio tri puta u zivotu, kad je Zvezda osvojila KES, kad je ubijen Curuvija i Djindjic.. ali nema klip, to su navodne izjave..

mislim verovatne izjave, ali nema konkretnih dokaza..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Bogun » 06 Aug 2025, 20:16

Ok, ja sam mislio da je ima u formi video zapisa.

Mada, da nije to izjavio za medije, onda bi sigurno demantovao vrlo brzo po objavljivanju vesti/intervjua. Tako da...
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby PERA » 06 Aug 2025, 20:17

Mikisha wrote:dobro bre Varga ne moras nas uvek namestiti primitivnima, de si sad taj zakljucak iskopao..
Evo moja je sedamsto puta skolovanija od mene a ja sam krkan i ipak mi ne smeta to…

Kakav si ti meni kralj. :blue:
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby balkanski spijun » 06 Aug 2025, 20:33

Mikisha wrote:dobro bre Varga ne moras nas uvek namestiti primitivnima, de si sad taj zakljucak iskopao..

Upoznao sam danasnju suprugu kad je dosla na studije.Nismo se vencali,ziveli smo zajedno,planirali neku nasu buducnost.Kad je ostala u drugom stanju,htela je da napusti studije.U to vreme nisam radio,na sisi roditelja.Onda sam joj rekao,napustis li studije,mi se razilazimo.Ostavio sam trudnu zenu kod roditelja i otisao za Krajinu..To mi je najveca rana i trudim se taj period zivota da zaboravim.Zivecemo,kako znamo i Nismo se vencali do dana danasnjeg.Planirali ,pomerali i tako prodje 30 i vise godina Iz seljacke porodice,jednom je bila na moru i to eskurzija,peske svakog danapo 5 km,leti i zimi .Shvatila je da jedino skola,obrazovnje moze da joj bude vodilja i da pobegne od tasdsnjeg zivota.
Naravno da sam je podrzao.Moje je bilo da donesem novac,njeno da zavrsava studije i odgoj deteta.Nikad joj dinar nisam uzeo,niti znam kolika joj je plata.Cak sta vise,ljudima kojima sam pozajmljivao,nekad su uplacivali na njen racun.Cak i ljudi odavde sa foruma.Nisu verovali,kad im kazem da je svejedno gde ce da uplate.To je sve nase,pa i kad potrosi :biggrin:

Jednu stvar sam joj rekao i dan danas se toga pridrzavam.Budes li dozvolila sebi da nekome dinar uzmes da bi mu pomogla,zavrsili smo.Bolje reci,ne mogu,necu,nego na taj nacin da ostvaris dobit.To joj nikad ne bi oprostio.Da neko upire prstom u mene.Za sad nije doslo do mene da je uzela,nadam se da nece.

Danas je podrzavam kao i prvog dana.Nikad nisam delio ljude po obrazovanju,kolicini novca,boji koze,nacionalnom opredeljenju,vec kakav je covek.Za mene najbolji covek,za druge mozda nije,ali to me ni ne tangira previse.

Za svoje godine je bomba.Pametna,lepa,obrazovana,duhovita.Meni dovoljno.Kakav sam ja,ona je suprtnost.Kazu suprotnosti se privlace :biggrin:

Najveci nas uspeh ,gde god da odemo,imamo poznanike,prijatelje:Naravno uz porodicu koja je na prvom mestu.
balkanski spijun

Postby Mikisha » 06 Aug 2025, 21:40

Naravno djede, zato i kazem, to je glupost velika i brat madzar Varga(kog gotivim do jaja), kao veliki evropejac voli da predstavi nas poreklom van AP Vojvodine kao da smo srednjovekovna bica, ako ne i neka mitska bica sto tegle balvan na ramenu.

Moja je fakultetski obrazovana, ja sam skolu stavio u 88 plan, dan danas se ne kajem zbog toga, takvo vrene bilo, tranzicije, inflacije, sankcije, rotacije, a meni karakter jos gori od tog vremena, pa malo porastao pa se zaplasio da ne budem tatin sin obzirom da sam iz pojake porodice i eto, ispade tako, dinamicno ceo zivot, i mogu reci da nekad budem razocaran, nekad srecan, al u totalu sam zadovoljan.

A sto se nje tice, rekao sam joj da slobodno radi u struci ako je ta plata zadovoljava, ja cu se truditi da se pobrinem za ostatak.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby GoodfellasG » 06 Aug 2025, 22:25

Bas je lepo cuti da su vase supruge, od obojice, bile okej sa vasim opredeljenjima kao sto ste vi sa njihovim. Tipa da vas nisu osudjivale sto niste istih shvatanja i opredeljenja sto se karijere i obrazovanja tice.

Naci takav kompromis i pustiti jedno drugo da budu to sto jesu je bas retkost. Da ne pricam ovde kod mene na Zapadu :D

Alal vera obojici.
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby soniko » 06 Aug 2025, 22:53

Jako je tesko dati univerzalan savjet ali evo poslije dvadeset godina braka apsolutno mogu potpisati ovo sto je Balkanski napisao i tu pricu svesti na tri bitne stvari, on je spomenuo novac, naravno da nije najvazniji ali iz njega se zakljucuje da postoji najvaznija stvar za uspjesan brak a to je povjerenje. Pored toga, slazem se o tome da se suprotnosti privlace, jer u tom slucaju postoji razumijevanje i prilagodjavanje koji su isto toliko bitni.
soniko

Previous

Return to Vaterpolo