StefNS wrote:Recite da se ovo neko zeza?
Celnici VK partizan su danas ponudili celnicima naseg VK-a i predstavnicima vlasti zaduzenih za finansiranje vaterpola da sve pare koje se budu odvojile za vaterpolo klubove ove sezone IDU NAMA jer su procenili da je najgora moguca varijanta da sad i oni dovedu 3-4 igraca i mi jos 1-2 i da time Jugu lagano otvorimo vrata Evro-titule a verovatno ne bi uspeli ni da nam uzmu domacu titulu...dzentlmenski potez nema sta...
ALI,ima i jedan USLOV - da istovetnu kolicinu novca koju mi dobijemo sada od drzave(reda velicine oko 600-700k eura,a ovo sto smo do sada ulozili je stiglo od GASPROMA i to se ne racuna) dobiju i oni dogodine,jer po njihovim predvidjanjima Zvezda ce sa ovim timom+Vanja,Filip i Nikic biti PRVAK EVROPE a onda nam nece biti problem da namaknemo sponzore za iducu sezonu...
Naravno,to nigde nece procureti u obliku u kom sam ja sada napisao,ali znajte da ako Vanja i Filip i jos neko potpise za nas,da je to - to.
Ceka se odgovor drzavnih firmi...
Ovo me je i juče neko pitao preko pm. Ovo je teška glupost. Prvo ko može da garantuje da će VKP sledeće godine dobiti taj novac. Dajte ljudi malo razmišljajte. Sa druge strane cifra koja se ovde pominje je smešna. U pitanju je mnogo manja suma. Treća stvar ja ne znam ni jednog Grobara koji bi pristao na nešto ovako. Ajde da Đurić vodi VKP, pa da me ne iznenadi. A i ko pristane kako će se oprati pred navijačima.
Sve će ovo izgleda pasti u vodu, pošto je priča o stvaranju još jednog vaterpolo "giganta" u toku. Dinkić je uložio (državne) pare kako bi stvorio novo veštačko čedo. Priča sa VK Radnički Kragujevac je ozbiljna i ne bi me iznenadilo da se završi kako je Mlađa osmislio. Ovo uplitanje politike u sport prelazi sve granice dobrog ukusa.
Inače članovi Vojvodine Ranđić i Ubović igrali su za VK Radnički u baražu i ne bi me iznenadilo da ostanu u Kragujevcu
Naime, prema pisanju sportskog dnevnika Sport vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca mogao bi da dovede četvoricu sjajnih vaterpolista u svoje redove.
Vanja Udovičić, Filip Filipović, Boris Zloković i Damir Burić najavljeni su kao novi igrači kragujevačkog tima. Ukoliko do ovih transfera dođe Radnički bi dobio mestu u elitnom rangu takmičenja, a iza celog projekta stoje gradske strukture.
Zanimljivo je da ovaj klub postoji tek nekoliko meseci, a da je tek proletos Kragujevac dobio moderan bazen čiju izgradnju je finansiralo Ministarstvo za omladinu i sport.