Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Stoxan » 28 Aug 2012, 23:26

VMJunior wrote:Jel mozemo da kazemo da ce(bar :biggrin: ) jedan od njih dvojice potpisati?

Ne još
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby StefNS » 29 Aug 2012, 02:11

Recite da se ovo neko zeza? :laugh:

Celnici VK partizan su danas ponudili celnicima naseg VK-a i predstavnicima vlasti zaduzenih za finansiranje vaterpola da sve pare koje se budu odvojile za vaterpolo klubove ove sezone IDU NAMA jer su procenili da je najgora moguca varijanta da sad i oni dovedu 3-4 igraca i mi jos 1-2 i da time Jugu lagano otvorimo vrata Evro-titule a verovatno ne bi uspeli ni da nam uzmu domacu titulu...dzentlmenski potez nema sta...
ALI,ima i jedan USLOV - da istovetnu kolicinu novca koju mi dobijemo sada od drzave(reda velicine oko 600-700k eura,a ovo sto smo do sada ulozili je stiglo od GASPROMA i to se ne racuna) dobiju i oni dogodine,jer po njihovim predvidjanjima Zvezda ce sa ovim timom+Vanja,Filip i Nikic biti PRVAK EVROPE a onda nam nece biti problem da namaknemo sponzore za iducu sezonu...
Naravno,to nigde nece procureti u obliku u kom sam ja sada napisao,ali znajte da ako Vanja i Filip i jos neko potpise za nas,da je to - to.
Ceka se odgovor drzavnih firmi...
StefNS

Postby 71:70 » 29 Aug 2012, 07:00

Imajuci u vidu da je nikic potpisao za galatu, verovatno se neko zeza
71:70

Postby Jovan » 29 Aug 2012, 09:13

Jovan

Postby Stoxan » 29 Aug 2012, 09:28

StefNS wrote:Recite da se ovo neko zeza? :laugh:

Celnici VK partizan su danas ponudili celnicima naseg VK-a i predstavnicima vlasti zaduzenih za finansiranje vaterpola da sve pare koje se budu odvojile za vaterpolo klubove ove sezone IDU NAMA jer su procenili da je najgora moguca varijanta da sad i oni dovedu 3-4 igraca i mi jos 1-2 i da time Jugu lagano otvorimo vrata Evro-titule a verovatno ne bi uspeli ni da nam uzmu domacu titulu...dzentlmenski potez nema sta...
ALI,ima i jedan USLOV - da istovetnu kolicinu novca koju mi dobijemo sada od drzave(reda velicine oko 600-700k eura,a ovo sto smo do sada ulozili je stiglo od GASPROMA i to se ne racuna) dobiju i oni dogodine,jer po njihovim predvidjanjima Zvezda ce sa ovim timom+Vanja,Filip i Nikic biti PRVAK EVROPE a onda nam nece biti problem da namaknemo sponzore za iducu sezonu...
Naravno,to nigde nece procureti u obliku u kom sam ja sada napisao,ali znajte da ako Vanja i Filip i jos neko potpise za nas,da je to - to.
Ceka se odgovor drzavnih firmi...

Ovo me je i juče neko pitao preko pm. Ovo je teška glupost. Prvo ko može da garantuje da će VKP sledeće godine dobiti taj novac. Dajte ljudi malo razmišljajte. Sa druge strane cifra koja se ovde pominje je smešna. U pitanju je mnogo manja suma. Treća stvar ja ne znam ni jednog Grobara koji bi pristao na nešto ovako. Ajde da Đurić vodi VKP, pa da me ne iznenadi. A i ko pristane kako će se oprati pred navijačima.

Sve će ovo izgleda pasti u vodu, pošto je priča o stvaranju još jednog vaterpolo "giganta" u toku. Dinkić je uložio (državne) pare kako bi stvorio novo veštačko čedo. Priča sa VK Radnički Kragujevac je ozbiljna i ne bi me iznenadilo da se završi kako je Mlađa osmislio. Ovo uplitanje politike u sport prelazi sve granice dobrog ukusa.
Inače članovi Vojvodine Ranđić i Ubović igrali su za VK Radnički u baražu i ne bi me iznenadilo da ostanu u Kragujevcu

Naime, prema pisanju sportskog dnevnika Sport vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca mogao bi da dovede četvoricu sjajnih vaterpolista u svoje redove.

Vanja Udovičić, Filip Filipović, Boris Zloković i Damir Burić najavljeni su kao novi igrači kragujevačkog tima. Ukoliko do ovih transfera dođe Radnički bi dobio mestu u elitnom rangu takmičenja, a iza celog projekta stoje gradske strukture.

Zanimljivo je da ovaj klub postoji tek nekoliko meseci, a da je tek proletos Kragujevac dobio moderan bazen čiju izgradnju je finansiralo Ministarstvo za omladinu i sport.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Robert Jordan » 29 Aug 2012, 09:42

mislim da se neko sprda, ali s obzirom da je ovo srbija, te smo videli u ovom sportu (a i nekom drugom) sta se radi, tako da je sve moguce...
hm, istina je. politiko... :facepalm:
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby Atila » 29 Aug 2012, 10:27

Mene uopste ne cudi prica sto se tice dovodjenja igraca u Radnicki. Ako hoce da naprave neki bum u Kg ovo im je odlicna prilika da sa manje para urade nesto. Slicna situacija je sa fudbalom i kosarkom, fudbal je na neki nacin zrtvovan da bi se u kosarci napravila ozbiljna ekipa. KK Radnicki ima budzet oko 1.5 m sa jednom petinom tog budzeta VK Radnicki bi igrao evroligu. Jako ozbiljno su organizovali Vk odmah su dobili organizaciju fajnal fora 2. lige uz to imali su najskuplje igrace u drugoj ligi.
Ja bi voleo da se tamo napravi nesto ozbiljnije bazen je stvarno ekstra, sada kada je kriza mozda mozemo mi da napravimo nesto zanimljiviju ligu. Pozdrav.
Atila

Postby Stoxan » 29 Aug 2012, 10:57

Mitrović i Maksimović postali Lale

VK Vojvodina - U narednoj sezoni VK Vojvodina će se mnogo više oslanjati na mlade i perspektivne igrače. Svoje prve profesionalne ugovore sa matičnim klubom potpisali su Miloš Maksimović i Vojislav Mitrović.

Naredne sezone će za Vojvodinu nastupati još dva veom mlada igrača. Iz VK Jadran iz Herceg Novog je došao Stefan Roganović, a iz VK Beograda Aleksandar Njegovan.
Kao što je već objavljeno, ranije su svoje prve profesionalne ugovore sa matičnim klubom potisali Nemanja Matković i Dušan Vasić, a Vojvodiu su pojačali Franko Geratović (Medveščak, Zagreb) i Marko Crvenko (Heliopolis).

U ovom prelaznom roku redove Vojvodine je napustilo čak šest igrača: Boris Vapenski (Crvena Zvezda Vet), Miroslav Ranđić (Marsej, Francuska), Ivan Basara (Partizan Rajfajzen), Marko Matović (Partizan Rajfajzen), Milutin Mitrović (koledž, SAD) i australijanac Aidan Rouč.

http://kapiten.rs/ostali-sportovi/vater ... ce=twitter
Stoxan

Postby Stoxan » 29 Aug 2012, 12:17

Izgleda da su Filipović i Udovičić završili posao sa Kragujevčanima. Uz njih najverovatnije potpisuju i Zloković i Burić
Stoxan

Postby Nebojsa » 29 Aug 2012, 12:28

To, vaterpolo u Srbiji se budi! :copa1:

:pop:
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Robert Jordan » 29 Aug 2012, 12:32

sta, i pravac prva liga? neverovatno... :facepalm:
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby Неша » 29 Aug 2012, 12:33

:jupi:

Dosta je vladao Partizan
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Sony » 29 Aug 2012, 12:55

Strasno...
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby KKP » 29 Aug 2012, 13:01

Stoxan wrote:Izgleda da su Filipović i Udovičić završili posao sa Kragujevčanima. Uz njih najverovatnije potpisuju i Zloković i Burić

:shock:
KKP

PreviousNext

Return to Vaterpolo