by Stoxan » 21 Aug 2012, 22:39
Prvo Atila dobrodošao.
Sigurno je da imaš gomilu igrača koji nisu tako medijski eksponirani, a koji su odlični. Partizan je pre 2 godine doveo tada anonimnog Acu Radovića koji je eksplodirao kod nas. Sa druge strane Uroš Čučković se nije za sada snašao najbolje. Bilo je priče da bi i Toni Petrović mogao doći. Po meni bi on mogao biti dobar pogodak. Sve je to rizik. To jesu jeftini igrači, ali ne garantuju kvalitet. Luka Sekulić i Ivan Krizman (ne Kuzman) su solidni igrači. Prvi je odličan napadač, levoruk, reprezentativac.. On je otišao u Italiju, tako da od njega nema ništa. Krizman je Riječanin koji će najverovatnije ostati u Jadranu da se dalje razvija pod palicom Vlade Gojkovića. Još je zelen za neku veću ulogu. Ne verujem da će biti svetska klasa, ali može biti solidan igrač. Meni se Ranđić ne sviđa. Gledao sam ga par puta u Vojvodini i često ume da se izgubi u utakmici, da ga nema nigde... Ume jednu utakmicu da odigra maestralno (kao tu sa Mladošću) pa ga onda narednih 5 nema nigde. Ima u Vojvodini jako zanimljivih momaka. Pre svih Vuksanović i Ubović. I jedan i drugi će biti svetska klasa, pod uslovom ako na vreme odu u neki ambiciozniji klub, što Vojvodina sada nije. Ne sme da im se desi sudbina Vapenskog koji zadnje 2 godine bukvalno stagnira. Bio je veliki talenat, a (za) sada je samo prosečan igrač. Takođe ne sviđa mi se ni Basara što je došao u Partizan.
Sa druge strane Subotić je dobitak višestruki. U pitanju je najveći svetski talenat, koji već sada ima zavidno seniorsko iskustvo. Ne sumnjam da će u Partizanu dobiti šansu kao Mandić. Imamo gomilu supertalentovane dece. Pored njih tu su još i Vico, Gogov, Obradović, Stojanović, Nešić... Ima tu materijala za dobar vaterpolo u budućnosti.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford