Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Sony » 21 Aug 2012, 21:16

Opa...odlicne vijesti. Samo da potpisu!!! :D :D :D
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Atila » 21 Aug 2012, 22:07

Stvarno bi bilo prelepo gledati sve nase vrhunske igrace u Srbiji, ali steta je da ne naplate svoj kvalitet i da igraju za nase klubove u pola svoje cene. Ja mislim ovde da je najveci uspeh sto se tice dovodjenja igraca napravio upravo Partizan sa Suboticem gledao sam ga dosta puta prosle sezone igra tako sigurno kao da ima 10 sezona iza sebe a igrati ce sve bolje i bolje.
Zato bi i drugi nasi klubovi mogli na potraze tu neke mlade igrace ( Sekulic, Kuzman-tako se valjda zove ubojita levica) ili pak Randjic decko je dao 6 golova u evro ligi protiv Mladosti, on sigurno ima kvalitet za Zvezdu a ne treba previse para. Stoxane sta ti mislis o ovome?

pozdrav svima 1. post na ovom forumu :copa1:
Atila

Postby Napredpartizan » 21 Aug 2012, 22:09

Dobrodosao !
Napredpartizan

Postby Milutinov Tata » 21 Aug 2012, 22:20

Pozdrav Atila, dobro dosao :hatman:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Stoxan » 21 Aug 2012, 22:39

Prvo Atila dobrodošao.

Sigurno je da imaš gomilu igrača koji nisu tako medijski eksponirani, a koji su odlični. Partizan je pre 2 godine doveo tada anonimnog Acu Radovića koji je eksplodirao kod nas. Sa druge strane Uroš Čučković se nije za sada snašao najbolje. Bilo je priče da bi i Toni Petrović mogao doći. Po meni bi on mogao biti dobar pogodak. Sve je to rizik. To jesu jeftini igrači, ali ne garantuju kvalitet. Luka Sekulić i Ivan Krizman (ne Kuzman) su solidni igrači. Prvi je odličan napadač, levoruk, reprezentativac.. On je otišao u Italiju, tako da od njega nema ništa. Krizman je Riječanin koji će najverovatnije ostati u Jadranu da se dalje razvija pod palicom Vlade Gojkovića. Još je zelen za neku veću ulogu. Ne verujem da će biti svetska klasa, ali može biti solidan igrač. Meni se Ranđić ne sviđa. Gledao sam ga par puta u Vojvodini i često ume da se izgubi u utakmici, da ga nema nigde... Ume jednu utakmicu da odigra maestralno (kao tu sa Mladošću) pa ga onda narednih 5 nema nigde. Ima u Vojvodini jako zanimljivih momaka. Pre svih Vuksanović i Ubović. I jedan i drugi će biti svetska klasa, pod uslovom ako na vreme odu u neki ambiciozniji klub, što Vojvodina sada nije. Ne sme da im se desi sudbina Vapenskog koji zadnje 2 godine bukvalno stagnira. Bio je veliki talenat, a (za) sada je samo prosečan igrač. Takođe ne sviđa mi se ni Basara što je došao u Partizan.

Sa druge strane Subotić je dobitak višestruki. U pitanju je najveći svetski talenat, koji već sada ima zavidno seniorsko iskustvo. Ne sumnjam da će u Partizanu dobiti šansu kao Mandić. Imamo gomilu supertalentovane dece. Pored njih tu su još i Vico, Gogov, Obradović, Stojanović, Nešić... Ima tu materijala za dobar vaterpolo u budućnosti.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby RobRoy » 22 Aug 2012, 06:08

Konačno malo lijepih vjesti. Nadam se da će se Vanjin transfer realizovati, takođe bi bili sjajno da dođe i Filip.
Negdje sam pročitao da je i Zloković opcija, ne znam, extra je klasa, ali imam utisak da mu ponešto u glavi nedostaje...

I da, dobrodošlica Biču božijem !!!
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Stoxan » 22 Aug 2012, 10:04

STIŽU ZLOKOVIĆ I IVOVIĆ
RAPSODIJA sa pojačanjima u Crvenoj zvezdi se nastavlja! Posle Denisa Šefika, još dva reprezentativca Crne Gore trebalo bi da stignu u Beograd. Sjajni centar Boris Zloković dogovorio se o saradnji sa crveno-belima i biće konkurencija Dušku Pijetloviću na poziciji, a ugovor bi trebalo da potpiše i Aleksandar Ivović, član idealne postave Olimpijskih igara u Londonu.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.h ... -na-titulu

Kako mu je prošlogodišnji tim Pro reko ponudio mnogo manje novca nego li mu sleduje, popularni Leka odlučio se da uz Nikolu Janovića igra u Jugu.
- Bilo je i drugih ponuda, ali ova mi je bila najprimamljivija - kaže Ivović napominjući da ako dođe do potpisivanja ugovora biće to na godinu.

- Ni “Crvena zvezda”, a ni “Posilipo” ne dolaze u obzir. Od Italije sam već umoran, a ne želim u neku jaku ligu, jer zaista mi treba odmor i na to ću biti fokusiran - jasan je Zloković.

http://www.radiojadran.com/index.php?op ... i&Itemid=1

Zanimljivo.. :morning:

Inače Ivović je od juče u Dubrovniku na završnim pregovorima sa Jugom.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 22 Aug 2012, 12:42

Kao što sam najavio Aleksandar Ivović potpisao za Jug. Toliko o našim "objektivnim i informisanim" novinarima. Jug definitivno prvi favorit u Evropi.
Stoxan

Postby CRNO_BELI » 22 Aug 2012, 12:58

Samo da Vanja dodje i ja sam prezadovoljan.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Grande Alessandro » 22 Aug 2012, 13:32

Jelenić za SPORTAL.RS: Voleo bih da Filipović i Udovičić dođu u Zvezdu
22 Avgust 2012 | 14:17(2)

Jelenić za SPORTAL.RS: Voleo bih da Filipović i Udovičić dođu u Zvezdu
Vaterpolo klub Crvena zvezda angažovanjem pet velikih pojačanja, golmana Denisa Šefika, Nikole Rađena, Andrije Prlainovića, Duška Pijetlovića i Borisa Vapenskog, pokazuje ozbiljnu nameru da u predstojećoj sezoni najzad "izađe na crtu" velikom rivalu i srpskom šampionu u poslednjih šest sezona, Partizanu. Međutim, tu ne mora da bude kraj pojačanjima, pošto se spekuliše i o dolascima crnogorskih reprezentativaca Borisa Zlokovića i Aleksandra Ivovića. Takođe, bez kluba su ostali Filip Filipović i Vanja Udovičić, što može da bude interesantna informacija vodećim ljudima crveno-belih.

Predsednik Zvezde Viktor Jelenić kaže za SPORTAL.RS da je dobro za srpski vaterpolo što su se toliki asovi vratili u zemlju.

- Srećni smo zbog njihovih dolazaka. To jasno pokazuje naše ambicije. Želimo da Zvezda opet bude velika - objašnjava Jelenić.

Hoće li se ovom kvintetu igrača pridružiti i Crnogorci Boris Zloković i Aleksandar Ivović?

- Neće! Nije tačno to što se piše po medijima.

Bez kluba su trenutno i Filip Filipović i Vanja Udovičić. Ima li Zvezda dovoljno jak budžet da i njih dvojicu privoli da dođu?

- Nikada se ne zna. Mi bismo, naravno, voleli da oni dođu, ali videćemo da li će to i da se dogodi.

S obzirom na igrački sastav, da li bi se Zvezda zadovoljila samo primatom u domaćem takmičenju ili je možda ambicija da se uradi nešto više i u Evroligi?

- O tom - potom. Bitno je da dobro počnemo sezonu, a onda ćemo na osnovu rezultata videti šta je prioritet.

Možete li u ovom trenutku da ocenite kvalitete "večitih rivala", odnosno da li je Crvena zvezda posle mnogo godina jača od Partizana?

- Teško je davati takve procene. Najbolje će se sve videti u samom bazenu - zaključio je Viktor Jelenić.

sportal.rs
Grande Alessandro

Postby Napredpartizan » 22 Aug 2012, 13:38

Komentar na tu vest nekog tamo...
Krece apsolutna dominacija najtrofejnijeg sportskog drustva CRVENE ZVEZDE, ono sto je najznacajnije ovo je prirodna dominacija, BEZ DRZAVNIH PARA,ispod nase casti bi bilda osvajamo titule kao neki i pri tome ih velicamo ,a znamo kako su osvojene.

:P
Napredpartizan

Postby KKP » 22 Aug 2012, 14:57

Jelenić može samo da se nada Vanji i Filipu...
KKP

Postby Chovke » 22 Aug 2012, 14:59

Najnovija vest Udovicic, Filipovic, Zlokovic potpisuju u subotu za PARTIZAN.

Sa fejsbuka,sad ne znam da li je tacno.Ima li istine?
Chovke

Postby Unexpected » 22 Aug 2012, 15:13

Naleteh negde (možda i ovde) da pojačanja VKCZVet koštaju 2x100.000€ + 2x50.000€, ne znam koliko je tačno.
Baš juče slušam Viktora sa pričom kako su mnogo manje pare nego u basketu. Za ovu kintu mi se čini da bi i u basketu bila fina pojačanja. Zna li se odakle odjednom kinta.
The End.
Unexpected

Postby Milutinov Tata » 22 Aug 2012, 15:37

Unexpected wrote:Naleteh negde (možda i ovde) da pojačanja VKCZVet koštaju 2x100.000€ + 2x50.000€, ne znam koliko je tačno.
Baš juče slušam Viktora sa pričom kako su mnogo manje pare nego u basketu. Za ovu kintu mi se čini da bi i u basketu bila fina pojačanja. Zna li se odakle odjednom kinta.

Dosla su im petorica, fali ti jedan da zatvrosi finansijsku konstrukciju :biggrin: . Ono sto sam ja procitao prica se da je Gasprom dao pare.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

PreviousNext

Return to Vaterpolo