Milutinov Tata wrote:Ono sto me "impresionira" je da Prlainovic, Filipovic i Zlokovic nisu nimalo jeftini igraci, da ne dobijaju i stanove od Dulica (pitanje je krajnje ozbiljno, znam da je on bio umesan u onu gradnju "jeftinih" stanova)?
Ja i dalje mislim da Jelenic nije lud da uleti u probleme zbog kojih je originalna Zvezda ugasena.
Još posle osvajanja Evro titule rekao sam da će brzo doći dan kada će Zvezda imati veći budžet od Partizana. Problem je što oni nemaju dugove iz prošlih sezona. Sve što je ONA Zvezda dugovala (za bazene, igrače..) sve je nestalo pošto je ona Zvezda ugašena 2008. Jelenić se prilikom osnivanja ovog novog ogradio od toga i praktično počeo od 0. Iako ja gotivim Viktora jer je krajnje pošteno ušao u celu priču, ovakav način poslovanja je sraman. Mi smo 2003. bili u sličnoj situaciji. Mogao je i tada da se osnuje neki tim VK Partizan.vet, ali nije. Raspušten je ceo prvi tim i sve je igrački krenulo od početka. Taj korak koji su napravili Šoštar i kompanija je početak naše dominacije u vaterpolu.
Vaterpolo nije profitabilan sport i potrebno je ulaganje sa strane da bi opstao klub. Partizan non stop vuče repove iz prošlih sezona. Nije tajna da smo ostali dužni bivšim igračima i da se to koliko toliko vraća. Ove sezone od sponzora dobili smo neki novac (mnogo manji nego Zvezda), ali je problem što je on uglavnom otišao na plate iz prošle sezone. Zvezda tih problema (za sada) nema. Međutim ovakvo bahaćenje koje oni pokazuju ove sezone imao je i Bečej, pa je brzo otišao u legendu. Velika prednost Partizana je naša vaterpolo škola. Još uvek smo najjači u regionu po tom pogledu. Imamo VK Banjicu gde igra većina naših omladinaca. To je okosnica za budućnost.
RobRoy wrote:Mada mi ostaje nejasno sve ovo oko CZ, od, malte ne, gašenja kluba sada imaju osjetno veći budžet od nas!?

Njihov izvorni klub je ugašen 2008. godine. VK Crvena zvezda ne postoji. Ovo oko budžeta napisao sam gore. Gro naših ovogodišnjih finansija ode na dugove iz prošle sezone, koje Zvezda nema.