Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Alonzo » 20 Aug 2012, 08:42

Odlicno. Sada ce ganci poceti i vaterpolo da prate.

Od ekipe koja je bankrotirala do ekipe sa najvecim budzetom...takve gluposti se desavaju samo u Srbiji.

Dok smo mi sampioni Evrope i vekovni sampioni nase zemlje - u nas klub se najmanje para ulaze.

Jos jedna borba protiv drzavnog projekta, lopova Dulica i Sapica.

Potopicemo ih.
Alonzo

Postby Stoxan » 20 Aug 2012, 08:51

Milutinov Tata wrote:Ono sto me "impresionira" je da Prlainovic, Filipovic i Zlokovic nisu nimalo jeftini igraci, da ne dobijaju i stanove od Dulica (pitanje je krajnje ozbiljno, znam da je on bio umesan u onu gradnju "jeftinih" stanova)?

Ja i dalje mislim da Jelenic nije lud da uleti u probleme zbog kojih je originalna Zvezda ugasena.

Još posle osvajanja Evro titule rekao sam da će brzo doći dan kada će Zvezda imati veći budžet od Partizana. Problem je što oni nemaju dugove iz prošlih sezona. Sve što je ONA Zvezda dugovala (za bazene, igrače..) sve je nestalo pošto je ona Zvezda ugašena 2008. Jelenić se prilikom osnivanja ovog novog ogradio od toga i praktično počeo od 0. Iako ja gotivim Viktora jer je krajnje pošteno ušao u celu priču, ovakav način poslovanja je sraman. Mi smo 2003. bili u sličnoj situaciji. Mogao je i tada da se osnuje neki tim VK Partizan.vet, ali nije. Raspušten je ceo prvi tim i sve je igrački krenulo od početka. Taj korak koji su napravili Šoštar i kompanija je početak naše dominacije u vaterpolu.
Vaterpolo nije profitabilan sport i potrebno je ulaganje sa strane da bi opstao klub. Partizan non stop vuče repove iz prošlih sezona. Nije tajna da smo ostali dužni bivšim igračima i da se to koliko toliko vraća. Ove sezone od sponzora dobili smo neki novac (mnogo manji nego Zvezda), ali je problem što je on uglavnom otišao na plate iz prošle sezone. Zvezda tih problema (za sada) nema. Međutim ovakvo bahaćenje koje oni pokazuju ove sezone imao je i Bečej, pa je brzo otišao u legendu. Velika prednost Partizana je naša vaterpolo škola. Još uvek smo najjači u regionu po tom pogledu. Imamo VK Banjicu gde igra većina naših omladinaca. To je okosnica za budućnost.

RobRoy wrote:Mada mi ostaje nejasno sve ovo oko CZ, od, malte ne, gašenja kluba sada imaju osjetno veći budžet od nas!? :krsti:

Njihov izvorni klub je ugašen 2008. godine. VK Crvena zvezda ne postoji. Ovo oko budžeta napisao sam gore. Gro naših ovogodišnjih finansija ode na dugove iz prošle sezone, koje Zvezda nema.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Niksicanin » 20 Aug 2012, 08:55

Izbjegavam da pratim gancije u bilo cemu. Na ovom portalu svratim jednom u pola godina na njihov neki pdf. Ovo sto Stoxan pise, vjerovatno je analogija i sa njihovim KK. I oni su vratili pare i sad kupuju igrace. Ko zna, mozda ce tim stopama i FK. I eto veselja.
Niksicanin

Postby irriducibili » 20 Aug 2012, 09:02

Uopste mi se ne dopada ova komparacija sa Becejom. Pre nego sto je otisao u istoriju, imao je niz uspesnih godina, gde su osvajali sve sto se moglo osvojiti. Ne zelim da takva vestacka tvorevina ponavlja takve rezultate, a da to ovaj put budu ovi iz neposrednog komsiluka. Makar posle toga otisli u istoriju. Ne bi im bilo prvi put, a svejedno se opet pojave u novom obliku...
irriducibili

Postby KKP » 20 Aug 2012, 09:11

Stoxan wrote:
Stoxan wrote:Izgleda da će i Zloković u Zvezdu.

Pogodio sam poziciju, ali ne i ime.

Pjetlović potpisuje za Zvezdu. A sa njim i Rađen, Šefik i Vapenski

VK i KK CZ... :laugh:

Pa ovo može samo u crtanom filmu i naravno u Srbiji, ali dobro...

Neki političari umešali prste i odmah se stvorile neke pare, a sedmosruki šampion Evrope jedva... :facepalm:
KKP

Postby 71:70 » 20 Aug 2012, 10:12

Ocekujem da naprave i hokej sekciju koja ce biti jaca od medvescaka...
71:70

Postby Houdini » 20 Aug 2012, 10:21

Stoxan wrote:Velika prednost Partizana je naša vaterpolo škola. Još uvek smo najjači u regionu po tom pogledu. Imamo VK Banjicu gde igra većina naših omladinaca. To je okosnica za budućnost.

ovo je najvaznija stvar za rad nekog tima na duge staze. instant timovi koji se prave na brzinu, obicno tako i zavrse. kad se slavina zavrne i oni nestanu. zato da se mi drzimo ovog sto radimo, pa i ako kiksnemo neku godinu, nije bitno.

Alonzo wrote:Od ekipe koja je bankrotirala do ekipe sa najvecim budzetom...takve gluposti se desavaju samo u Srbiji.

Rangers igra beton ligu, a kod nas kad bankrotiras dobijas bonus. Mirko Cvetkovic postavio stvari na svoje mesto :okk:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Zlaja » 20 Aug 2012, 10:35

Kao Gasprom uleteo, kazu da im je pokrio budzet za min 2 godine.
Zlaja

Postby rabesandratana » 20 Aug 2012, 11:11

Houdini wrote:
Stoxan wrote:Velika prednost Partizana je naša vaterpolo škola. Još uvek smo najjači u regionu po tom pogledu. Imamo VK Banjicu gde igra većina naših omladinaca. To je okosnica za budućnost.

ovo je najvaznija stvar za rad nekog tima na duge staze. instant timovi koji se prave na brzinu, obicno tako i zavrse. kad se slavina zavrne i oni nestanu. zato da se mi drzimo ovog sto radimo, pa i ako kiksnemo neku godinu, nije bitno.

Dok god je ovako mi nemamo razloga za brigu, uostalom u zadnjih petnaestak godina dva puta raspustiti prvi tim, i posle toga postizati ovakve rezultate samo govori o nasoj velicini i koliko se ozbiljno radi u mladjim kategorijama.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Napredpartizan » 20 Aug 2012, 11:49

Zvezda polako postaje prvi favorit u Evroligi...
Napredpartizan

Postby mastro mostro » 20 Aug 2012, 11:50

Pošto se polako diže hajka na Dulića zbog bahatog ponašanja i samovoljnog usmeravanja love... rekreativna ekipa koja igra vaterpolo na Tašu (među kojima ima i nekih koji su kao nekad igrali u nekoj od Zvezda) su prvo doveli Jelenića a onda su na svoje termine doveli i ekstra netalentovanog Dulića i tako obezbedili logistiku za svoj ambiciozni plan da naprave klub od kaljuge koja je ostala davljenjem izvorne Zvezde...
Još jedna krajnnje sumnjiva priča u koju su upleteni razni živopisni likovi... baš me zanima i koja je uloga Velibora Laste Sovrovića u ovoj sprdnji.
mastro mostro

Postby Napredpartizan » 20 Aug 2012, 12:29

Zamolio bih Stoxana i jos nekog upucenog ako mogu da napisu trenutni roster Partizana za novu sezonu...
Napredpartizan

Postby Zlaja » 20 Aug 2012, 12:29

Napredpartizan wrote:Zamolio bih Stoxana i jos nekog upucenog ako mogu da napisu trenutni roster Partizana za novu sezonu...

Odgovorio je meni, vrati stranu, dve.
Zlaja

Postby Napredpartizan » 20 Aug 2012, 12:36

Zlaja wrote:
Napredpartizan wrote:Zamolio bih Stoxana i jos nekog upucenog ako mogu da napisu trenutni roster Partizana za novu sezonu...

Odgovorio je meni, vrati stranu, dve.

:thumbup:
Napredpartizan

Postby rabesandratana » 20 Aug 2012, 14:01

Vrlo zanimljivo da komsijama sada ne smeta toliki broj "Mustafa" u timu :bleh:
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi