Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Zlaja » 18 Aug 2012, 15:24

Koja je nasa najjaca sedmorka, na kojoj poziciji nam trebaju pojacanja? Kakve su rezerve?
Zlaja

Postby Stoxan » 18 Aug 2012, 15:54

Houdini wrote:
Stoxan wrote:Čekaju se Nikić i Rađen. I jedan i drugi su blizu vetovca.

za koliko para je potpisao Prlainovic i koliko nude ovoj dvojici jel znas mozda?

i koliki su prosecni budzeti u vaterpolu? jel idu preko miliona?

Nemam pojma kolika je suma za Prlainovića, ali verujem da nije ispod 100h. On je u Reku imao duplo više od toga i mislim da ne bi pristao za manje s obzirom da u Turskoj može dobiti koliko želi. Rađen i Nikić bi verovatno igrali za 50-75h u zavisnosti koliko su druge ponude ozbiljne. Ipak i jedan i drugi su reprezentativci i sramota je da imaju manje. Najjači ugovor u Evropi prošle godine imao je Zloković oko 350h. Filipović je imao 250h, Pjetlović 200h. Vanja je u Mladosti imao isto 200h. To su najjači naši ugovori.
Galatasaraj bi inače mogao opasno da pomrsi račune Zvezdi.

Što se tiče budžeta, najjači je imao Pro reko. Sada ima Jug (sigurno 1-1.5m), Mađari (Vašaš, Eger) isto toliko... Ostali (Segedin, Debrecin) oko 1m.. Galatasaraj ako ovako nastavi imaće rekordan budžet.

Što se tiče Partizana i Zvezde to je teško proceniti. Mislim da je zvezda imala između 50-100h, a Partizan bar jedno 3-4 puta više. Otprilike imaš par igrača koji koštaju (Vasović, Avramović, Pjetlović ili Vujasinović, Radović, Soro, Aleksić, Mitrović).. Ostali igraju za mizerne stipendije koje se kreću oko 30.000 dinara mesečno.

Zlaja wrote:Koja je nasa najjaca sedmorka, na kojoj poziciji nam trebaju pojacanja? Kakve su rezerve?

Soro. Levo Mitrović, bekovi Ćuk, Radović i Jokić, desno Mandić i centar Filipović. Rezrve su levo Subotić (mada može i Ćuk tu da uskoči).. bekovi Matović, Dedović, Čučković.. desno Šaponjić.. na centru Vukićević. Najtanji smo na golu. Soro mi ne uliva poverenje, ali se tu neće menjati ništa. Loša stvar što je i rezervni golman Živojinović prosek. Centri su nam korektni. Nisu vrhunski, ali bolji par nego prošle godine. Ne bi bilo loše kada bi došao još jedan vrhunski centar, ali onda jedan od ove dvojice otpada. Na bekovksim pozicijama bi nam trebalo jedno pojačanje. Ovoj ekipi fali jedan igrač tipa Vanja. Jedan lider kao što je bio Vujas i mislim da će tu biti doveden neko. Ne verujem da će to biti Udovičić
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Houdini » 18 Aug 2012, 15:58

Stoxan wrote:Ostali igraju za mizerne stipendije koje se kreću oko 30.000 dinara mesečno.

sramotno male pare, kada se uzme u obzir koliko cepanice u drugim sportovima dobijaju.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Zlaja » 18 Aug 2012, 15:58

Danke.
Kad je zreb za EL?
Zlaja

Postby Robert Jordan » 18 Aug 2012, 16:12

nasa ekipa sasvim lepo deluje. jos kada bi dosao vanja, bili bismo medju (naj)jacima u evropi. mada, ni ovako nismo daleko...
Surgery, in the house of dissection
When your candle burns out, I'll resurrect you...
Robert Jordan

Postby Stoxan » 18 Aug 2012, 16:15

Zlaja wrote:Danke.
Kad je zreb za EL?

E sad puno pitaš :biggrin: To verovatno ne znaju ni čelnici LEN-a. Posle onako biserno smišljenog koncepta Lige šampiona glupo je bilo raspravljati i o terminima.
Šala mala. Verovatno će to biti posle kvalifikacionih turnira koji se igraju sredinom septembra. Mislim da su termini za te turnire od 13-16.09. Logično je da žreb bude posle toga. Mada kada je LEN u pitanju tu teško da ima logike.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 19 Aug 2012, 13:13

ZVEZDIN DRIM TIM: Polovina srpske reprezentacije plus Zloković i Šefik

Poznato je da žele nekolicinu srpskih reprezentativaca, a sada je u igri i dolazak najboljeg centra Evrope, Borisa Zlokovića. On je posle gašenja Pro Reka slobodan igrač kao što je to bio Prlainović i kao što su to trenutno Duško Pijetlović i Filip Filipović.

:facepalm:
Kad novinarska glupost nema granica. Pro reko nije ugašen

Al pazi ovo. Dolaze im Nikić, Pjetlović i Zloković.. :ajdejebote:
Stoxan

Postby irriducibili » 19 Aug 2012, 13:29

Gde se ima, tu se i prosipa. Od viska glava ne boli, a mozda zele i da oslabe konkurenciju. Ne bih iskljucio ni mogucnost da, sada kada su otkrili da voda nije tako strasna, pocinju da uvode i revolucionarne promene u sam vaterpolo. Mozda i sva trojica zaigraju odjednom...
irriducibili

Postby KKP » 19 Aug 2012, 17:24

Stoxan wrote:
Zlaja wrote:Koja je nasa najjaca sedmorka, na kojoj poziciji nam trebaju pojacanja? Kakve su rezerve?

Soro. Levo Mitrović, bekovi Ćuk, Radović i Jokić, desno Mandić i centar Filipović. Rezrve su levo Subotić (mada može i Ćuk tu da uskoči).. bekovi Matović, Dedović, Čučković.. desno Šaponjić.. na centru Vukićević. Najtanji smo na golu. Soro mi ne uliva poverenje, ali se tu neće menjati ništa. Loša stvar što je i rezervni golman Živojinović prosek. Centri su nam korektni. Nisu vrhunski, ali bolji par nego prošle godine. Ne bi bilo loše kada bi došao još jedan vrhunski centar, ali onda jedan od ove dvojice otpada. Na bekovksim pozicijama bi nam trebalo jedno pojačanje. Ovoj ekipi fali jedan igrač tipa Vanja. Jedan lider kao što je bio Vujas i mislim da će tu biti doveden neko. Ne verujem da će to biti Udovičić

Nama je prva postava odlična, reprezentativna, tu nema dileme, imamo dobre igrače i na klupi, ali naravno, dobro bi došla još bar dva kvalitetna pojačanja, jedan da je iskusniji igrač bar...
KKP

Postby Stoxan » 19 Aug 2012, 18:20

Izgleda da će i Zloković u Zvezdu.
Stoxan

Postby kecman » 19 Aug 2012, 18:26

Ovo već nikako ne valja...

Zloković je najbolji centar na svetu..
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Stoxan » 19 Aug 2012, 18:30

Nije sigurno. Tako sam nekako načuo, a prošlih dana su me uveravali da on nema šanse da dođe u Beograd. Nešto se kuva kod njih opet.
Stoxan

Postby Milutinov Tata » 20 Aug 2012, 00:47

Ono sto me "impresionira" je da Prlainovic, Filipovic i Zlokovic nisu nimalo jeftini igraci, da ne dobijaju i stanove od Dulica (pitanje je krajnje ozbiljno, znam da je on bio umesan u onu gradnju "jeftinih" stanova)?

Ja i dalje mislim da Jelenic nije lud da uleti u probleme zbog kojih je originalna Zvezda ugasena.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby RobRoy » 20 Aug 2012, 06:13

VMJunior wrote:Ja ne mogu "a" da mu kazem.Ako je tako odlucio,neka je,dovidjenja i to je to.
Covek je sa svojom generacijom ostavio neizbrisiv trag u Partizanu i na tome sam mu vecno zahvalan.

:+1:
Mada mi ostaje nejasno sve ovo oko CZ, od, malte ne, gašenja kluba sada imaju osjetno veći budžet od nas!? :krsti:
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Stoxan » 20 Aug 2012, 08:29

Stoxan wrote:Izgleda da će i Zloković u Zvezdu.

Pogodio sam poziciju, ali ne i ime.

Pjetlović potpisuje za Zvezdu. A sa njim i Rađen, Šefik i Vapenski
Stoxan

PreviousNext

Return to Vaterpolo