Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Stoxan » 15 May 2012, 10:06

Petar Filipović prvo pojačanje Partizana. Potpiso trogodišnji Ugovor
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 15 May 2012, 14:01

Филиповић: Много ми значи што сам у Партизану

15 мај, 2012
Прво појачање Партизана у прелазном року Петар Филиповић прошао је пут преко два мора да би стигао на Бањицу.
Још пре две године био је у преговорима, који нису резултирали уговором, па је стаменог центра каријера после родног Ниша и Новог Сада, до Партизана водила преко преко Херцег Новог и грчког Патраса, на обали Јонског мора.
Много ми значи што сам добио шансу у Партизану. Нису важни само услови. Играње у овој ватерполо институцији ће ми користити за даљу каријеру, за лични напредак – задовољан је 24–годишњи Петар Филиповић, који је са црно–белима склопио трогодишњи уговор.
Image

Долазак у Партизан је нови корак напред. Повратак у Србију Петру неће користити само у ватерполо развоју, већ и у напретку на другом пољу.
Наставићу студије на Факултету за менаџмент у спорту у Новом Саду, које сам прекинуо док сам био у иностранству. Желим да завршим преостале две године – додао је нови центар црно-белих.

РАДУЈЕ СЕЛЕКТОРОВ ПОЗИВ

Добре игре у грчкој лиги су имале одјека и у Београду. Селектор Дејан Удовичић је Филиповића вратио на списак кандидата за национални тим и позвао га на припреме, одржане у марту. Петар очекује нови позив.
Једва чекам 21. мај и почетак припрема. Оран сам за рад, даћу све од себе да се нађем у тиму за Лондон или бар на ужем списку кандидата. Знам да је конкуренција јака, али надам се да ће се рад исплатити – каже Филиповић, члан златне студентске репрезентације са Универзијаде 2011.

http://www.zurnal.rs/2012/05/15/filipov ... index.html
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 15 May 2012, 22:14

Stoxan wrote:LEN aminovao osnivanje Superlige. Još samo da se nađe sponzor i može da krene najjače vaterpolo takmičenje u Evropi.

Izgleda da nije ipak ovako jednostavno. Određene struje u LEN-u žestoko se protive osnivanju Superlige. Čak se ide dotle da se spominje suspenzija Hrvatima sa OI ukoliko ne odustanu od ovoga. Zašto samo Hrvatima nemam pojma :dunno:
Stoxan

Postby Неша » 16 May 2012, 11:11

Vujasinović sklapa novi tim

Novi trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović već sklapa tim za narednu sezonu, a jedna od uzdanica za budućnost mogao bi da bude Gavril Subotić.

Mladi crnogosrski reprezentativac nema još ni 17 godina i važi za jednog od najvećih talenata svetskog vaterpola.

Prepreka bi mogao da bude Subotićev matićni klub, Jadran iz Herceg Novog, koji i dalje traži novac za prelazak Andrije Prlainovića na Banjicu 2006. Olakšica za 'crno-bele' bi moglo da bude to što Novljani imaju finansijske teškoće.

U Partizan je već stigao centar sa šireg reprezentativnog spsika Petar Filipović, a očekuje se dolazak još jednog talentovanog centra Nikole Eškerta iz Beograda i dvojca iz Vojvodine Marka Matovića i Ivana Basare.

Poslednjih nedelja spekulisalo se ko bi mogao da napusti Partizan, a za sada je to učinio samo Milan Aleksić.

"Imam još godinu ugovora i rešen sam da obavezu odradim do kraja“, rekao je Stefan Mitrović.

Slobodanu Soru je istekao ugovor, ali on verovatno ostaje.

"Klub je izrazio želju da produžimo saradnju. Očekujem razgoore", rekao je Soro.

Miloš Ćuk ima ugovor ima ugovor na još tri godine. U klubu ostaju Dušan Mandić, Aleksandar Radović i Uroš Čučković. Milošu Koroliji još uvek nije istekao ugovor, ali njegov ostanak nije siguran.

B92

Izgleda da cemo bas da se oslonimo na klince...
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Stoxan » 16 May 2012, 12:20

Ovo ako bi se ispunilo ne bi bilo uopšte toliko loše. Ako izuzmemo neprikosnovenog Vujasa imali bi jači tim nego prošle godine.

Gavril Subotić je uz Mandića najveći talenat sa ovih prostora. Pisao sam već, čisto sumnjam u ovo, pre svega zbog loših odnosa sa Jadranom. To je po meni SF.

Eškert je dosta realan, ali po meni nepotreban trenunto. Dobar je Eškert, ali u ovom trenutku imamo Vukčevića i Filipovića (Korolija najverovatnije ide). Uz to tu je i mladi Vico. Ne razumem čemu toliko insistiranje na Basari i Matoviću koji po meni nisu igrači za Partizan.

Za Mitrovića sam rekao da najverovatniije ostaje, kao i Soro. Radović je po onome što znam bliži odlasku nego ostanku. Jedina prepreka može da bude preveliko obeštećenje. Ćuk, Čučković, Mandić.. i sledeće godine će igrati za Partizan.
Stoxan

Postby Milutinov Tata » 16 May 2012, 17:26

Tanko za nesto ozbiljnje, a dok stasaju upascemo u novu krizu :roll:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Неша » 16 May 2012, 17:54

Ma igrace i za dzabe.. Ipak smo institucija :)

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby KKP » 17 May 2012, 11:17

Očekujem bolje igre od igrača koji ostaju, ima tu puno talenata i potencijala, stižu nove snage, nije to za neki uspeh u Evropi, ali možemo biti dobri, domaći trofeji se podrazumevaju, iako nas je Zvezda dobrano namučila za titulu...

Za Vujasa mi je mngoo drago, to posebno! :blue:
KKP

Postby Stoxan » 18 May 2012, 21:00

Stoxan wrote:Gavril Subotić je uz Mandića najveći talenat sa ovih prostora. Pisao sam već, čisto sumnjam u ovo, pre svega zbog loših odnosa sa Jadranom. To je po meni SF.

Sva sreća pa nisam bio u pravu. Gavril Subotić je novi član Partizana. Uz njega došao je i bek Vojvodine Marko Matović. Fina ekipa se sprema :clap:
Stoxan

Postby veljos » 18 May 2012, 21:10

kada bi nekako doveli mladjana janovica
veljos

Postby Stoxan » 18 May 2012, 21:11

veljos wrote:kada bi nekako doveli mladjana janovica

Nećemo preterivati. I ovo je više nego što sam očekivao :biggrin:

Skup je on za nas Veljose
Stoxan

Postby veljos » 18 May 2012, 21:14

kada bi ga zovnuli igrao bi on za manje para kod nas ,mi smo institucija za savonu a i devojka mu je tu
veljos

Postby Неша » 18 May 2012, 21:18

Potpisao taj Subotic a? E odlicno s obzirom da citam da je ogroman talenat.

Sprema se ekipa koja ce za 2-3 godine uzeti Evroligu na celu sa Vujasom..
Za koju reprezentaciju igra Subotic?

Неша

Postby veljos » 18 May 2012, 21:20

cg
veljos

Postby Неша » 18 May 2012, 21:24

Pa dobro.. Ne mozemo bas sve da uzmemo :biggrin:

Неша

PreviousNext

Return to Vaterpolo