Milutinov Tata wrote:Da li se on sigurno vraca, ili je to samo plan? NIje ga dugo bilo, znam da si pisao da postoji mogucnost da se uopste vise ne bavim vaterpolom.
Veruj mi da to da li će sigurno ostati u vaterpolu zna samo Milanović. Pre nekoliko dana sam čuo da se skoro sigurno neće ni vraćati. Sad čujem ovako. Neko moje mišljenje je da je ovo potez Šoštara kako bi mu dao vremena da razmisli. U klubu sigurno žele da ga zadrže, a verujem da i Mialnović ne može bez vaterpola, bez obzira na sve.
Nekako mi on ima miran karakter, uvek je smireno govorio i kada nije islo i kada se slavilo. A sto se autoriteta tice u to ne sumnjam, cak mislim da cemo njegovim postavljanjem "primamiti" neke mlade igrace da dodju kod nas (ala bi nam legao Subotic

)
Nikšićanin je dao lep primer utakmice u Dubrovniku kada je Milanović isključen. Vujas je lepo okupio igrače i dobismo Jug posle "sto" godina. Ima znanje, ima autoritet.. Par puta ove sezone je bio poprilično ogorčen na svoje saigrače zbog nezalaganja. Čisto sumnjam da im je prećutao nešto. ja verujem da može biti vrhunski trener.
Što se tiče mladih, na žalost njih više privlači novac nego neka vrhunska imena (generalno za sve sportove). Subotića smo propustili prošle godine. Sumnjam da će ga Crnogorci tek tako pustiti sada kada je stigao i do A reprezentacije. Mada bi bilo lepo da se trend mladih crnogaraca nastavi. Pretprošle godine smo doveli Mandića, prošle Vica, sad bi mogli Gavrila. Ne bih se ja bunio. Kada već šaljemo želje u VK, ja bih najviše voleo da vidim dvojac iz Vojvodine Vuksanovića i Ubovića. Ali polako, čeka nas dugo leto. Pravi poslovi će biti posle OI. Prvi pravi potez bi mogao da bude ostanak Sora. Postoji obostrana želja, još samo da se sprovede.