Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni, Evro lige i kupovi

Re: Partizanov pohod na evropsku titulu

Postby Stoxan » 04 Jun 2011, 00:35

Zaboravih danas da napišem da je ovo ubedljivo najgore organizovan F4 do sada. LEN treba da se zapita gde ovo vodi ako se ovako nastavi. Ne može cela vaterpolo organizacija da radi u interesu jednog kluba. Da će Rim dobiti organizaciju znalo se odavno, ali su se mogli bar potruditi oko toga.

Ostaje nada da će sledeće godine u Rijeci biti bolje, a siguran sam da će 2013. u Napulju biti pravi spektakl ;)
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Hamilkar » 04 Jun 2011, 06:55

Svaka cast Benedeku, Filipovicu, Kasasu i ostalim, ali kljucna licnost na danasnjoj utakmici jeste Zlokovic. Ukoliko njega zaustavimo, a on naravno ne bude zasticen kao beli medved, sanse prelaze u nasu korist. Covek je najdominantniji sidras na svetu, tako da veliki broj iskljucenja koje iznudi ne treba da nas cude... Ali ne brinite, kao sto jednom rece Miodrag Jesic- "Pada kisa kao protiv Kvins park rendzersa, znaci pobedicemo"...
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby Tumbas » 04 Jun 2011, 06:56

Stoxan wrote:Zaboravih danas da napišem da je ovo ubedljivo najgore organizovan F4 do sada. LEN treba da se zapita gde ovo vodi ako se ovako nastavi. Ne može cela vaterpolo organizacija da radi u interesu jednog kluba. Da će Rim dobiti organizaciju znalo se odavno, ali su se mogli bar potruditi oko toga.

Ostaje nada da će sledeće godine u Rijeci biti bolje, a siguran sam da će 2013. u Napulju biti pravi spektakl ;)

Znaci, Beograd ce biti domacin 2075. god? :bliss: Neka, samo polako. Presusice slavina kod njih pre ili kasnije!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby AirBall » 04 Jun 2011, 09:57

Danas je veliki dan za sve nas kojima su crno bele boje u srcu... Nalazimo se u finalu EL u vaterpolu, ali igramo na terenu protivnika, u sportu gde su sudije svemoguce i gde niko sem dela nas samih ne veruje da mozemo dobiti...

Ocekujem od momaka da ostave srce u bazenu, da daju sve od sebe, a rezultat kakav god da bude mi cemo biti ponosni na njih... U godini besparice su nam doneli najvece radosti u poslednjih 35 godina...

Voleo bih da naprave i ovaj poslednji korak, ali i ako ga ne bude mi cemo ih svejedno voleti...

Hej crno-beli, volimo vas, volimo vas, volimo...

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Fića » 04 Jun 2011, 10:14

Jel to nema prenos ni finala??
Fića

Postby Stoxan » 04 Jun 2011, 10:17

Fića wrote:Jel to nema prenos ni finala??

Ima prenos danas.

http://www.rts.rs/page/tv/sr/broadcast/21/RTS+2.html
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Fića » 04 Jun 2011, 10:18

E ok hvala, posto mi se ucini da ima samo odbojka.
Fića

Postby VMJunior » 04 Jun 2011, 12:28

Dosao je dan za odluku..

Dan kada ce nas Partizan posle 35 godina pokusati u finalu da ponovo popne ne krov Evrope!

Igramo protiv mocnog Pro Reka,"domacina" i velikog favorita.
Nismo bez sansi svakako,imamo i mi mocnu ekipu i velike igrace,i nije uopste fraza kad se kaze da je u finalu sve moguce.
U finalu je sve moguce,u finalu pobedjuje onaj ko ne izgori u zelji.

Imamo veliko iskustvo i bolnog 1/2 finala prosle sezone,kada smo posle 4-0 i 5-3 ispustili pobedu i izgubili.
Naucili smo lekciju,odigrali sjajnu sezonu do sada,pokazali ko smo i sta smo i sada idemo po pehar.

Momci su i do sada uradili veliku stvar,svi znamo u kakvim uslovima rade i da su pored toga zadrzali zajednistvo,grobarstvo i snagu.Neka veceras budu kakvi su bili do sada,pa sta nam Bog da.

Nadam se da ce nas pratiti pristojna doza sportske srece,da ce sudije biti pravedne,i da ce Partizan pobediti. :hathello:

"Navijaci nasi traze,
od svog tima s pravom istu:
SVE STO UME NEK POKAZE,
NA VATERPOLO IGRALISTU"

Image
Image
VMJunior

Postby VMJunior » 04 Jun 2011, 12:48

Srbi u Pro Reku: ''Drago nam je zbog Partizana, naš adut duža klupa''
04. JUN 2011. | 09:27 | IZVOR: SPORTSKE.NET, AGENCIJE

Reprezentativci Srbije i nekadašnji vaterpolisti Partizana Filip Filipović i Slobodan Nikić, pred večerašnji finalni meč Evrolige protiv bivšeg kluba, naglašavaju da su sačuvali svežinu u sinoćnjem meču sa Budvanima, a veruju i da veći izbor igrača može da presudi u njihovu korist.
Filipović i Nikić ističu i da im je drago zbog plasmana crno-belih u finale, da će meč dočekati sa posebnim emocijama, ali i da im je jedini cilj da doprinesu pobedi Pro Reka u večerašnjem meču (21h).
"Uvek kada igram protiv Partizana imam posebne emocije. Prošle godine sam uspeo da prevaziđem tremu, a ne bih imao ništa protiv da i sutra imam sličan učinak kao i u maju prošle godine u Napulju", istakao je Filipović.
On je dodao da je najveći adut njegove ekipe "duža klupa".

"Igramo utakmice sa svih 13 igrača što može da nam pomogne u iscrpljujućoj borbi sa Partizanom. Tok večerašnjeg meča sa Budvom, u kome smo od samog početka bili u vođstvu, omogućio nam je da u finišu smanjimo ritam i sačuvamo snagu za finale", izjavio je Filipović.

Centar Slobodan Nikić očekuje još bolju igru Partizana nego protiv Mladosti i smatra da njegovom timu neće biti nimalo lako u finalu.

"Verujem da će Partizan odigrati još bolje nego večeras protiv Mladosti u polufinalnom okršaju. Nadam se da se neće ponoviti ono što nam se desilo pre godinu dana u Napulju, kada je Partizan poveo sa 4:0, a mi smo na jedvite jade uspeli da se domognemo finala. Ne bi bilo dobro da nas ponovo razbiju na startu meča", zaključio je Nikić.
VMJunior

Postby Napredpartizan » 04 Jun 2011, 12:52

Vecerasnji mec praticu iz kafane i ako pobedimo,mislim da cu se teze vratiti kuci :D

Samo hrabro Grobari !
Napredpartizan

Postby CRNO_BELI » 04 Jun 2011, 13:38

"Dos'o je i taj dan,
jebo vas PARTIZAN,
jebo vas, jebo,jebo vas on,
on ce biti SAMPION..."

:jumpall:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Fića » 04 Jun 2011, 14:00

Ajmo momci veceras, za sve ove godine! Ajmo Mitre, bio si najbolji sinoc, ponovi to!!!
Fića

Postby Alonzo » 04 Jun 2011, 15:29

Jedva cekam da pocne tekma...ne mogu da izdrzim do 21h...:D

Imaju duzu klupu, ipak mislim da kljuc nije Zlokovic, vec Filipovic.

Ukoliko njega zaustavimo - imamo sanse za titulu.

Igramo najlepsi vaterpolo na svetu - nadam se da cemo i danas imati lepe poteze, jer bi to znacilo da smo prevazisli pritisak.

Finale je, igramo na njihovom terenu i protiv ekipe koja je po imenima najjaca na svetu. Ne treba da se obaziremo na sudjenje, samo da igramo odbranu kada imamo igraca manje i da sutiramo cim se za to ukaze prilika.

Vujasinovic veceras treba da povede ekipu, da ih smiri na pocetku, da ih rastereti pritiska i samo napred crno bele ajkule.

Od legende Milanovica ocekujem motivaciju, a od nasih momaka da ostave srce na teren.

Btw...mnogo bi nam znacilo da otvorimo dobro tekmu, mislim da ova ekipa nece ispustiti 4-0 kao prosle godine.
Alonzo

Postby KKP » 04 Jun 2011, 18:01

Večeras se najviše pribojavam suđenja od samog Pro Reka. Mislim da su momci napokon spremni za titulu, ušli su u finale, sad je trenutak! :fies: :jumpall:
KKP

Postby AirBall » 04 Jun 2011, 18:03

Da ginemo junacki, ako se ginuti mora...

Samo hrabro momci... U pobedu! U slavu!

Za Grobare!
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Vaterpolo