by vucina » 27 Mar 2014, 22:04
Pošto su pobedili rumunsku Oradeu sa 9:7 i plasirali se na fajnal siks Evrolige, crno -beli vaterpolisti su morali to nekako da proslave * Ali pošto klub nema novca nisu mogli da odu kao ljudi u resotoran. Ipak, snašli su se nekako za hranu,Kao što to dolikuje bio je red da se uspeh proslavi u nekom rumunskom restoranu uz kvalitetnu hranu i piće.Ali, kako? Kako kad klub nema novca i kad je maltene pred gašenjem! Zato je trener Vlada Vujasinović pribegao najboljem rešenju – odveo je igrače na PLJEKSAVICE, iako to nije hrana koja se preporučuje sporitstima. Ali, šta da se radi, kad nema novca!
- Posle utakmice odveli smo momke na pljeskavice, simbolično da ih nagradimo za plasman u fajnal siks, kada klub nije sada u situaciji da obezbedi prave premije – rekao je Vujasinović.
Jel ovako treba drzava da se odnosi prema sedmostrukom prvaku evrope?!?! Ovo je sramota, ja ne mogu da opisem kako sam se sad osetio kada sam procitao ovo...Svaka cast tim momcima koji ginu u bazenu iz utakmice u utakmicu,iako nemaju nikakve uslove za to, naravno svaka cast i velikoj legendi Vladi Vujasinovicu, cenim da bi dosta trenera koji bi se nasli u ovakvoj situaciji pobegli glavom bez obzira.
Цигани вратите бушу сат!
НИСМО ИСТИ!!!