Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni, Evro lige i kupovi

Re: Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni

Postby Pit Bull » 13 Oct 2013, 13:30

Poznati su svi timovi koji ce u baraz za LS

A - Radnicki i Pro Reko
B - Oradea i Solnok
C - Primorje i Vuljameni
D - Zvezda i Sintez

Zvezda bi trebala izbeci Solnok i Pro Reko, Vuljameni je na papiru najlaksi protivnik a nzm jel' mogu Sintez opet izvuci? U svakom slucaju nece biti toliko jednostavno.

Sto se tice Oradee, ona me je iznenadila i ako recimo bude duel Oradea-Vuljameni imacemo jedan neocekivan tim u LS.
Radnicki ima najvece sanse da udje u LS, ako budu 3 tima iz Srbije u LS ocito ce vaterpolo da dobro ozivi na ovom forumu :biggrin:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Звезда ле! » 13 Oct 2013, 16:03

-Lepi- wrote:Solnok je dobar tim.Pored nasih Mitrovica,Gocica i Alekica tu su Hosnjanski,G.Kis i Vamos.Sasvim respektabilan tim.
A sto kaze Tata najbolje bi bilo da Primorje i Reko odluce ko ce u grupnu fazu LS-a.

Тај Солнок изгуби од Орадее, мада не чуди јер су се мучили и са другим екипама.

Раднички сигурно иде у ЛШ.
Звезда ле!

Postby -Lepi- » 13 Oct 2013, 17:48

Pa realno po sastavu bi trebali da cine sam vrh evro vaterpola.Tri nasa standardna reprezentativca igraju za njih plus odlicni madjari.Ocigledno ne stimaju kao tim.I dalje mislim da i za Radnicki i za CZV bi bilo daobro da ih izbegnu.
Bilo bi dobro da Radnicki dobije Sintez a CZV Vuljagmeni.
I sad ispade da su ovi ucesnici treceg kruga kvalifikacija jaci od ovih koji su se direktno plasirali.Sprdnja.

EDIT:

Jel zna neko kada je uopste taj zreb?
-Lepi-

Postby Radnicki znaj... » 13 Oct 2013, 19:46

-Lepi- wrote:Pa realno po sastavu bi trebali da cine sam vrh evro vaterpola.Tri nasa standardna reprezentativca igraju za njih plus odlicni madjari.Ocigledno ne stimaju kao tim.I dalje mislim da i za Radnicki i za CZV bi bilo daobro da ih izbegnu.
Bilo bi dobro da Radnicki dobije Sintez a CZV Vuljagmeni.
I sad ispade da su ovi ucesnici treceg kruga kvalifikacija jaci od ovih koji su se direktno plasirali.Sprdnja.

EDIT:

Jel zna neko kada je uopste taj zreb?

Sutra.
Radnicki znaj...

Postby Звезда ле! » 14 Oct 2013, 00:19

Представљање потенцијалних противника Звезде у трећој рунди квалификација.

Ко чека ватерполисте у последњој рунди квалификација?
Звезда ле!

Postby Radnicki znaj... » 14 Oct 2013, 13:11

CSM Digi Oradea (ROU) vs. Sintez Kazan (RUS)
Szolnok (HUN) vs. Primorje EB Rijeka (CRO)
VK Radnicki Kragujevac (SRB) vs. Vouliagmeni NC (GRE)
Pro Recco (ITA) vs. Crvena Zvezda (SRB)

Mi prolazimo sigurno, Zvezda ce morati da se pomuci.
Radnicki znaj...

Postby Pit Bull » 14 Oct 2013, 14:00

Tesko ce Zvezda izbaciti Pro Reka, em se Volpi vratio i bio bi neuspeh ako ne budu igrali LS em Zvezda nije prikazala neke odlicne partije do sada...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Milutinov Tata » 14 Oct 2013, 14:40

Ispade da je za Zvezdu bile bolje da je izgubila :roll: . Mada ako eliminisu Italijane bice I blize korak trofeju, ali bice to mnogo, mnogo tesko. Morali bi vec u Italiji da izvuku bar remi, bice tesko juriti prednost u revansu. Radnicki ne sme da se opusti na pobedu u Grckoj. Solnok veliko razocaranje, gotovo sigurno ispadaju.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Radnicki znaj... » 14 Oct 2013, 15:23

Inace u Partizanovu grupu idu Radnicki i pobednik meca oradea-sintez, a u ovu jacz sa jugom idu primorje i pobednik reko-zvezda kako sam ja razumeo.
Radnicki znaj...

Postby dr nele » 14 Oct 2013, 20:50

U Zvezdi ljuti na LEN: Svete se Pro Reku preko naših leđa!

Igramo protiv, verovatno po imenima najkvalitetnije ekipe u Evropi. Krajnje je vreme da klubovi uzmu stvari u svoje ruke - kaže Prlainović. Radnički protiv Grka

LJUTNJA i razočaranje u Ljutice Bogdana 1! Vaterpolisti Crvene zvezde će se u baražu, 26. oktobra i 9. novembra, za Ligu šampiona boriti sa Pro Rekom. Aktuelni evropski prvak i nekadašnji sedmostruki šampion Starog kontineta prvi meč odigraće u Soriju, a revanš u Beogradu. I najgore od svega je to što će jedan klub staviti tačku na evropsku priču.

- Nismo mogli da izvučemo jaču ekipu, verovatno po imenima najkvalitetniju u Evropi. Jesu neočekivano izgubili od Radničkog, ali ako pogledate ko sve igra za njih, kako su organizovani dobili smo vraški težak zadatak da izborimo Ligu šampiona - razočaran je kapiten Andrija Prlainović.

Najbolji igrač crveno-belih smatra da se LEN, uz pomoć žreba, osvetila Reku i riječkom Primorju, zbog toga što su lane bojkotovali takmičenje.

- Njima su dodeli najteže protivnike, a mađarski Solnok i mi samo smo kolateralna šteta! Ne znam čemu sve vodi to što rade čelnici Evropske federacije. Krajnje je vreme da klubovi uzmu stvari u svoje ruke i da ne dopuste ovakvo ponašanje. Sada će dva veoma kvalitetna tima morati već u novembru da završe takmičenje u Evropi, a u samoj Ligi šampiona biće sedam, osam klubova, koji su ispod njihovog nivoa - ogorčen je Prlainović.

Ukoliko eliminišu Italijane, zvezdaši će igrati u grupi A Lige šampiona sa: Egerom, Barselonetom, Jugom, Olimpijakosom i pobednikom meča Solnok - Primorje.

Za razliku od Beograđana, Radnički je dobio lakšeg rivala, Vuljagmenija iz Grčke. Prvi meč je 26. oktobra u Kragujevcu. Ukoliko eliminišu Grke Šumadinci će igrati u grupi B sa: Partizanom Rajfajzen, Brešom, Galatasarajem, Špandauom i boljim iz duela Oradea - Sintez Kazanj.

- Čim su došli u treći krug kvalifikacija znači da im je jako stalo da igraju Ligu šampiona. To što smo domaćini u prvom meču motiviše nas da odigramo iz sve snage kako bismo stekli dovoljnu zalihu za revanš. Oni su tipičan predstavnik grčke škole, imaju sedmoricu, osmoricu reprezentativaca i neće nam biti nimalo lako - naglašava strateg Radničkog Dejan Jovović.

BRATSKI OKRŠAJ
U BARAŽU za Ligu šampiona 26. oktobra i 9. novembra sastaće se: Oradea (Gojko Pijetlović, Čupić) - Sintez (Duško Pijetlović), Solnok (Gocić, Aleksić, Stefan Mitrović) - Primorje, Radnički - Vuljagmeni, Pro Reko - Crvena zvezda.
Pobednici će se plasirati u grupnu fazu Lige šampiona, a poraženi završavaju evropsku priču.

VOJVODINA U UTREHTU
U DRUGOM krugu kvalifikacija za Evrokup, Vojvodina će od 25. do 27. oktobra igrati na turniru u holandskom Utrehtu, gde će se osim sa domaćinom sastati sa napuljskom Akvjarom, Nicom i kotorskim Primorcem. Prve dve ekipe plasiraće se u četvrtfinale.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.h ... asih-ledja
dr nele

Postby DIFovac » 14 Oct 2013, 22:00

LS kupi na kvalitet ispadanjem jednog od ova dva tima(Zvezda ili Pro Reko), ali u slucaju da Zvezda prodje onda joj se otvara put ka tituli.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby Звезда ле! » 14 Oct 2013, 22:10

Раднички са две победе пролази Вуљагмени и лагано долази до 1. места у групи односно до полуфинала.
Звезда ле!

Postby Radnicki znaj... » 14 Oct 2013, 23:10

Po kom principu se igra F6?
Prvi u grupi direktni polufinalisti ili...?
Radnicki znaj...

Postby Звезда ле! » 14 Oct 2013, 23:38

Тако је, а други и трећи у групама играју за полуфинале.
Звезда ле!

Postby civor » 16 Oct 2013, 14:51

Vidim da se Jelenic zali sto Partizan ima pozivnicu a on nema,izgleda da neko u LEN-u zna razliku izmedju 7 i 1.
Baron je najveci kralj
civor

PreviousNext

Return to Vaterpolo