Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Raoul Duke » 15 Feb 2014, 00:13

Опозиција се не рачуна :stani:
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Diktator » 15 Feb 2014, 00:15

Raoul Duke wrote:Опозиција се не рачуна :stani:

jeste,opozicija na kreditima agrobanke :biggrin:
nemoj da se zajebavamo :biggrin:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby DjoleCZBG » 15 Feb 2014, 17:41

Ми смо у проблемима много пре тог инцидента. И тај инцидент нема везе са (не)финансирањем клуба :roll: .
ПЕТАК 7.11. - СВИ У АРЕНУ, ИГРА ЗВЕЗДА !!!
DjoleCZBG

Postby Unexpected » 21 Feb 2014, 22:00

The End.
Unexpected

Postby Pit Bull » 21 Feb 2014, 22:11

Koja je ovo fora da u vaterpolu mozes igrati za naciju koju hoces...?
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Milutinov Tata » 21 Feb 2014, 22:44

Pit Bull wrote:Koja je ovo fora da u vaterpolu mozes igrati za naciju koju hoces...?

Italijanska :biggrin:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Hezonja » 06 Mar 2014, 12:09

Dobili smo novog sponzora.

Image
Hezonja

Postby Angus Young » 02 Apr 2014, 18:29

Соро је сад завршио сезону у Бразилу, а и даље је отворена могућност да крајем сезоне у Европи поново заигра за Партизан, за који је овде регистрован и за српска и за међународна такмичења.
Постоји обострана жеља да се договоримо да заиграм за Партизан, али све ће се знати кад се вратим у Београд – поручио је Соро, који ће у Србију стићи крајем недеље.

http://www.zurnal.rs/2014/04/02/soro-posle-kupa-brazila-zelim-da-igram-za-partizan/index.html
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Milutinov Tata » 24 Apr 2014, 15:26

Милорад Кривокапић нови председник ВСС

Iznenadjen sam ovakvim izborom, ali posto sam daleko i ne znam sta se dogadja iza kulisa.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby rabesandratana » 03 May 2014, 09:38

VUJASINOVIĆ VAPI ZA POMOĆ: Para nema, ali se spremamo za F6 LŠ

Vujasinović je rekao da se Uprava kluba bori da od sponzora dobije određeni finansijski priliv i dodao da će se te pare, ukoliko pristignu, biti potrošene za završni turnir
Vladimir Vujasinović, Foto: Saša Pavlić
BEOGRAD - Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da se u klubu ne nadaju prilivu finansijskih sredstava, ali da se i pored tih nedaća spremaju za zvršni turnir Lige šampiona u Barseloni, kao i da će predstojeći meč protiv Breše iskoristiti za uigravanje pre fajnal-siksa.

Partizan je u sredu u Novom Sadu pobedio Vojvodinu sa 17:8 i tako došao do drugog trijumfa u borbi za treće mesto prvenstva Srbije, kojom je osigurao učešće u evropskim takmičenjima i naredne sezone.

"Treće mesto, to je i minimum i maksimum, zavisi kako se okrene, s koje strane se gleda. Ekipa je tokom cele sezone u igri davala maksimum, a nažalost nismo mogli da se umešamo između Crvene zvezde i Radničkog, jer nam je nedostajala nekolicina starijih i iskusnijih igrača", rekao je Vujašinović.

Vujasinović je kazao da su u klubu presrećni zbog plasmana na završni turnir Lige šampiona, kao i da bi voleo da ekipa u najelitnijem evropskom takmičenju bude bolje plasirana od šestog mesta.

"Prezadovoljni smo svi u klubu, koliko igrači i Uprava, toliko i stručni štab, što smo uspeli da uđemo u šest najboljih ekipa u Evropi. Samo učešće na završnom takmičenje je neka nagrada", kazao je Vujasinović.

"Ne želimo da budemo šesti, svesni smo naših mogućnosti, iako znamo da smo u igračkom kadru iza svih tih ekipa", dodao je on.

Vujasinović je rekao da ga rezultat protiv Breše u poslednjme kolu grupne faze takmičenja ne zanima i dodao da će ga iskoristiti za uigravanje ekipe.

"Na završnom turniru neće biti lako, radićemo na tome već protiv Breše. Želimo da se podignemo i da se predstavimo u najboljem svetlu. Rezultatske ambicije protiv Italijana ne postoje, mene sve što zanima je igra", rekao je Vujasinović.

Partizan će grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona završiti na trećem mestu Grupe B iza Radničkog i Breše. Oni su u dosadašnjem delu takmičenja zabeležili pet pobeda i četiri poraza. Crno-beli će u subotu od 20.00 na plivalištu Banjica dočekati Brešu u poslednjem, 10. kolu grupne faze takmičenja Lige šampiona. Vujasinović je rekao da ekipa bez obzira na lošu finansijsku situaciju u klubu radi svoj posao na "vrlo ozbiljan način".

"Pare u klub nisu stigle, ali mi radimo svoj posao kako treba. Momci (ekipa) se bori, što za mesta u A reprezentacijama, što za juniorske, iako nisu dobili plate... Uopšte ne zna kada će ih dobiti, a i kada ih dobiju, kao da su to neke pare", rekao je Vujasinović.

On je rekao da se Uprava kluba bori da od sponzora dobije određeni finansijski priliv i dodao da će se te pare, ukoliko pristignu, biti potrošene za završni turnir.

"Velika je borba da se dobiju pare, na osnovu rezultata koje smo imali i koje su zarađene igrom. Uslovi na završnom turniru su znatno druačiji nego prošle godine u Beogradu, kada je domaćin plaćao smeštaj i put", kazao je Vujasinović.

Trener crno-belih je kazao da nije u redu vaterpolo stavljati u isti koš sa ostalim sportovima.

"Nije u redu da se VK Partizan gura u isti koš sa ostalim, milionskim budžetima u drugim sportovima. Ponosan sam na igrače što sve trpe u ovoj besparici, kao i na to što se suprotstavljaju znanto skupljim ekipama, koje imaju enormne budžete", rekao je Vujasinović.

Završni turnir vaterpolo Lige šampiona održaće se od 29. do 31. maja u Barseloni.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby StefNS » 04 May 2014, 06:11

Ne sme tako da priča, stvoriće neprijatelje i nećemo videti ni dinara.... :stani: :laugh:
StefNS

Postby Milutinov Tata » 05 May 2014, 18:16

Intervju Ratka Rudica za rijecki Novi List

http://www.novilist.hr/Sport/Ostali-sportovi/Vodeni-sportovi/Ratko-Rudic-Primorje-EB-je-broj-jedan-na-svijetu

Spoiler: pokaži
Ratko Rudić: Primorje EB je broj jedan na svijetu!

To ne garantira da će biti prvi. Da bi osvojio Final Six moraš dati nešto više od onoga što imaš. U velikim utakmicama kvaliteta često ne dolazi previše do izražaja, do izražaja dolaze srčanost i voljni moment – kaže Rudić

RIJEKA » Ratko Rudić, najtrofejniji svjetski izbornik koji je uz brojna odličja osvajao zlatne olimpijske medalje s Jugoslavijom, Italijom i Hrvatskom, sada reprezentaciju Brazila priprema za Olimpijske igre 2016. godine u Rio de Janeiru. Nakon Dubrovnika i Zagreba sa svojim je izabranicima stigao u Rijeku, sve u okviru dvadesetodnevnih hrvatskih priprema. Sinoć su odigrali utakmicu s reprezentacijom Primorsko-goranske županije, sutra igraju u Trstu s »Triestinom«. Brazilci će nakon utakmice »Primorja EB« i »Barcelonete« u Ligi prvaka Riječane gledati i protiv »Mladosti« u finalu državnog prvenstva, nakon čega se vraćaju u svoju domovinu.

– Sada je tamo malo hladnije, noću je oko 24, a danju oko 30 stupnjeva – kaže Ratko Rudić o brazilskoj klimi koju je ostavio dolazeći u hrvatsko proljeće. – To je njihova kasna jesen. Dojam Brazila je dobar, to je ono što sam manje-više i očekivao. Smjestio sam se, organizirao si život. Organizirao sam rad reprezentativaca. Jedan dio njih je u Sao Paulu, jedan u Rio de Janieru, sve je pod kontrolom. Nastojim da sve više fizički napreduju. Moramo igrati što više utakmica, nedostaje im iskustvo. To je jedan od glavnih razloga što smo tu došli. Teško je naći tako kvalitetnog sparing partnera, ja sam došao jer poznajem puno ljudi pa to mogu organizirati. Turneja nam jako koristi za Interkontinentalne kvalifikacije za Svjetsku ligu u Šangaju. U skupini smo s Kinom, SAD-om i Južnom Afrikom.

Rudić još i ne zna prave mogućnosti svojih momaka.

– Na treningu povremeno dobro funkcioniraju, ali trening je jedno, utakmica drugo – kaže Rudić. U reprezentaciju će dobiti slavna imena, srpskog vratara Sora i španjolskog asa Perronea, koji će dobiti brazilsko državljanstvo, kao i riječki centar Josip Vrlić. – Vrlić je u ovome trenutku jedan od najboljih centara na svijetu. Ogroman je potencijal. Kada je jako spreman može vrhunski odigrati centra, beka, čak i na vanjskim pozicijama. Igrač je za moderan vaterpolo, kada uđe u igru to je druga stvar. Jako će pomoći reprezentaciji.

Fizička aktivnost

Egzotična maštanja o Brazilu su jedno, svakodnevni živiot tamo je nešto drugo.

– Egzotika je više za turiste. Sam život je kao i kod nas, problemi su slični. Možda je bolja situacija sa zapošljavanjem, ovoga trenutka možda imaju jaču ekonomiju. Ali isto imaju problema, ljudi traže bolje uvjete za život. Rio je vrlo lijep i atraktivan grad. Privlači turiste, tu se čovjek osjeća dobro. Puno je mjesta za obići i gdje se može lijepo provesti vrijeme. Isto kao i Sao Paulo, koji je je bliži europskom načinu života.

Hrvatski stručnjak se uvjerio u brazilske spone sa sportom.

– Kod njih kao da postoji kult fizičke aktivnosti. Nisam nigdje u svijetu vidio tolike teretane niti sam vidio da toliko ljudi trči i vježba. Živim uz jezero, uz plažu. Svi trče, vježbaju. Što se sporta tiče, jako su okrenuti nogometu, on je kao religija. Ostalo je u drugom planu. Imaju izvanredne odbojkaše i odbojkašice. Među najboljima su na svijetu, imaju svoje mjesto, ali to je daleko od nogometa. Nadam se da će organiziranjem Olimpijskih igara vaterpolo biti više u medijima te da privući više mladih. Vaterpolom se bave financijski bolje stojeći ljudi pa ima zatvorenih klubova. Teško je sa strane ući u njih. Kad bi se omogućilo priključivanje djece, bilo bi dobro. Kada upoznaju vaterpolo, zavole ga.

Sportski svijet bruji o organizaciji Svjetskog prvenstva u Brazilu.

– Nisam baš to jako pratio, a niti oni nemaju kritički odnos. Mislim da se sve dovršava i privodi kraju te da neće biti velikih problema – kaže Rudić. – Znam da su u Riju objekti u izgradnji. Hoće li to biti gotovi, ne znam. Treba konstruirati neke ulice, preurediti aerodrom i hotele. Oni se ozbiljno pripremaju. Možda bude kao i kod nas, neki se puta počne igrati, a još se malo lupa čekićem te na kraju sve dobro ispadne.

Riječka dominacija

Ratko Rudić će u Rijeci dočekati početak finala play-offa za prvaka.

– »Primorje EB« u posljednje vrijeme dominira i na međunarodnom planu i u Hrvatskoj. Valjda su stvorili odnose koji funkcionoraju kako treba i na kraju ta kvaliteta dolazi do izražaja – poručuje Rudić. – »Primorje EB« je protiv »Mladosti« apsolutni favorit. To je velika šansa da prvi put u povijesti postane prvak države. Ono u Kraljevini Jugoslaviji nije bilo kompletno prvenstvo. Ovo je prilika za povijesni rezultat, ali »Mladost« je vrlo dobra ekipa. Nema kvalitetu kao »Primorje EB«, ali je fizički vrlo dobro pripremljena i jako motivirana. Psihološki mogu biti vrlo nezgodni jer nemaju što izgubiti. Igraju rasterećeni. Vidio sam ih u Zagrebu, treniraju vrlo žestoko. »Primorje EB« je veliki favorit, ali će vrlo ozbiljno morati ući u svaku utakmicu. Inače bi mogli biti iznenađeni kao što se to dogodilo »Jugu CO«.

Riječane nakon svega čeka Final Six Lige prvaka.

– Prije početka sezone sam govorio da bi dva kluba trebala igrati finale Lige prvaka, a to su »Primorje EB« i »Jug CO«. Eto, »Jug CO« nije niti došao do završnice, »Primorje EB« je u ovome trenutku apsolutno, prema rezultatima i igri, najbolja ekipa na kontinentu, znači, na svijetu. To ne garantira da će biti prvi. Da bi osvojio Final Six moraš dati nešto više od onoga što imaš. Treba postojati strahovita motivacija i ulaz s borbenošću i tenzijom. U velikim utakmicama kvaliteta često ne dolazi previše do izražaja, nego više do izražaja dolaze srčanost i voljni moment. To vrijedi i za »Primorje EB« – poručio je Ratko Rudić.kraj teksta

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
SK 2010/2014
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Danny Trejo » 14 May 2014, 08:43

Ne znam da li je ovo pravo mesto, ali ću ovde napisati... Nekoliko momaka je pokrenulo ovu akciju pred F6 EL i ne bi bilo loše da svi kojima je crno-bela boja u srcu podrže naš tim...
Гробари,Партизановци,црно-бела братијо, најтрофејнији клуб у нашем спортском друштву Ватерполо клуб Партизан преживљава тешке тренутке,најтеже у историји. 25 пута су наши ватерполисти били шампиони државе,23 пута су освојили национални куп,7 пута су били прваци Европе,два пута су освајали Супер куп Европе,Лен куп,Куп победника купова,Медитерански куп,Евро интер лигу... Много пута су нам донели радост,проносили славу Партизана широм Европе! Данас деца која бране боја нашег светог Партизана оскудевају у свему,у платама,у премијема,тренирају у катастрофалним условима али се под комадном палицом великог Владе Вујасиновића часно боре за свети грб и црно-беле боје. Покрећемо ову акцију са надом да ће устати Гробари,да ће устати милионска армија навијача. 29.маја наши ватерполисти се на завршном Ф6 турниру евро-лиге боре са моћним Про Реком и нећемо дозволити да наша деца у Барселону иду погнуте главе,гладни и понижени. Покрећемо акцију која ће трајати од 10.5-25.5 у којој позивамо СВЕ навијаче Партизана да уплате макар 500 динара за наше ватерполисте на жиро-рачун клуба ВК Партизан,Bancа Intesa,број жиро рачуна: 160-17811-90. Ако немаш позајми,ако мораш укради,немој да платиш рачун за телефон/струју уплати паре нашем Партизану. Нек наша деца из ватерполо клуба буду поносна на нас као ми цео живот на њих. УСТАНИТЕ ГРОБАРИ!
Nije uvek lako, ali je uvek lepo...
Danny Trejo

Postby 71:70 » 14 May 2014, 10:06

Znajuci grobare, skupicemo izmedju 1500 i 2000 dinara.
71:70

Postby Velja » 15 May 2014, 11:04

To sto ce sakupiti ljudi nece resiti problem VK Partizan.Ako cemo ovako funkcionisati onda prizeljkujem da se pacijent sto pre skine sa aparata...
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

PreviousNext

Return to Vaterpolo