Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby Звезда ле! » 07 Sep 2013, 20:41

Ешкерт на позајмици у Флоренцији, Миличић из Војводине у Радничком, Стојчић у Војводини.
Звезда ле!

Postby Milutinov Tata » 09 Sep 2013, 02:23

Burke wrote:Са недељу дана закашњења скапирао сам да је Вања због министарског места завршио каријеру. Ми губимо врхунског ватерполисту, Вања губи сигурно стотинак хиљада евра годишње на разлику у плати, држава добија још једног клинца за министра... Ништа ми није јасно. :question:

Najgore sto ce da zavrsi "ministarsku" karijeru verovatno brzo, i sta onda? Neki Hrvati igrase u Londonu sa 35+, nasi vrhunski igraci zavrsavaju karijere u 31 i odlaze u politicare :krsti: . Ovo je tezak udarac za reprezentaciju, ali odlazili su i bolji pa smo preziveli.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby -Lepi- » 09 Sep 2013, 10:32

Ja sam ubedjen da ce on biti u bazenu u Riu 2016 a verovatno i pre.
-Lepi-

Postby Unexpected » 11 Sep 2013, 11:23

Funkcioner DS Aleksandar Šapić i šef poslaničke grupe SNS u skupštini Srbije Zoran Babić kandidati su za predsednika Vaterpolo saveza Srbije (VSS).

http://www.b92.net/sport/vaterpolo/vest ... _id=752358

:truce:
The End.
Unexpected

Postby dr nele » 18 Sep 2013, 16:01

Posle 6 meseci dobili smo predsednika Vss-a

Babić: Nikome nije prećeno da glasa za mene, Šapiću nudim da bude deo tima!

http://www.mozzartsport.com/vesti/babic ... e-deo-tima
dr nele

Postby Cvele » 18 Sep 2013, 16:28

Haha,Babić živi na 100 metara od mene...
Cvele

Postby ОГИ » 02 Oct 2013, 15:25

VK Crvena zvezda će odigrati u petak prijateljsku utakmicu sa Radničkim iz Kragujevca na otvaranju bazena u Užicu.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Звезда ле! » 13 Oct 2013, 02:46

Нови сајт ВК Црвена звезда - http://www.vkcrvenazvezda.com/
Звезда ле!

Postby Radnicki znaj... » 16 Oct 2013, 19:10

Do danas VK Radnicki, od danas VK Radnicki Kontiki...
Radnicki znaj...

Postby Hezonja » 19 Oct 2013, 15:52

Udovičić u trci za najboljeg igrača

Bivši vaterpolista, a sada ministar sporta i omladine u Vladi Srbije, Vanja Udovičić, nominovan je za najboljeg igrača sveta u 2013. godini od strane FINA.

U konkurenciji se nalaze još mađarski golman Viktor Nađ, njegov saigrač Denis Varga, kao i Crnogorac Aleksandar Ivović i Hrvat Sandro Sukno.

Prošlogodišnji pobednik je hrvatski čuvar mreže Josip Pavić, a 2011. i 2010. priznanje je pripalo srpskim vaterpolistima Filipu Filipoviću, odnosno Vanji Udovičiću.

Rezultati glasanja biće saopšteni u prvom broju FINA magazina 2014. godine.

Reprezentacija Srbije na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Barseloni takmičenje je završila u četvrtfinalu porazom od Crne Gore.

Mađarska je osvojila zlatnu medalju, srebro je pripalo Crnoj Gori, a bronza Hrvatskoj.

Iako sada nije u konkurenciji za najboljeg igrača sveta, srpski vaterpolista Andrija Prlainović bio je u idealnoj postavi šampionata.

Hezonja

Postby Unexpected » 14 Nov 2013, 15:15

VATERPOLO: Šapić "blokirao" Zvezdu?
Autor: MONDO/Beta

Iz vaterpolo kluba Crvena zvezda, između ostalih, optužili su svog bivšeg igrača, sada predsednika opštine Novi Beograd, Aleksandra Šapića, za blokadu klupskog računa.
14.11.2013. | 14:51

Predsednik BVK Crvena zvezda Viktor Jelenić rekao je u četvrtak da je račun tog vaterpolo kluba u blokadi zbog menice sportskog centra Milan Gale Muškatirović (MGM) zbog duga, a uprava crveno-belih za to je optužila predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića.
Jelenić je na konferenciji za novinare ispričao istoriju nastanka duga i odnosa Šapića prema klubu i ocenio je da je puštanje menice "zakonski u redu", ali je dodao da će "javnost proceniti da li je ljudski i moralno".

Prema njegovim rečima, Zvezda je u junu 2011. godine počela da trenira u MGM-u očekujući da će imati "iste uslove kao Partizan ili bar umanjenu cenu treninga".

"Nama su, međutim, faksirali maksimalne cene i sakupio se veliki dug od 9,2 miliona dinara. Posle toga smo prešli na 11. april i u septembru 2012. uputili zahtev za reprogram duga, ali na to nismo dobili odgovor", rekao je Jelenić.

Prvi čovek Zvezde rekao je da je zatražio sastanak sa svojim bivšim saigračem iz reprezentacije Šapićem, na kome bi se sa, kao predsednikom opštine, dogovorio o "normalnim cenama".

"Na tom sastanku se nismo dogovorili, on nije imao sluha za to. Rekao mi je da može da pomogne samo ako uđe u Crvenu zvezdu i ako on postavlja rukovodstvo. Ja sam mu odgovorio da smo mi počeli projekat i da ćemo mi biti pukovnici ili pokojnici. Pozdravio sam se i otišao...Mi smo i u februaru imali problem sa 11. aprilom i za malo bili izbačeni, ali se sve rešilo i nakon toga smo osvojili i kup i prvenstvo i Ligu šampiona", rekao je Jelenić.

On je kazao da su se problemi ponovo pojavili kada se održavao izbor za predsednika Vaterpolo saveza Srbije, na kome je Šapić bio kandidat Partizana.

"On me je dva dana posle podnošenja kandidature nazvao i rekao mi da će on biti protiv Zvezde ako mi budemo protiv njega. Nisam znao šta da mu odgovorim, nisam znao šta je hteo da kaže...Zvezda je posle toga podržala Zorana Babića (koji je izabran za predsednika). Sada smo došli do toga da nam je podneta prijava, a već sutradan doneto rešenje o puštanju menice", rekao je Jelenić.

On je kazao da je Zvezda želela da reši problem sa MGM-om tako što bi postavila "balon" nad bazenom, ali da je uprava tog sportskog centra tražio da klub plaća zakup "rupe" u kojoj se treniralo.

Direktor Zvezde Igor Milojević kazao je da je razočaran odnosom direktora MGM-a Branislava Krekića.

"On se nije udostojio da razgovara sa predstavnicima kluba...Doktor Šapić bi trebalo da se pogleda u ogledalo. Ovo je njegovo maslo i nema veze sa Branislavom Krekićem. Nama nije pružena šansa da reprogramiramo dug", rekao je Milojević.
The End.
Unexpected

Postby ОГИ » 18 Dec 2013, 11:58

Vico iz Partizana izabrao Srbiju umesto Crne Gore

Pročitajte više: http://sportal.rs/news.php?news=115931

:okk:
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby AirBall » 27 Dec 2013, 02:29

Соро на раскрсници

Искусни голман, до скоро чувар мреже репрезентације Србије, Слободан Соро завршио је тромесечну мисију у Бразилу. Соро је радио у камповима Флуминенсеа, првенство није играо, јер је био трећи странац.

Image

– У Београду сам, стојим на располагању Партизану и тренеру Вујасиновићу, али још не знам где ћу наставити сезону. Постоји могућност да за Флуминенсе заиграм у Купу Бразила. Видећемо како ће се ствари развијати – каже Соро, који од 2008. чува мрежу црно-белих.

Zurnal
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby civor » 27 Dec 2013, 12:47

Jeli ovo neka sala da ce Milku Forcan da stave na celo VSS?
Baron je najveci kralj
civor

PreviousNext

Return to Vaterpolo