Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni, Evro lige i kupovi

Re: Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 16:18

Liga šampiona od sledeće sezone: osam timova sa licencom, završnica na F6 !

Ukratko, novi format predviđa da osam klubova sa ‘ vajld kardom’ igra direktno u glavnoj fazi takmičenja gde će učestvovati 12 ekipa podeljeno u dve grupe po 6 timova. Još četiri tima koja će se priključiti izabranih osam moraće da prođu kroz kvalifikacije koje imaju tri runde. Klubovi će se u kvalifikacione runde uključivati prema kvalitetu, a u poslednjoj rundi kvalifikacija osam timova formiraće četiri para, čiji će pobednici proći u glavni deo takmičenja.

Pobednici dve grupe glavne faze proći će direktno u polufinale F6, dok će drugi i treći na završnom turniru igrati za prolaz među četiri najbolja.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Zlaja » 01 Jun 2013, 16:21

Tesko ce 2 kluba iz Srbije imati tu licencu.
Da li je nama u interesu da Zvezda ne osvoji?
Zlaja

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 16:27

Zlaja wrote:Tesko ce 2 kluba iz Srbije imati tu licencu.
Da li je nama u interesu da Zvezda ne osvoji?

Još je sve konfuzno. Ne zna se ni ko će hteti i moći da igra LŠ. Ne bi bilo iznenađenje da i mi i Zvezda dobijemo tu licencu. Pitanje šta će biti sa Radničkim.

Očajno igramo. Totalno bez volje. Sad se tek vidi koliko smo hteli onu pobedu juče. Ako se ne trgnemo gubimo ovo, a kvalitetniji smo mnogo. Ovo je ono što nas krasi. Možemo da dobijemo i mnogo jače ekipe od nas, ali i da izgubimo od po kvalitetu dosta lošijih ekipa.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Re: Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-scetni

Postby Звезда ле! » 01 Jun 2013, 16:28

Stoxan wrote:Mislim da je suđenje juče bilo generalno katastrofa (kao i na većini mečeva) i za jedne i za druge. Tačno je to za Mandića, ali su isto tako sudije propustile priliku u par navrata da isključe igrače Juga. Generalno jako me nerviraju te sudijske kompenzacije koje se najbolje vide u vaterpolu. U prvom poluvremenu Partizan je imao 5 igrača više (što je isto nerealno) da bi to sudije na kraju vratile.

Па добро, али је мања грешка када не искључења играча због неког фаула, него да допусте играчу да 10 секунди раније уђе у игру.

Не могу да верујем да губите 7:3 од Барселонете, мада капирам да су се играчи доста истрошили јуче против Југа.
Звезда ле!

Postby hulk » 01 Jun 2013, 16:34

Stoxan wrote:Očajno igramo. Totalno bez volje. Sad se tek vidi koliko smo hteli onu pobedu juče. Ako se ne trgnemo gubimo ovo, a kvalitetniji smo mnogo. Ovo je ono što nas krasi. Možemo da dobijemo i mnogo jače ekipe od nas, ali i da izgubimo od po kvalitetu dosta lošijih ekipa.

tesko da ste kvalitetniji mnogo, ako ste uopste i kvalitetniji.. po meni je seged kvalitetniji i od vas i od barselonete...
hulk

Postby Звезда ле! » 01 Jun 2013, 16:35

Сегед јесте квалитетнији, али Барселонета и није. Да су са њима играли у полуфиналу, сигуран сам да би их добили.
Звезда ле!

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 16:36

@zvezda le Slažem se za to,pogotovo što je taj igrač koji je ušao ranije bio Mandić. Sve u svemu suđenje je jedna od stavki koja se mora mnogo modifikovati i prilagoditi više običnom navijaču kako bi ovaj sport bio mnogo interesantniji široj masi.

Golčina Dedovića za 4-7.

@hulk jesmo kvalitetniji od Barselonete, ali na žalost po nas to ne pokazujemo danas u bazenu.
Stoxan

Postby hulk » 01 Jun 2013, 16:58

pa ok nek bude da je tako, al upalo mi u oci to sto si napisao da ste mnogo kvalitetniji, a po meni taj pojam bi znacio da ste onda vi u rangu recimo radnickog a oni u rangu vojvodine, sto svakako nije slucaj :biggrin:
hulk

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 17:00

Kako igramo čini se da je obrnuto :biggrin:

Gotovo je ovo 11-7 za Špance. Manje od 4 minuta do kraja
Stoxan

Postby Звезда ле! » 01 Jun 2013, 17:08

Могао је Јокић да да гол за 11:11, али ето. Ове сезоне није дао гол у Лиги шампиона, ако се не варам.
Звезда ле!

Postby hulk » 01 Jun 2013, 17:08

kakav choker je jokic :krsti:
hulk

Postby AirBall » 01 Jun 2013, 17:10

Jokic se ispostavio kao katastrofalno pojacanje... Trebao je da bude predvodnik ekipe, a nije pokazao nista...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 17:12

Čovek koji je trebao da bude motor ove ekipe. :tap: Ovo mu je inače peti F4 sa petom različitom ekipom. Ko bi rekao
Stoxan

Postby Atila » 01 Jun 2013, 17:47

Znacio je Jokic dosta u odbrani jedino je on koliko toliko mogao da sacuva Borisa pa i Duska. Ja ne znam sta se desava sa njegovim sutem, nekad je imao finu "pracku" ovo sad imam osecaj da prazan gol ne bi pogodio. :question:

p.s. ekstra sto sigurno uz Sora ima najjaci ugovor, mislim da su za te pare mogli mnogo bolje da nadju
Atila

PreviousNext

Return to Vaterpolo